За и Против Ван Бастен ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: За и Против Ван Бастен ?

Мнениеот metodito » 03 окт 2009 10:22

POPCORN написа:всеки друг ама не и тоя Леонардо, какъв тренер е тоя?Достанич две.

Недей споменава напразно името на богопомазания :mrgreen: . Леонардо ако дойде в "Левски" досега да сме се класирали за следващата фаза в Европа особено с този слаб Виляреал.

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 03 окт 2009 12:17

ludiq1913 написа:Гуардиола да не би да е имал 1 мач като треньор преди да поеме Барселоца, просто там играчите са едни от най-добрите в света....
Прав си Гуардиола не е никакъв треньор и за мен и аз да отида и да им стана треьор ще бият,въпросът е от към играчите ,на които Берлускони разчита едва ли не са вечни.....
ludiq1913 написа:и е много лесно да постигнеш успехи, докато Милан с Кака при Анчелоти също бяха много зле, миналия сезон дори играха за купата на Уефа, защото не можаха да се класират за ШЛ,
Кака може да направи разликата във всеки един отбор ,той е най-добрият за мен ,а не дрибльорчето Меси или наглеца Роналдо (ако върже вкарва ,ако не здраве да е ) :D
ludiq1913 написа:нямат титла от 15 години, така че не винете треньора, а слабите играчи, селекция и тези, които отговарят за това
Нямат титла ? :roll: 2007 кой спечели ШЛ и после междуконтиненталната ?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 03 окт 2009 13:48

твърдо ЗА.Има и по-добри предложения,но трябва да предприемат нещо и то бързо
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 03 окт 2009 14:11

Името Марко ван Бастен може да предизвика само огромно възхищение у мен,това е най-великият централен нападател на всички времена,играл и в най-великия клуб 8-) Аз лично предпочитам Лучано Спалети,защото е доказан треньор,големият Марко нямаше толкова голям успех начело на Аякс и Холандия,но пък името му би респектирало доста силно поразглезените и отпуснати звезди.Леонардо го харесвах като футболист,но е прекалено мек и е послушник на Силвио и Галиани и не би си отворил устата за трансфери,които очевАдно са крайно необходими.Ван Бастен обаче е друга бира,със сигурност играчите биха го уважавали повече,както и шефовете биха му дали това,което иска,поне така смятам аз.В крайна сметка съм по-скоро за трикратния носител на Златната топка 8-)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 03 окт 2009 14:16

maldin1 написа:
ludiq1913 написа:Гуардиола да не би да е имал 1 мач като треньор преди да поеме Барселоца, просто там играчите са едни от най-добрите в света....
Прав си Гуардиола не е никакъв треньор и за мен и аз да отида и да им стана треьор ще бият,въпросът е от към играчите ,на които Берлускони разчита едва ли не са вечни.....
ludiq1913 написа:и е много лесно да постигнеш успехи, докато Милан с Кака при Анчелоти също бяха много зле, миналия сезон дори играха за купата на Уефа, защото не можаха да се класират за ШЛ,
Кака може да направи разликата във всеки един отбор ,той е най-добрият за мен ,а не дрибльорчето Меси или наглеца Роналдо (ако върже вкарва ,ако не здраве да е ) :D
ludiq1913 написа:нямат титла от 15 години, така че не винете треньора, а слабите играчи, селекция и тези, които отговарят за това
Нямат титла ? :roll: 2007 кой спечели ШЛ и после междуконтиненталната ?

Абе,колега росонер,остави го да си мисли,че нямаме 15 години титла при положение,че за този период имаме 3 Шампионски лиги(заедно с тази от 1994-та,спечелена срещу прехвалената Барса),три световни титли,4 титли на Италия,да не говорим за златните топки на наши футболисти 8-)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 окт 2009 17:26

acmilan написа: Аз лично предпочитам Лучано Спалети,защото е доказан треньор,

Абсолютно! Спалети е най-добрия вариант. Махането му от Рома буди недоумение в мен. Много ми прилича на махането на Спасов при моряците. Рома засега не впечатляват. Явно е, че онази мацка има някакви болни амбиции за Рома,, които без Батистута са несъстоятелни. Виждате ли и тук бг еквивалент? :mrgreen:

Върни се в “Милан”