way написа:Който се подготви най-добре физически той ще вземе титлата надявам се това да е Левски
Това е истината. Плюс равностойни резерви за ротации.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
way написа:Който се подготви най-добре физически той ще вземе титлата надявам се това да е Левски

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Иначе при определени обстоятелства....ЦСКА може дори да изпадне, по примера на Ривър Плейт в Аржентина....цял живот очаквам това да се случи, убеден съм че ще доживея да го видя
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:way написа:Който се подготви най-добре физически той ще вземе титлата надявам се това да е Левски
Ако физическата ни подготовка е като тоя сезон- в плейофите ги прегазваме всичките като стой та гледай...тоя сезон единственото което ни беше на ниво, беше физиката, и неслучайно Тройната коалиция : Литекс-ЦСКА- Лудогорец плюс Берое на финала в последните минути срещу Левски незнаеха къде се намират, а защитниците им викаха: "Мамо, татко род ли ми е?!"
Red thunderstorm написа:СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Иначе при определени обстоятелства....ЦСКА може дори да изпадне, по примера на Ривър Плейт в Аржентина....цял живот очаквам това да се случи, убеден съм че ще доживея да го видя
С тази злобичка в себе си ме съмнява да доживееш, но ти си знаеш...
Очаквам ЦСКА да стане шампион и да мине триумфално с титлата през шпалир от 100 годишни евроидиоти!!! Това ще е черешката на тортата! Напред армейци!
Red thunderstorm написа:Очаквам ЦСКА да стане шампион и да мине триумфално с титлата през шпалир от 100 годишни евроидиоти!!! Това ще е черешката на тортата! Напред армейци!
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Red thunderstorm написа:СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Иначе при определени обстоятелства....ЦСКА може дори да изпадне, по примера на Ривър Плейт в Аржентина....цял живот очаквам това да се случи, убеден съм че ще доживея да го видя
С тази злобичка в себе си ме съмнява да доживееш, но ти си знаеш...
Очаквам ЦСКА да стане шампион и да мине триумфално с титлата през шпалир от 100 годишни евроидиоти!!! Това ще е черешката на тортата! Напред армейци!
ЦСКА шампион?!...в момента това звучи почти като "Берое шампион" дето един колега бероец преди малко се изцепи.ЦСКА титла няма да види поне до 2020 година приятел, приемете го, и се примирявайте..."ретро паляци вие вече не сте фактори"
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 0 госта