Muscarin написа:
ЧЕСТИТА ВИ ТИТЛА, ШАМПИОНИ!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Muscarin написа:
canary написа:Калъфкаджиите да ми говорят тези дни за публика е просто смешно. Цял сезон стадиона им празен, на дербито им обидно малко хора, дойдоха 2-3 мача накрая от които 2-та финали и пак НЕ им е пълен стадиона и ми говорят за публика.
Ква публика можете да бъдете вие които псувахте и бихте играчите си цял сезон, 2 мача преди края започнахте да ги подкрепяте и да ги величаете и след гола на Вазелинов ли е, Влезелов ли е, пак да почнете да плюете и псувате. Даже след края на мача се видя как се сбиха по трибуните.
Цял живот с калъфките да ходите, а догодина ние ще ви връчим още поне една!!!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:canary написа:Калъфкаджиите да ми говорят тези дни за публика е просто смешно. Цял сезон стадиона им празен, на дербито им обидно малко хора, дойдоха 2-3 мача накрая от които 2-та финали и пак НЕ им е пълен стадиона и ми говорят за публика.
Ква публика можете да бъдете вие които псувахте и бихте играчите си цял сезон, 2 мача преди края започнахте да ги подкрепяте и да ги величаете и след гола на Вазелинов ли е, Влезелов ли е, пак да почнете да плюете и псувате. Даже след края на мача се видя как се сбиха по трибуните.
Левски е носител на 55 трофея в България, колко са трофеите на папагалите?
W84me написа:canary написа:Калъфкаджиите да ми говорят тези дни за публика е просто смешно. Цял сезон стадиона им празен, на дербито им обидно малко хора, дойдоха 2-3 мача накрая от които 2-та финали и пак НЕ им е пълен стадиона и ми говорят за публика.
Левски е носител на 55 трофея в България, колко са трофеите на папагалите?
Red_Neck написа:
аз бих добавил: 31 ....AND COUNTING!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта