doktora25 написа:1242 написа:Според мен отбора има нуждаа от двама централни защитници, 2ма десни бека, двама опорни и едно ляво крило. Стига с тази селекция на килограм.
Да се махнат от отбора хора като МулдерКарвальо, който вкарва само на анонимници, Пламен Илиев, добър е но се спира развитието на Мишо ИВанов, а Пламен за толкова монго години в Левски не спечели нищо
, Димов за мен е един дърводелец, и в Европа с него се с потенциален картон, за това и той му е време да поиграе в чужбина малко и Гаджев и той е пълно дърво, писна ми само да псува феновете на Левски след всеки загубен мач, лайнара скапан, а нищо не играе
дървар скапан.
Смятам, че не трябва да правим някви извращения, и да гоним и още 6-7 футболиста, и да почнем от начало, според мен играчите от последните 2 селекции, трябва да останат и да им се даде втори шанс.
И според мен има нужда от 7-8 нови футболисти, като се надявам повечето да не са чужденци, но ти си "нарочил" за гонене единствените, които според мен играят нещо (+ Гари де). Няколко човека виждам днес, че не харесват Мюлдер, какво е направил?
е ляво крило ни е Родригес бе човек,за какво ни е ляв.От дясно сме зле щото Рамос хем не му се играе ,хем е по-добре да си тръгне.