АС Монако ФК-официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Venko123
Контакти:

Re: АС Монако ФК-официална тема

Мнениеот Venko123 » 28 май 2013 13:33

MQplaya написа:Само мен ли ме дразнят изкуствените напомпани с парички отбори?

Ако Монако е изкуствен отбор...
Деца, четете, интересувайте се и тогава пишете кой отбор какъв е.Монако за разлика от Сити и Анжи е голям отбор с голяма история.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 28 май 2013 13:36

100eN4o написа:Не съм много съгласен относно мнението ви за ПСЖ. Поради факта, че живея във Франция имам възможността да ги гледам почти всеки мач и мога спокойно да кажа, че има голяма разлика между тях и Сити например, че дори и Монако. В началото наистина и те купуваха играчи на килограм, но не беше чак такова безумие като в Монако. Сега ПСЖ отново ще привлекат големи имена, но не с цел да се изфукат, ами защото е наложително. И не забравяйте, че за разлика от всички останали, ПСЖ взе първо доказан добър тренер като Анчелоти, апосле започна да пазарува играчи, докато в Монако в момента е едно пълно безумие! Единствено Фалкао е попадение, другите са малко с цел... Виж колко сме амбицирани и какви кинти имаме и тренер е Раниери, който е доказано слаб и не смее да тропне по масата на когото и да било. Накрая ще сложат някой като Манчо и ще стане като Сити ;)

Moнако взе новия колумбийски Фалкао взе и...Фалкао.Само за двамата ще плати 105 милиона евро преди малко преверих.Двамата са централни нападатели на националния отбор на Колумбия и са сработени.Маутиньо също е играл с Фалкао,а Валдес е сред 8-те най-добри вратари в света.Ако вземат и още двама португалски национали ще се забележи че се следва определена посока играчите вече да са играли заедно и да нямат нужда от толкова голямо сработване,а направо да атакуват,защо не и титлата.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 28 май 2013 13:38

Venko123 написа:Деца, четете, интересувайте се и тогава пишете кой отбор какъв е.Монако за разлика от Сити и Анжи е голям отбор с голяма история.

Е, мънички са, а през това време Монако нямаше успехи- факт. :cry: Тиери Анри произлезе от Монако. Още от там си го харесах, Людовик Жюли, Юри Джоркаеф го забравих :cry:

Но според мен колегата имаше друго предвид, че се хвърлят безбожни пари и се надуват балони! :lol: Едва ли ще са само балон с тези трансфери- това са изключителни играчи. :)

Жалко, че няма да видим този отбор в ШЛ още тоя сезон! :cry: Амбициозни са хората, не може да се отрече. :)
Последна промяна от dreben23 на 28 май 2013 13:48, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
dikanio
Контакти:

Мнениеот dikanio » 28 май 2013 13:41

Усещам, че броя на новоизлюпените фенове на Монако, ще нараства лавинообразно през този сезон, въпреки че 90% от тях едва ли са чували за отбора допреди да купят Фалкао. Не може да се слагат обаче под общ знаменател с Малага, които наистина са никой. Монако са по-скоро са като Челси, Манчестър Сити и ПСЖ, които освен многото пари, все пак имат фенове, успехи и история отпреди да забогатеят. Малага са по-скоро в една група с Анжи и Лудогорец :mrgreen:
Един картоф, една чорба, един коптор!

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 28 май 2013 13:42

Venko123 написа:

Деца, четете, интересувайте се и тогава пишете кой отбор какъв е.Монако за разлика от Сити и Анжи е голям отбор с голяма история.

Монако, Челси, ПСЖ са били големи (въпреки че трябва да дефинираме думичката голям!) отбори. Преди да се "оженят" за собствениците си никой не е треперил от тях, а сега са изкуствено създадени.
[center]Изображение[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 28 май 2013 13:45

Venko123 написа:

Така е четвъртия отбор по титли е Монако във Франция.
[center]R.I.P[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 28 май 2013 13:51

dreben23 написа:
Venko123 написа:Деца, четете, интересувайте се и тогава пишете кой отбор какъв е.Монако за разлика от Сити и Анжи е голям отбор с голяма история.

Е, мънички са, а през това време Монако нямаше успехи- факт. :cry: Тиери Анри произлезе от Монако. Още от там си го харесах, Людовик Жюли също мисля. :)

Но според мен колегата имаше друго предвид, че се хвърлят безбожни пари и се надуват балони! :lol: Едва ли ще са само балон с тези трансфери- това са изключителни играчи. :)

Жалко, че няма да видим този отбор в ШЛ още тоя сезон! :cry: Амбициозни са хората, не може да се отрече. :)

Людовик игра финал в Шампионската Лига с Монако.Така е Монако е малак 30 000 град-държава колкото Разград е по население :lol:.За тези които незнаят Барселона купи ЯЯ Туре от Монако,а Манчестър Сити го купи от Каталунците.Може и да се върне при тях.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 28 май 2013 13:55

Монако винаги ми е бил най-симпатичният френски отбор, но може би сега ще се преориентирам. Клубове, ръководени по този начин буквално убиват футбола ...

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 28 май 2013 14:02

Karsa Orlong написа:Монако винаги ми е бил най-симпатичният френски отбор, но може би сега ще се преориентирам. Отбори, ръководени по този начин буквално убиват футбола ...

За тези пари които досега дадоха щяха да вземат много млади играчи и след няколко години да са фактор в Европа както направи Борусия Дортмунд.Явно обаче се искат бързи резултати.Това е нож с две острието някой път се получава,а някой път не.Примерите Челси и Малага.Все пак френското първенство е по-слабо от Английското и Испанското.Видяхме и как ПСЖ стана категорично шампион.През новия сезон определено ПСЖ и Монако ще са фаворитите за титлата.Няма как с топ играчи е да е другояче особено новите в Монако идват от отбори шампиони където са основни фигури-Барселона,Атлетико Мадрид,Порто.

Валдес-титуляр от години на вратата на Барселона многократен шампион на Европа и Испания 31 години може да пази още 5,6 съвсем спокойно.
Фалкао-голмайсторът на Атлетико и трети в Испания след Меси и Роналдо преди това така беше и в Порто.Спечели 3 купи на УЕФА като в две от изданията стана голмайстор.27 години навлиза в зенита на развитието си.
Родригез-вторият голмайстор на Порто през сезона.На 21 години купен за 45 милиона евро и подписал 5 годишен договор.Тепърва ще се развива този колумбиец.
Маутиньо-беше капитан на Спортинг Лисабон преди да премине в Порто и да стане един от лидерите на отбора.На 26 години е и е сред най-добрите дефанзивни полузащитници в света.Купен за 25 милиона евро и подписал 5 годишен договор.

Самия факт,че двамата досега привлечени топ играчи са подписали 5 годишни договори говори за дългосрочните цели на Монако.С интерес ще следя какво ще се случва с този отбор.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 28 май 2013 14:23

Чичко-паричко прави чудеса! Дойдоха парите и веднага се появиха феновете.Когато ги нямаше парите къде бяха всички? Навсякъде другаде,но не и в Монако! Иначе на мене са ми симпатични,успех им пожелавам. Обаче за едните пари да викам за тях-няма как да стане :) !

Върни се в “Футбол - Свят”