Pupper_ написа:allez_les_blues написа:а кой е казал че са водени преговори- просто са се чули с Тонев, поговорили са за туй-онуй...а докажете че са водили преговори...все едно жена ми ме пита: "ше ми купиш ли "Порше", аз викам: "ше видим, ше помисля"-е т'ва преговори ли са?! Преговори е, когато има конкретна оферта, когато му е предложена конкретна заплата-това са "преговори"...ама ей така единия попитал па другия рекъл "Ще помисля"...това не са преговори...къде пише че Тонев не може да разговаря с Херо по телефона?
Лошото е, че Тонев го иплющя в ефира на Дарик. Има записи, трудно ще се прокара тезата: Аз друго имах предвид, но не ме цитираха правилно!
Макар че с този треньор, не е нужно да ви наказват със затворени трансферни прозорци. Той Митов по-добре да купува, да купува, да купува ...
@ Yoda: ЦвЦв със сигурност има стенограма от СРС на разогвораМоже пък да я спазари за единична килия, знае ли се?
Пубер, нали това ти обяснявам. Няма значение какво е казал Тонев в ефира. Не е обяснявал кога, къде и как е говорил с Херо. Лакърдиики по телефона са нещо съвсем различно от преговори . Пуберите тук разсъждава по пуберски, аз си разсъждавам като юрист. Има огромна разлика , но за това трябва да си кълвал 5 години и да имаш още 17 год стаж .......

[/center]
[/center]