dunavfc написа:fr3ak_boy написа:dunavfc написа:Братле и много велики учени са били пeдераси,педофили,наркомани,kурвари и убийци и какво от това,ебем ти тъпият пример![]()
Пушенето около непушачи е висша степен на малоумие,нетолерантност и тъпота !
Чакай да те цитирам "ебем ти тъпият пример".Стоим си значи на спирката и ми се пуши. Ти и аз сме. От къде да знам дали си пушач или не. Обаче паля и това ме прави тъп, нетолерантен и малоумен?
![]()
В крайна сметка, като ти преча толкова, ще ме помолиш да спра или да се дръпна. И тогава вече, ако съм тъп, малоумен и нетолерантен, няма да изпълня молбата.А пък вече ще си висш наглец, ако видиш 5 човека, които пушат (само те са там) на спирката, и им кажеш да се махнат, защото не ти е кеф да дишаш дим.
Аре не се прави на оригинален бе човек...Как може да сравняваш едно заведение със спирка,ЕБЕМ ТИ ТЪПИЯТ ПРИМЕР !
Кой се прави на оригинален. Или си адски спрял, или си тъп и малоумен. Всички говорят за разделение на заведението на 2 части за пушачи и непушачи. Като не ти е кеф да си при пушачите, си стоиш в частта за непушачите и готово. Ама ти продължаваш да се правиш на интересен и като на митинг след 9 септември да повтаряш като латерна една и съща глупост.