LordSirAlexFerguson написа:Тепърва ще почват протестите,доката се свали тройната ламя-ДПС-АТАКА-БСП
Нова партия трябва да се направи,примерно ЛСГ,която ще е с трима лидера,Лорда,Санди и Гениус
А дано!Само тогава ще се оправи тая държава!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
LordSirAlexFerguson написа:Тепърва ще почват протестите,доката се свали тройната ламя-ДПС-АТАКА-БСП
Нова партия трябва да се направи,примерно ЛСГ,която ще е с трима лидера,Лорда,Санди и Гениус
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
dunavfc написа:Аре отрепки,мен ме чака работа , довечера ще ви громя,сега нямам време
grasiani написа:dunavfc написа:Аре отрепки,мен ме чака работа , довечера ще ви громя,сега нямам време
Бягай да се целуваш с Нунев,Стоилов и Върбан Циганина.
CTAHKO написа:dunavfc написа:CTAHKO написа:Зимата,когато ти ни убеждаваша колко добре живеем по времето на правителството на Боко и как сметките за ток саси нормални
Аз съм бил провокатор,продължавай да манипулираш,продължавай...Мен ме боли патката,какво ще се говори за мен и от кого,важни са принципите.
Имаш свободата да ми прегледаш всичките 2500 мнения и ако откриеш да съм казал,тези неща,които си цитирал,спирам да пиша в тоя форум завинаги !dunavfc написа:Като оставя настрани,обичайните малоумия от страна на познатите ни леви потребители,бих казал,че българина не трябва да се срамува,че е на последно място в ЕС,защото,ако човек поне малко размишлява,ще осъзнае,че ние сме на последно място в така да го кажа,най-великата и мощна структура,каквато е ЕС.Представете си,че ЕС е Висшата Лига на Англия,а ние сме Болтън или КПР,да не е много приятно да сме последната дупка на кавала,но пък сме по-силни и по-привлекателни от половината други отбори в цяла Европа.България може да е последна в ЕС,но би била 5-та,ако беше в Африка,5-та в Южна Америка или 15 в Азия.
Мнениеот dunavfc на 19 Фев 2013 20:48
bigbonusprize написа:
dunavfc написа:
Всеки път,когато бият,такива като вас,получавам оргазъм
Какви като нас?
Изкуствени "патриоти",анархисти и провокатори.
Я марш в небитието
didayyord написа:mitko_r написа:didayyord написа: А кои сте всички вие, които изразявате общественото недовоство!? Общественото недоволство се изразяваше преди пет месеца и тогава ти си седеше тука и се опитваше да защитиш идола си от същото това недоволство.
Ето какво беше преди 5 месеца... отразено и в международната преса.
А старците с разбитите глави къде са? Или продължавате с избирателната памет.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Кой е казал, че няма да вдигат заплати? 450лв минимална в края на мандата чух аз, а ти?
W84me написа:Кой е казал, че няма да вдигат заплати? 450лв минимална в края на мандата чух аз, а ти?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта