Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

didayyord
Контакти:

Re: Протести против правителството на Орешарски

Мнениеот didayyord » 02 юни 2013 15:24

W84me написа:
dunavfc написа:Да забравим протестите,да забравим различно мислещите хора,а да избием и интелигенцията не искате ли ?

Искаме, ама така всички гербери ще оцелеят...

Ххахахахахах. Вярно! Умрях от смях!

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 02 юни 2013 15:25

Значи ти си първият който си признава , че си на хранилка в ГЕРБ
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 15:27

Абе мисли,квото искаш,изобщо не ме интересува,за толкова години,свикнах да чувам всичко. Така действат комунистите,доноси,доноси,докато се постигне целта. За ГЕРБ гласували само финансово зависими хора,рекетирани,заплашвани,цялата администрация и естествено циганите ;)
Последна промяна от dunavfc на 02 юни 2013 15:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 02 юни 2013 15:27

dunavfc написа:
za nas e toj religiq написа:
dunavfc написа:
Пич,аре малко слез на земята ? Прави елементарна разлика между ляво - комунизъм и ляво - социализъм ! Аз против социализмът нямам нищо,не и до такава степен,до каквато имам към комунизмът...Спри да си правиш остроумни заключения и то с Хр.Ботев,оставете човека на мира...

Явно изобщо не знаеш какво искаш , щом мислиш че тия срещу които викаш са комунисти :lol: Между другото , след като цяла седмица ни занимаваш с протеста , що не си на него :roll:

Аз бях днес в Русе,за съжаление все още нямам възможност за частен самолет и няма как да присъствам в София ;)
Протеста не е "ЗА" ГЕРБ,ако не си глух си пусни Канал 3 и слушай мнението на хората !

И след като искате оставка , кой ще е следващия като не е "ЗА" герб :roll: Ако наистина искаше да ме убедиш , можеше да кажеш нещо по смислено и виковете на групата да не са свързани с политика и оставки ! До тук само мнението на "странджата" ме убеди че трябва да се излиза на улицата , но не с цел "смяна" !!! А с цел напомняне и не забравяне на исканията на народа !!! За да може който и да е там горе да работи за тях ! Така че за мен тоя протест си е абсолютно политически !!! И точно ти определено не знаеш какво искаш :!:

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 02 юни 2013 15:29

dunavfc написа:
HEATSEEKER написа:Дунав, не се прави на гръмнат, говориш за интелигенция...Боко Свинаря от кои е :?: От простолюдието или интелигенцията,,,

Бойко е от простолюдието,но проф.Михаил Константинов и Юлий Москов са от интелигенцията,ако ме разбра,какво искам да ти кажа,добре,ако не...

Ама от най-ПРОСТОлюдието е...

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: АНКЕТА: Ще излезете ли на протест ?

Мнениеот grasiani » 02 юни 2013 15:29

dunavfc написа:
grasiani написа:
dunavfc написа:
doktora25 написа:Категорично няма да изляза и остро осъждам тези, които ще го направят. Правителството в момента няма алтернатива и 100 дни толеранс е най-малкото, което заслужава след разрухата, причинена от гербаджиите.

Топ па,щял остро да осъди....Това е България не е Северна Корея,излизаме,протестираме и мачкаме,проблем ? Днес е само началото,няма да има и ден почивка за вас ! Зимата макс си отивате !

И кой идва герберастите начело със самовлюбения Б.Б. и почват пък други да протестират и така до края на България,лапешки приказки,кого ще мачкаш инакомислещите ли,защо си мислиш че всички споделят твоите въжделения,с това хард противопоставяне нищо добро няма да се роди да знаете.

Виж сега,левичарьо,направи нещо елементарно,мисля че ще успееш. Пусни Канал 3 и хората,какво искат,това не протест "ЗА" ГЕРБ,но хора с нисък интелектуален потенциал,едва ли могат да го възприемат. Протестите събират хора съмишленици,така че не виждам,какъв ти е проблема от това ? Ако си мислиш,че ще мачкаме някого с танкове и пушки,объркал си ни с Позитано 20...

Е ,сега знаем всеки какво иска и какво му е на сърце , не сме от вчера във форума ,така че не се прави на ощипана мома,искате си Бойко-пътеводната светлина и това е ,реставрация и връщане на месията -само до това ще доведат тия протести ако им се вържат хората ,и като ти гледам изказа ти се съмнявам във високия ти интелектуален потенциал.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 15:30

Знаеш ли какво,заслужавате всички,сега 4 год. да го духате сериозно,а всички ние,които изразяваме общественото недоволство,да си седим в къщи,да си мълчим,да не ги безпокоим и след 2-3 год. когато ви го набият до сливиците и когато си кажете "Але ле майко,какво стана" ние да продължаваме да сме пасивни и да ви гледаме сеира...

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 02 юни 2013 15:31

Отговори в прав текст, като истински последовател на Господарят на 7-те свине ферми.ГЕРБ плащат ли ти за да пишеш по форуми :?:
Последна промяна от HEATSEEKER на 02 юни 2013 15:33, променено общо 1 път.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

sandi74

Мнениеот sandi74 » 02 юни 2013 15:32

Протестиращите искат огнеборчето Бойко в затвора.

Потребителски аватар
mitko_r
Контакти:

Мнениеот mitko_r » 02 юни 2013 15:33

dunavfc написа:
dunavfc написа:
Пич,аре малко слез на земята ? Прави елементарна разлика между ляво - комунизъм и ляво - социализъм ! Аз против социализмът нямам нищо,не и до такава степен,до каквато имам към комунизмът...Спри да си правиш остроумни заключения и то с Хр.Ботев,оставете човека на мира...

Явно изобщо не знаеш какво искаш , щом мислиш че тия срещу които викаш са комунисти :lol: Между другото , след като цяла седмица ни занимаваш с протеста , що не си на него :roll:

Аз бях днес в Русе,за съжаление все още нямам възможност за частен самолет и няма как да присъствам в София ;)
Протеста не е "ЗА" ГЕРБ,ако не си глух си пусни Канал 3 и слушай мнението на хората !

И след като искате оставка , кой ще е следващия като не е "ЗА" герб :roll: Ако наистина искаше да ме убедиш , можеше да кажеш нещо по смислено и виковете на групата да не са свързани с политика и оставки ! До тук само мнението на "странджата" ме убеди че трябва да се излиза на улицата , но не с цел "смяна" !!! А с цел напомняне и не забравяне на исканията на народа !!! За да може който и да е там горе да работи за тях ! Така че за мен тоя протест си е абсолютно политически !!! И точно ти определено не знаеш какво искаш :!:

Задължителна смяна и то незабавна! И украсени дървета с обесени червени тикви :mrgreen:
Роди се и поведе ни в борба,
обесен бе, но нивга не умря...

Върни се в “Архив”