Черноморец иска наказание за Левски заради Херо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Re: Черноморец иска наказание за Левски заради Херо

Мнениеот Yoda » 30 май 2013 14:06

Pupper_ написа:
allez_les_blues написа:а кой е казал че са водени преговори- просто са се чули с Тонев, поговорили са за туй-онуй...а докажете че са водили преговори...все едно жена ми ме пита: "ше ми купиш ли "Порше", аз викам: "ше видим, ше помисля"-е т'ва преговори ли са?! Преговори е, когато има конкретна оферта, когато му е предложена конкретна заплата-това са "преговори"...ама ей така единия попитал па другия рекъл "Ще помисля"...това не са преговори...къде пише че Тонев не може да разговаря с Херо по телефона? :mrgreen:

Лошото е, че Тонев го иплющя в ефира на Дарик. Има записи, трудно ще се прокара тезата: Аз друго имах предвид, но не ме цитираха правилно!
Макар че с този треньор, не е нужно да ви наказват със затворени трансферни прозорци. Той Митов по-добре да купува, да купува, да купува ... :twisted:
@ Yoda: ЦвЦв със сигурност има стенограма от СРС на разогвора :) Може пък да я спазари за единична килия, знае ли се? :mrgreen:

Пубер, нали това ти обяснявам. Няма значение какво е казал Тонев в ефира. Не е обяснявал кога, къде и как е говорил с Херо. Лакърдиики по телефона са нещо съвсем различно от преговори . Пуберите тук разсъждава по пуберски, аз си разсъждавам като юрист. Има огромна разлика , но за това трябва да си кълвал 5 години и да имаш още 17 год стаж .......
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 май 2013 14:17

Yoda написа:
Pupper_ написа:
allez_les_blues написа:а кой е казал че са водени преговори- просто са се чули с Тонев, поговорили са за туй-онуй...а докажете че са водили преговори...все едно жена ми ме пита: "ше ми купиш ли "Порше", аз викам: "ше видим, ше помисля"-е т'ва преговори ли са?! Преговори е, когато има конкретна оферта, когато му е предложена конкретна заплата-това са "преговори"...ама ей така единия попитал па другия рекъл "Ще помисля"...това не са преговори...къде пише че Тонев не може да разговаря с Херо по телефона? :mrgreen:

Лошото е, че Тонев го иплющя в ефира на Дарик. Има записи, трудно ще се прокара тезата: Аз друго имах предвид, но не ме цитираха правилно!
Макар че с този треньор, не е нужно да ви наказват със затворени трансферни прозорци. Той Митов по-добре да купува, да купува, да купува ... :twisted:
@ Yoda: ЦвЦв със сигурност има стенограма от СРС на разогвора :) Може пък да я спазари за единична килия, знае ли се? :mrgreen:

Пубер, нали това ти обяснявам. Няма значение какво е казал Тонев в ефира. Не е обяснявал кога, къде и как е говорил с Херо. Лакърдиики по телефона са нещо съвсем различно от преговори . Пуберите тук разсъждава по пуберски, аз си разсъждавам като юрист. Има огромна разлика , но за това трябва да си кълвал 5 години и да имаш още 17 год стаж .......

Какво значение има кога е говорил с Херо? Със сигурност не е било в началото на 2011 - преди Херо да стане треньор в Черноморец. Все пак по онова време Тонев все още нямаше нищо общо с Левски. Когато и да е говорил след това, все се брои за нарушение...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 30 май 2013 14:17

Yoda написа:Пубер, нали това ти обяснявам. Няма значение какво е казал Тонев в ефира. Не е обяснявал кога, къде и как е говорил с Херо. Лакърдиики по телефона са нещо съвсем различно от преговори . Пуберите тук разсъждава по пуберски, аз си разсъждавам като юрист. Има огромна разлика , но за това трябва да си кълвал 5 години и да имаш още 17 год стаж .......

Градев, ти ли си? :)
Юрист, пък един ник не може да разчетеш като хората. Така и делата си водиш сигурно :twisted:
Много суха материя си налазил в кантората, щом не долавяш шеговития тон! На мен ми е пределно ясно, че щом е замесен софийски отбор, БФС няма да си мръдне пръста!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 30 май 2013 14:53

Аз пак да попитам

А кой беше Киряков, че да се трогвам от щенията му? Не е ли мастития юрист изпуснал Анисе без пари и заради когото ЦСКА се гъбарка с Черноморец 10 години за Платини?

Доколкото съм информиран, Левски са един от малкото клубове в България, които нямат просрочени задължения към други клубове и винаги плащат акуратно съгласно подписаните договори. Дори и на Черноморец.
Тонев само е питал Херо дали е готов да поеме Левски, не са преговаряли. Ако Херо беше изразил готовност да води Левски, със сигурност щеше да се разговаря с ръководството на Черноморец. Да не говорим, че Херо сигурно може да разтрогне по всяко време заради неполучени заплати.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 30 май 2013 14:58

Само да ви обясня , че Левски трябва да води преговори със самият клуб за треньора в случая ХЕРО ! А това не го направили - нека БФС да се заеме и да ви глоби !

Кой беше Черноморец ли - ами това е отборът , който 5 години ви переше и нямахте победа над него с изключение на тази година !
А сега си празнувайте коженият дубъл :) :) :) :) :) :) :) :)

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 30 май 2013 15:17

Ivo-Chernomoretz написа:Само да ви обясня , че Левски трябва да води преговори със самият клуб за треньора в случая ХЕРО ! А това не го направили - нека БФС да се заеме и да ви глоби !

Кой беше Черноморец ли - ами това е отборът , който 5 години ви переше и нямахте победа над него с изключение на тази година !

Преди да обясняваш с кого трябва да се преговаря си обясни какво е значението на думата преговори.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 30 май 2013 15:18

DrAvalanche написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Само да ви обясня , че Левски трябва да води преговори със самият клуб за треньора в случая ХЕРО ! А това не го направили - нека БФС да се заеме и да ви глоби !

Преди да обясняваш с кого трябва да се преговаря си обясни какво е значението на думата преговори.

А ти по-добре дай малко акъл на вашето ръководство как да примамва чужди треньори !

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 30 май 2013 15:25

Ivo-Chernomoretz написа:
А ти по-добре дай малко акъл на вашето ръководство как да примамва чужди треньори !

Може и да дам. След като ти научиш Киряков как да не бягат играчи от Черноморец (Анисе) или как да си прибере навреме парите от ЦСКА (Платини).

И един страничен въпрос. Ако Херо нямаше лични проблеми и беше приел, щеше ли ръководството на Черноморец да има очи да го спира, след като през последните две години клубът е жив само и единствено благодарение на Херо?

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 30 май 2013 15:27

DrAvalanche написа:
Ivo-Chernomoretz написа:

Може и да дам. След като ти научиш Киряков как да не бягат играчи от Черноморец (Анисе) или как да си прибере навреме парите от ЦСКА (Платини).

И един страничен въпрос. Ако Херо нямаше лични проблеми и беше приел, щеше ли ръководството на Черноморец да има очи да го спира, след като през последните две години клубът е жив само и единствено благодарение на Херо?

Нямаме проблеми с Левски ние, всеки който не става, го пращаме там, че и с пари (Пламен, Орлин).
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 30 май 2013 15:28

DrAvalanche написа:
Ivo-Chernomoretz написа:

Тук Киряков сезира БФС по-точно нарушено правило - не отменяй въпроса ! Ей как обичате да си изменяте нещата , когато сте сгафили а ? ;)

Върни се в “Черноморец”