Ботев връчи още една калъфка на Левски,Бултрасите се гаврят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Re: Ботев връчи още една калъфка на Левски,Бултрасите се гаврят

Мнениеот Botevist_1912 » 27 май 2013 01:48

Muscarin написа:
Изображение

ЧЕСТИТА ВИ ТИТЛА, ШАМПИОНИ!!!
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 27 май 2013 08:27

Ще разкажа един виц,който,надявам се,ще изясни на сините защо цяла България се гаври с тях(извинявам се за циничното му съдържание):
"Върви си по улицата човек,страдащ от жестоко стомашно разстройство.В един момент усеща страхотни напъни и нахлува в градската тоалетна.Събувайки в движение панталона си,влиза заднешком в първата кабинка и се облекчава обилно.След което сяда на тоалетната чиния.При което вижда чифт крака под своите.Скача като ужилен,обръща се и вижда седнал мъж,облян в екскременти.
-Ей,приятел,извинявай,ама защо не се обади?
-Е,то оставаше и устата да си отворя."
Та,мисълта ми е:Преди да си отворите устите-помислете за последствията! :mrgreen:
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 27 май 2013 08:34

Калъфкаджиите да ми говорят тези дни за публика е просто смешно. Цял сезон стадиона им празен, на дербито им обидно малко хора, дойдоха 2-3 мача накрая от които 2-та финали и пак НЕ им е пълен стадиона и ми говорят за публика.

Ква публика можете да бъдете вие които псувахте и бихте играчите си цял сезон, 2 мача преди края започнахте да ги подкрепяте и да ги величаете и след гола на Вазелинов ли е, Влезелов ли е, пак да почнете да плюете и псувате. Даже след края на мача се видя как се сбиха по трибуните.

Цял живот с калъфките да ходите, а догодина ние ще ви връчим още поне една!!!

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Мнениеот sudromanista73 » 27 май 2013 09:38

Който може да печели,трябва да знае и да губи.Вечно вторите,явно не знаят тази максима...

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 27 май 2013 10:10

Отборчета, които изписват няколкото "калъфки", до които са се докопали, със златни букви в историята си се бъзикат с Великия Левски!? :o

На Колежа са доказали за пореден пореден път, че селянията процъфтява и се толерира на всички нива- като стадион, още повече като организация... за манталитет е излишно да се говори- за тях Марианската падина е все едно да се гмуркаш в детски басейн, е*ти :lol: :lol: Жалка история...

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 27 май 2013 10:12

Сега малко да разведрим: :)
"Радио "Белово" съобщи, че тази сутрин г-н Батков е бил забелязан да разговаря с изп. д-р на Белана АД. Предмет на разговора е бил привличането на дружеството за генерален спонсор на отбора от квартал Подуене. Предложени са и нови линии на 2 продукта - носни кърпички "Гари" и "Тигър"

Изображение

и тоалетна хартия "Ники"

Изображение

Финансовият д-р на Левски, г-н Баждеков, с радост е приел новината. Оказва се, че разходите за подобни консумативи в клуба са драстични!"

Ей, пак се уредихте!

ПП: Надявам се феновете на Щампионите да имат чувство за хумор!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 май 2013 12:42

canary написа:Калъфкаджиите да ми говорят тези дни за публика е просто смешно. Цял сезон стадиона им празен, на дербито им обидно малко хора, дойдоха 2-3 мача накрая от които 2-та финали и пак НЕ им е пълен стадиона и ми говорят за публика.

Ква публика можете да бъдете вие които псувахте и бихте играчите си цял сезон, 2 мача преди края започнахте да ги подкрепяте и да ги величаете и след гола на Вазелинов ли е, Влезелов ли е, пак да почнете да плюете и псувате. Даже след края на мача се видя как се сбиха по трибуните.

Левски е носител на 55 трофея в България, колко са трофеите на папагалите?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 27 май 2013 13:04

W84me написа:
canary написа:Калъфкаджиите да ми говорят тези дни за публика е просто смешно. Цял сезон стадиона им празен, на дербито им обидно малко хора, дойдоха 2-3 мача накрая от които 2-та финали и пак НЕ им е пълен стадиона и ми говорят за публика.

Леко се изхвърли с бройката .... или броиш и "шампионската 2013" ? :)
Освен трофеите, Левски е носител на нещо много по-ценно, което истински отразява облика му:
Изображение

аз бих добавил: 31 ....AND COUNTING!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 27 май 2013 13:30

W84me написа:

И като нямаме 183487 трофея , не можем да ви се посмеем на резила и изхвърлянията ли :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 май 2013 13:35

Red_Neck написа:
аз бих добавил: 31 ....AND COUNTING!

26+26+3=55! Като сме почнали да броим, дайте да преброим и вашите :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Ботев”