W84me написа:dunavfc написа:Да забравим протестите,да забравим различно мислещите хора,а да избием и интелигенцията не искате ли ?
Искаме, ама така всички гербери ще оцелеят...
Ххахахахахах. Вярно! Умрях от смях!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
W84me написа:dunavfc написа:Да забравим протестите,да забравим различно мислещите хора,а да избием и интелигенцията не искате ли ?
Искаме, ама така всички гербери ще оцелеят...
dunavfc написа:za nas e toj religiq написа:dunavfc написа:
Пич,аре малко слез на земята ? Прави елементарна разлика между ляво - комунизъм и ляво - социализъм ! Аз против социализмът нямам нищо,не и до такава степен,до каквато имам към комунизмът...Спри да си правиш остроумни заключения и то с Хр.Ботев,оставете човека на мира...
Явно изобщо не знаеш какво искаш , щом мислиш че тия срещу които викаш са комунистиМежду другото , след като цяла седмица ни занимаваш с протеста , що не си на него
Аз бях днес в Русе,за съжаление все още нямам възможност за частен самолет и няма как да присъствам в София![]()
Протеста не е "ЗА" ГЕРБ,ако не си глух си пусни Канал 3 и слушай мнението на хората !
dunavfc написа:HEATSEEKER написа:Дунав, не се прави на гръмнат, говориш за интелигенция...Боко Свинаря от кои еОт простолюдието или интелигенцията,,,
Бойко е от простолюдието,но проф.Михаил Константинов и Юлий Москов са от интелигенцията,ако ме разбра,какво искам да ти кажа,добре,ако не...
dunavfc написа:grasiani написа:dunavfc написа:doktora25 написа:Категорично няма да изляза и остро осъждам тези, които ще го направят. Правителството в момента няма алтернатива и 100 дни толеранс е най-малкото, което заслужава след разрухата, причинена от гербаджиите.
Топ па,щял остро да осъди....Това е България не е Северна Корея,излизаме,протестираме и мачкаме,проблем ? Днес е само началото,няма да има и ден почивка за вас ! Зимата макс си отивате !
И кой идва герберастите начело със самовлюбения Б.Б. и почват пък други да протестират и така до края на България,лапешки приказки,кого ще мачкаш инакомислещите ли,защо си мислиш че всички споделят твоите въжделения,с това хард противопоставяне нищо добро няма да се роди да знаете.
Виж сега,левичарьо,направи нещо елементарно,мисля че ще успееш. Пусни Канал 3 и хората,какво искат,това не протест "ЗА" ГЕРБ,но хора с нисък интелектуален потенциал,едва ли могат да го възприемат. Протестите събират хора съмишленици,така че не виждам,какъв ти е проблема от това ? Ако си мислиш,че ще мачкаме някого с танкове и пушки,объркал си ни с Позитано 20...
za nas e toj religiq написа:dunavfc написа:za nas e toj religiq написа:dunavfc написа:
Пич,аре малко слез на земята ? Прави елементарна разлика между ляво - комунизъм и ляво - социализъм ! Аз против социализмът нямам нищо,не и до такава степен,до каквато имам към комунизмът...Спри да си правиш остроумни заключения и то с Хр.Ботев,оставете човека на мира...
Явно изобщо не знаеш какво искаш , щом мислиш че тия срещу които викаш са комунистиМежду другото , след като цяла седмица ни занимаваш с протеста , що не си на него
Аз бях днес в Русе,за съжаление все още нямам възможност за частен самолет и няма как да присъствам в София![]()
Протеста не е "ЗА" ГЕРБ,ако не си глух си пусни Канал 3 и слушай мнението на хората !
И след като искате оставка , кой ще е следващия като не е "ЗА" гербАко наистина искаше да ме убедиш , можеше да кажеш нещо по смислено и виковете на групата да не са свързани с политика и оставки ! До тук само мнението на "странджата" ме убеди че трябва да се излиза на улицата , но не с цел "смяна" !!! А с цел напомняне и не забравяне на исканията на народа !!! За да може който и да е там горе да работи за тях ! Така че за мен тоя протест си е абсолютно политически !!! И точно ти определено не знаеш какво искаш
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост