POPCORN написа:всеки друг ама не и тоя Леонардо, какъв тренер е тоя?Достанич две.
Недей споменава напразно името на богопомазания

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
POPCORN написа:всеки друг ама не и тоя Леонардо, какъв тренер е тоя?Достанич две.
Прав си Гуардиола не е никакъв треньор и за мен и аз да отида и да им стана треьор ще бият,въпросът е от към играчите ,на които Берлускони разчита едва ли не са вечни.....ludiq1913 написа:Гуардиола да не би да е имал 1 мач като треньор преди да поеме Барселоца, просто там играчите са едни от най-добрите в света....
Кака може да направи разликата във всеки един отбор ,той е най-добрият за мен ,а не дрибльорчето Меси или наглеца Роналдо (ако върже вкарва ,ако не здраве да е ) :Dludiq1913 написа:и е много лесно да постигнеш успехи, докато Милан с Кака при Анчелоти също бяха много зле, миналия сезон дори играха за купата на Уефа, защото не можаха да се класират за ШЛ,
Нямат титла ?ludiq1913 написа:нямат титла от 15 години, така че не винете треньора, а слабите играчи, селекция и тези, които отговарят за това
maldin1 написа:Прав си Гуардиола не е никакъв треньор и за мен и аз да отида и да им стана треьор ще бият,въпросът е от към играчите ,на които Берлускони разчита едва ли не са вечни.....ludiq1913 написа:Гуардиола да не би да е имал 1 мач като треньор преди да поеме Барселоца, просто там играчите са едни от най-добрите в света....Кака може да направи разликата във всеки един отбор ,той е най-добрият за мен ,а не дрибльорчето Меси или наглеца Роналдо (ако върже вкарва ,ако не здраве да е ) :Dludiq1913 написа:и е много лесно да постигнеш успехи, докато Милан с Кака при Анчелоти също бяха много зле, миналия сезон дори играха за купата на Уефа, защото не можаха да се класират за ШЛ,
Нямат титла ?ludiq1913 написа:нямат титла от 15 години, така че не винете треньора, а слабите играчи, селекция и тези, които отговарят за това2007 кой спечели ШЛ и после междуконтиненталната ?
acmilan написа: Аз лично предпочитам Лучано Спалети,защото е доказан треньор,
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта