Какво очаквате от новото футболно първенство?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: Какво очаквате от новото футболно първенство?

Мнениеот tiamat » 01 юни 2013 19:01

way написа:Който се подготви най-добре физически той ще вземе титлата надявам се това да е Левски ;)

Това е истината. Плюс равностойни резерви за ротации.

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 01 юни 2013 19:02

Очаквам Ботев[в предвид публиката финансите организацията и базата и стадиона които строят*]да е основен фаворит за титлата за титлата,след него Левски[в предвид 2та по големина публика също и добрата организация и сравнително доброто финансово състояние*. Лудогорец Литекс и Цска ще се борят за останалите места даващи право на участие в Евротурнирите.

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 01 юни 2013 19:04

Ако титан се махнат от ЦСКА очаквам голяма битка с Левски за титлата, защото ако имаме нов собственик той ще се опита да се докаже... а Левски имат юбилей...
Изображение

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 01 юни 2013 19:07

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Иначе при определени обстоятелства....ЦСКА може дори да изпадне, по примера на Ривър Плейт в Аржентина....цял живот очаквам това да се случи, убеден съм че ще доживея да го видя :mrgreen:

С тази злобичка в себе си ме съмнява да доживееш, но ти си знаеш...
Очаквам ЦСКА да стане шампион и да мине триумфално с титлата през шпалир от 100 годишни евроидиоти!!! Това ще е черешката на тортата! Напред армейци! :lol:

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 01 юни 2013 19:10

way написа:Който се подготви най-добре физически той ще вземе титлата надявам се това да е Левски ;)

Ако физическата ни подготовка е като тоя сезон- в плейофите ги прегазваме всичките като стой та гледай...тоя сезон единственото което ни беше на ниво, беше физиката, и неслучайно Тройната коалиция : Литекс-ЦСКА- Лудогорец плюс Берое на финала в последните минути срещу Левски незнаеха къде се намират, а защитниците им викаха: "Мамо, татко род ли ми е?!" :lol:

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 01 юни 2013 19:13

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:

Ако физическата ни подготовка е като тоя сезон- в плейофите ги прегазваме всичките като стой та гледай...тоя сезон единственото което ни беше на ниво, беше физиката, и неслучайно Тройната коалиция : Литекс-ЦСКА- Лудогорец плюс Берое на финала в последните минути срещу Левски незнаеха къде се намират, а защитниците им викаха: "Мамо, татко род ли ми е?!" :lol:

А вие след края на сезона кво викате: "Абе, къде са купите?!" :lol: :lol:

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 01 юни 2013 19:14

Red thunderstorm написа:
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Иначе при определени обстоятелства....ЦСКА може дори да изпадне, по примера на Ривър Плейт в Аржентина....цял живот очаквам това да се случи, убеден съм че ще доживея да го видя :mrgreen:

Очаквам ЦСКА да стане шампион и да мине триумфално с титлата през шпалир от 100 годишни евроидиоти!!! Това ще е черешката на тортата! Напред армейци! :lol:

ЦСКА шампион?!...в момента това звучи почти като "Берое шампион" дето един колега бероец преди малко се изцепи.ЦСКА титла няма да види поне до 2020 година приятел, приемете го, и се примирявайте..."ретро паляци вие вече не сте фактори" :mrgreen:

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 01 юни 2013 19:17

В 1та седмица ще са Ботев ,Левски,Лудогорец,Литекс ,Цска,Берое и Черноморец също както тази година,другите са слаби и ще са в долната половина.Фаворити за изпадане ще са Любимец и Пирин със сигорност и може би Нафтата и Локо сф. ще са другита 2 отбора.

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 01 юни 2013 19:18

Red thunderstorm написа:Очаквам ЦСКА да стане шампион и да мине триумфално с титлата през шпалир от 100 годишни евроидиоти!!! Това ще е черешката на тортата! Напред армейци! :lol:

Със същият успех може да чакаш и мъж да станеш.
Очаквам държавата да спре да финансира футболни клубове. Един фазомер да заработи извън България. Екзекуторът да се върне за пореден път в ЦСКА, този път освен сина си, да назначи и кучето си в отбора. Най-известния бемконосец в страната да напише нова книга за "харизмата". В първенството да станат поне няколко интересни мача. Локо Сф да изпадне най-накрая. На армията, кой каквото е изкопал със здраве да си го ползва.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 01 юни 2013 19:19

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:
Red thunderstorm написа:

ЦСКА шампион?!...в момента това звучи почти като "Берое шампион" дето един колега бероец преди малко се изцепи.ЦСКА титла няма да види поне до 2020 година приятел, приемете го, и се примирявайте..."ретро паляци вие вече не сте фактори" :mrgreen:

Ако ние сме ретро паляци, това означава, че вие сте настоящи такива! Ама кво ли ти обяснявам! Цяла България ви ненавиждаше, накрая сигурно малко и ви съжаляваше, но в крайна сметка намери сили и ви се изсмя по най-гнусния начин в лицето! Че и срама нямате да се показвате!

Върни се в “Футбол - България”