Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот zlatan » 01 юни 2013 18:49

doktora25 написа:
1242 написа:Според мен отбора има нуждаа от двама централни защитници, 2ма десни бека, двама опорни и едно ляво крило. Стига с тази селекция на килограм.
Да се махнат от отбора хора като Мулдер :evil: Карвальо, който вкарва само на анонимници, Пламен Илиев, добър е но се спира развитието на Мишо ИВанов, а Пламен за толкова монго години в Левски не спечели нищо :evil: , Димов за мен е един дърводелец, и в Европа с него се с потенциален картон, за това и той му е време да поиграе в чужбина малко и Гаджев и той е пълно дърво, писна ми само да псува феновете на Левски след всеки загубен мач, лайнара скапан, а нищо не играе :evil: дървар скапан.
Смятам, че не трябва да правим някви извращения, и да гоним и още 6-7 футболиста, и да почнем от начало, според мен играчите от последните 2 селекции, трябва да останат и да им се даде втори шанс.

И според мен има нужда от 7-8 нови футболисти, като се надявам повечето да не са чужденци, но ти си "нарочил" за гонене единствените, които според мен играят нещо (+ Гари де). Няколко човека виждам днес, че не харесват Мюлдер, какво е направил?

е ляво крило ни е Родригес бе човек,за какво ни е ляв.От дясно сме зле щото Рамос хем не му се играе ,хем е по-добре да си тръгне.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 01 юни 2013 21:56

и според Гонга май този Галин Иванов ще е част от Левски 2013-2014год.
Стана ясен и третия играч след Ели и Прохазка който си тръгва,а именно Милен Василев.
До тук при изходящите никаква изненада.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 01 юни 2013 22:05

Галин може да бъде алтернатива и за Гари, понеже умее да играе и отляво. Мисля,че не е лош избор, съпоставяйки с това, което имахме до момента. Все си мисля, че и един читав голаджия ни е нужен- с техника и бързина, настоящите не ми вдъхват никакво доверие...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 01 юни 2013 22:18

santiliana написа:Галин може да бъде алтернатива и за Гари, понеже умее да играе и отляво. Мисля,че не е лош избор, съпоставяйки с това, което имахме до момента. Все си мисля, че и един читав голаджия ни е нужен- с техника и бързина, настоящите не ми вдъхват никакво доверие...

Санти,ако Везала съумее да превъзмпгне шока от автогола мисля че ще ни е нужен само един централен,но пък Митов не го харесва.
Някъде четох че Милиев щял да преподписва и това май не е добре.
Ако се вземат Генков и Домо+истински плеймейкър и ляв бек ще сме добре.
Старокин май и той напуска а на Пинто е нужна конкуренция,отдясно си мисля че резерва ще е Попадийн,ти имаш ли инфо за него.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 01 юни 2013 22:56

zlatan написа:
santiliana написа:Галин може да бъде алтернатива и за Гари, понеже умее да играе и отляво. Мисля,че не е лош избор, съпоставяйки с това, което имахме до момента. Все си мисля, че и един читав голаджия ни е нужен- с техника и бързина, настоящите не ми вдъхват никакво доверие...

Санти,ако Везала съумее да превъзмпгне шока от автогола мисля че ще ни е нужен само един централен,но пък Митов не го харесва.
Старокин май и той напуска а на Пинто е нужна конкуренция,отдясно си мисля че резерва ще е Попадийн,ти имаш ли инфо за него.

прав си. Знаеш ли, вече една седмица не минава ден да не ми излизат в съзнанието случките от фаталния мач със славистите. Струва ми се, че вина за гола колкото има Везалов, толкоз имат и Силва с неговото сваляне на топката в краката му, пречещият Ели (буквално блъснал се във Везала), а и Пламен, който е много зле при центриранията (тръгна да излиза и се върна). Просто комплексна грешка.
Незнам каква ще бъде селекцията, но лично аз мисля, че играчите които бяха в този злополучен мач скоро няма да могат да се отърсят от него.
Последна промяна от santiliana на 01 юни 2013 23:01, променено общо 1 път.
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 01 юни 2013 23:00

santiliana написа:
zlatan написа:

прав си. Знаеш ли, вече една седмица не минава ден да не ми излизат в съзнанието случките от фаталния мач със славистите. Струва ми се, че вина за гола колкото има Везалов, толкоз има и Силва с неговото "брутално" сваляне на топката в краката му, а и Пламен, който е много зле при центриранията. Незнам каква ще бъде селекцията, но лично аз мисля, че играчите които бяха в този злополучен мач скоро няма да могат да се отърсят от него.

Дано бъркаш, защото това значи, че скоро няма да изиграем един мач като хората.
Само Левски!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 01 юни 2013 23:07

нямат психика и качества повечето играчи за съжаление. Нужно е освежаване на всяка цена, ако не искаме догодина това време да се вайкаме с поредните калъфки. А да не забравяме, че с новия формат на първенството ще са ни нужни и доста по-сериозни футболни аргументи за първото място. Вече 4-5 отбора са с претенции за него и като нищо може да изпаднем дори от тройката при наличния материал...
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 01 юни 2013 23:11

Ще видим какво ще стане. Аз нямам никаква вяра нито в ръководство, нито в треньори, нито във футболисти. Отчаян съм.
Само Левски!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 01 юни 2013 23:16

siniq_fen написа:Ще видим какво ще стане. Аз нямам никаква вяра нито в ръководство, нито в треньори, нито във футболисти. Отчаян съм.

трябва да гледаме напред. Всички сме обезверени, но дано провала тази пролет да е бил за добро. Тъкмо ще си видят реално какво ни е дереджето, иначе щяха да се приемат много на сериозно и да си помислят, че сме голяма работа. Сега трябва здрава селекция, като първо да бъдат махнати некадърниците, които съвсем не са малко в момента...
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 01 юни 2013 23:19

santiliana написа:
siniq_fen написа:Ще видим какво ще стане. Аз нямам никаква вяра нито в ръководство, нито в треньори, нито във футболисти. Отчаян съм.

трябва да гледаме напред. Всички сме обезверени, но дано провала тази пролет да е бил за добро. Тъкмо ще си видят реално какво ни е дереджето, иначе щяха да се приемат много на сериозно и да си помислят, че сме голяма работа. Сега трябва здрава селекция, като първо да бъдат махнати некадърниците, които съвсем не са малко в момента...

Всяка година гледаме напред, стягаме "здрава" селекция, махаме слабаците и чуваме обещания за титла, купа и пробив в Европа. И какво получаваме - нищо.
Само Левски!

Върни се в “Архив”