Отпада законът за тютюнопушенето. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Отпада законът за тютюнопушенето. АНКЕТА

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Re: Отпада законът за тютюнопушенето. АНКЕТА

Мнениеот fr3ak_boy » 29 май 2013 18:35

dunavfc написа:
fr3ak_boy написа:
dunavfc написа:Братле и много велики учени са били пeдераси,педофили,наркомани,kурвари и убийци и какво от това,ебем ти тъпият пример :shock:
Пушенето около непушачи е висша степен на малоумие,нетолерантност и тъпота !

Чакай да те цитирам "ебем ти тъпият пример". :shock: Стоим си значи на спирката и ми се пуши. Ти и аз сме. От къде да знам дали си пушач или не. Обаче паля и това ме прави тъп, нетолерантен и малоумен? :shock:
В крайна сметка, като ти преча толкова, ще ме помолиш да спра или да се дръпна. И тогава вече, ако съм тъп, малоумен и нетолерантен, няма да изпълня молбата. ;) А пък вече ще си висш наглец, ако видиш 5 човека, които пушат (само те са там) на спирката, и им кажеш да се махнат, защото не ти е кеф да дишаш дим. ;)

Аре не се прави на оригинален бе човек...Как може да сравняваш едно заведение със спирка,ЕБЕМ ТИ ТЪПИЯТ ПРИМЕР !

Кой се прави на оригинален. Или си адски спрял, или си тъп и малоумен. Всички говорят за разделение на заведението на 2 части за пушачи и непушачи. Като не ти е кеф да си при пушачите, си стоиш в частта за непушачите и готово. Ама ти продължаваш да се правиш на интересен и като на митинг след 9 септември да повтаряш като латерна една и съща глупост. ;)
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 29 май 2013 18:51

Виж,сега глупчо,ще се опитам да ти го обясня за последен път и те умолявам,повече да спреш дискусията с мен,защото нямам времето и излишната енергия да се занимавам,ежедневно с дебили като теб и още няколко човека в тоя форум.
Асимилирай,ако е възможно,че никой не е длъжен да ви прави на вас зали,след като никой не ви забранява да си пушите където искате,без на обществени места.Ти ли ще обезщетиш персонала на заведението,което по 8-10-12 часа ви диша лайната,само и само за да изкара някой лев ? Те имат ли избор ?
Второ,народа не иска,премахване на тази забрана,по-голям аргумент от това няма ! Когато народа поиска тази забрана да падне,тя ще падне,дотогава,всеки който я свали,ще яде големият ***....
Ако си разбрал,разбрал,не ми пиши повече.....

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 29 май 2013 19:04

dunavfc написа:Виж,сега глупчо,ще се опитам да ти го обясня за последен път и те умолявам,повече да спреш дискусията с мен,защото нямам времето и излишната енергия да се занимавам,ежедневно с дебили като теб и още няколко човека в тоя форум.
Асимилирай,ако е възможно,че никой не е длъжен да ви прави на вас зали,след като никой не ви забранява да си пушите където искате,без на обществени места.Ти ли ще обезщетиш персонала на заведението,което по 8-10-12 часа ви диша лайната,само и само за да изкара някой лев ? Те имат ли избор ?
Второ,народа не иска,премахване на тази забрана,по-голям аргумент от това няма ! Когато народа поиска тази забрана да падне,тя ще падне,дотогава,всеки който я свали,ще яде големият ***....
Ако си разбрал,разбрал,не ми пиши повече.....

:lol: :lol: :lol: Да не пиша тук. :lol: :lol: Това да не ти е нещо персоналния форум, или личната тема. :lol: :lol:
Първо, ти си като кон с капаци, комбиниран с латерна. Повтаряш една и съща глупост, без да спираш.
Второ, много заведения направиха залите именно защото ние пушачите им носим доста доходи.
Трето, много голяма част от персонала в почти всички заведения, в които съм бил са пушачи. Ако на някой му е чак такъв проблем, винаги може да напусне. "Ебем ти и логиката", това е все едно да си миньор и да протестираш, че има вредни газове в мината. Рисковете на професията.
Трето, кой си ти, че да казваш какво иска народа. Аз смятам, че на повечето не им е до този закон, защото държавата има много по-големи проблеми в законите.
И последно, глупчо и дебил, ще наричаш онзи, който те гледа в огледалото, а не мен. ;)
весел е и неговият вид,

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 29 май 2013 19:07

Казах да не пишеш на мен и да не ме цитираш,другото си е твоя воля ;) Погледни анкетата и ще установиш,че малоумнците сте малцинство.А лафа ти с огледало е неповторим,уникален и блестящ :mrgreen:

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 29 май 2013 19:10

Аз ще запаля, нали ще ви преча? Духайте ми... дима! :lol:
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 29 май 2013 19:12

dunavfc написа:Казах да не пишеш на мен и да не ме цитираш,другото си е твоя воля ;) Погледни анкетата и ще установиш,че малоумнците сте малцинство.А лафа ти с огледало е неповторим,уникален и блестящ :mrgreen:

"Ебем ти и анкетата". Толкова манипулативно е написана, че няма накъде повече. Ама 'айде със здраве. Комбинацията дебил и кон с капаци е уникална и ще те оставя да се излагаш още в темата. Направо ти си като Шумкар номер 2 за форума. :lol: :lol:
весел е и неговият вид,

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 29 май 2013 19:16

Аааа Фрийк, обиждаш лицето. Как така номер 2 :o неговите чутовни изяви са наблюдавани много преди тези на нашия Другар ;) Поправи се!
Изображение

KategorieC написа:Аз ще запаля, нали ще ви преча? Духайте ми... дима! :lol:

Е пааа, аз си пушим тука втори ден вече. Реват, но е поносимо :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 29 май 2013 19:31

На ви поздравче да укротите малко нервите, нема нужда от пушене, само от слушане! :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mQ28UJ_mCec[/youtube]

[offtopic]Пари... :)[/offtopic]

[offtopic]Коли.... :)[/offtopic]

[offtopic]Жени... всичко! :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 29 май 2013 19:39

Като сме почнали с поздравчета, айде и от мен едно 8-)
най-вече за "женичките" :mrgreen: [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=x59kS2AOrGM[/youtube]
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 29 май 2013 20:19

По-добре да разрешат публичното eбaне, нищо срамно няма, така се създава човешки живот, далеч по-благородно е от това да те осмърдят на пепелник.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Свободна зона”