MQplaya написа:Само мен ли ме дразнят изкуствените напомпани с парички отбори?
Ако Монако е изкуствен отбор...
Деца, четете, интересувайте се и тогава пишете кой отбор какъв е.Монако за разлика от Сити и Анжи е голям отбор с голяма история.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MQplaya написа:Само мен ли ме дразнят изкуствените напомпани с парички отбори?
100eN4o написа:Не съм много съгласен относно мнението ви за ПСЖ. Поради факта, че живея във Франция имам възможността да ги гледам почти всеки мач и мога спокойно да кажа, че има голяма разлика между тях и Сити например, че дори и Монако. В началото наистина и те купуваха играчи на килограм, но не беше чак такова безумие като в Монако. Сега ПСЖ отново ще привлекат големи имена, но не с цел да се изфукат, ами защото е наложително. И не забравяйте, че за разлика от всички останали, ПСЖ взе първо доказан добър тренер като Анчелоти, апосле започна да пазарува играчи, докато в Монако в момента е едно пълно безумие! Единствено Фалкао е попадение, другите са малко с цел... Виж колко сме амбицирани и какви кинти имаме и тренер е Раниери, който е доказано слаб и не смее да тропне по масата на когото и да било. Накрая ще сложат някой като Манчо и ще стане като Сити
Venko123 написа:Деца, четете, интересувайте се и тогава пишете кой отбор какъв е.Монако за разлика от Сити и Анжи е голям отбор с голяма история.
Venko123 написа:MQplaya написа:Само мен ли ме дразнят изкуствените напомпани с парички отбори?
Деца, четете, интересувайте се и тогава пишете кой отбор какъв е.Монако за разлика от Сити и Анжи е голям отбор с голяма история.
[/center]Venko123 написа:MQplaya написа:Само мен ли ме дразнят изкуствените напомпани с парички отбори?
dreben23 написа:Venko123 написа:Деца, четете, интересувайте се и тогава пишете кой отбор какъв е.Монако за разлика от Сити и Анжи е голям отбор с голяма история.
Е, мънички са, а през това време Монако нямаше успехи- факт.Тиери Анри произлезе от Монако. Още от там си го харесах, Людовик Жюли също мисля.
Но според мен колегата имаше друго предвид, че се хвърлят безбожни пари и се надуват балони!Едва ли ще са само балон с тези трансфери- това са изключителни играчи.
Жалко, че няма да видим този отбор в ШЛ още тоя сезон!Амбициозни са хората, не може да се отрече.
Karsa Orlong написа:Монако винаги ми е бил най-симпатичният френски отбор, но може би сега ще се преориентирам. Отбори, ръководени по този начин буквално убиват футбола ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта