Интимен кът: Ухажване и Съвкупление при человека

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Интимен кът: Ухажване и Съвкупление при человека

Мнениеот rhaegar » 26 май 2013 00:40

Genius. написа:Другарю,а бихте ли ни разказали за вечерта в която сте се превърнали в мъж?

Е какво да ни разказва, той го е описал. От къде мислиш е това ръководство, ако не от собствен опит 8-)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 26 май 2013 12:09

За съжаление, съдбата си бе изиграла жестока шега с мен, когато за първи път отидох при специалист, със силни болки в глезенната става. Оказа се, че дори интензивният спорт, правилното хранене и отсъствието на пороци не бяха достатъчни, за да неутрализират генетичната ми предразположеност към коварната болест. Който е чел внимателно моите трудове знае за рискова Група 3 при спортното ходене, както и фактът, че аз съм си изготвил специален хранителен режим, който не за всеки - той е за възрастни атлети с подагра. В крайна сметка, болката от пристъп отшумява за няколко дни, а и нищо не е в състояние да ме спре да практикувам най-благородния спорт.

Прочее, някой бе отбелязал, че съм започнал твърде много да бръщолевя за личния си живот, отколкото за наука. Аз приемам тази забележка с уговорката, че това бе необходимо, поради множеството въпроси, съмнения и обвинения, които се стовариха върху главата ми през последната седмица.

В същото време, специално за най-любознателните, ще разкрия на каква тема ще са следващите два труда (а те ще са доста актуални). Първият ще разкрие особеностите на студентския живот и методологиите за поддържане на добра дисциплина в общежитието, някои типични привички за отлични резултати на изпитите, както и най-наболелите проблеми в студентското битие като цяло. Вторият труд, от своя страна, ще разкрие механизъма на отглеждане на челяд в социалната джунгла, наречена съвременна България. Надявам се въпросните публикации да помогнат на нуждаещите.

Време е за срещата ми с Илия. Лек ден.
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 26 май 2013 12:15

Другарю, колко человека сте направили през живота си? А те колко человека са направили? Имало ли е самка до вас през живота ви?
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 26 май 2013 12:51

Другарче, юноша от Габрово, това на снимката предполагам е самката, която ви е подмамила с течното съдържание "Собиески" от миналата седмица :roll: Такива ги има много по коридорите на полицейските управления. Вслушайте се в речите на бившия ни вожд и внимавайте занапред ;)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AK89uNbWbZM[/youtube]
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 26 май 2013 13:01

shumkar_44 написа: някои типични привички за отлични резултати на изпитите

Другарю Шумкар,точно това ми трябва на мене,така,че с небивало нетърпение чакам следващият Ви труд ;) .
ПП. добре дошъл отново във форума :) !

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 26 май 2013 13:13

BLUE CHAMPIONS написа:Другарче, юноша от Габрово, това на снимката предполагам е самката, която ви е подмамила с течното съдържание "Собиески" от миналата седмица :roll: Такива ги има много по коридорите на полицейските управления. Вслушайте се в речите на бившия ни вожд и внимавайте занапред ;)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AK89uNbWbZM[/youtube]

За съжаление тази е още по-върла и ми е предлагала Jameson, но аз отказах заради опита със Собиески. Въпреки това има интересни гени и един евентуален проекточеловек не би бил лоша идея. Лошото обаче е, че и друг другар от форума и е хвърлил око и той май се е влюбил. :?
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Мнениеот Genius. » 26 май 2013 16:58

Другарю,разкажете и за срещата с коварния съсед Илия!
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 26 май 2013 18:23

shumkar_44 написа:

В същото време, специално за най-любознателните, ще разкрия на каква тема ще са следващите два труда (а те ще са доста актуални). Първият ще разкрие особеностите на студентския живот и методологиите за поддържане на добра дисциплина в общежитието, някои типични привички за отлични резултати на изпитите, както и най-наболелите проблеми в студентското битие като цяло. Вторият труд, от своя страна, ще разкрие механизъма на отглеждане на челяд в социалната джунгла, наречена съвременна България. Надявам се въпросните публикации да помогнат на нуждаещите.

Време е за срещата ми с Илия. Лек ден.

Предвид дълбоките и акуратни познания на другаря по всевъзможни и разнородни теми, ще помоля да помисли и сиситематизира труд на тема "самолечение и рехабилитация" . По точно какво лечение препоръчва другаря от своя личен опит или което е чул за проблеми като : махмурлук, слъчнево изгаряне, оплешивяване, пришки, брадавици , гъбички по краката, хемороиди и т.н. :roll:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 26 май 2013 19:04

Напълно очаквано, Илия не се се яви на уречената ни среща в четири и шестнадесет край язовира в местността "Хайдушки поляни". Вместо това, получих лаконичен есемез, в който той се извинявал, ала имал спешен час при зъбаря. Това, разбира се, бе опашата лъжа, подсказваща страхотната уплаха на недостойния человек да посрещне последствията от своите подли действия. Въпреки това, Илия за пореден път си е правил сметката без кръчмар, тъй като навярно ще бъда принуден да разкрия срамна информация за същия, като например, че:

Илия, макар и человек от златната възраст, има навика да колекционира момичешки кукли - тайна, която се опитва да укрие умело, ала не съумява да го стори. Нещо повече - често през тънката стена, която ни разделя, Илия се чува, пеейки на куклите, а и в един случай неволно го заварих да вдига сватба с един от любимите си екземпляри, слушайки Вагнер. Разбира се, той отрече, отбивайки темата, и светкавично подавайки ми кутия с бонбони "Амфора", защото бил рожденик. Апропо, не беше.

Впрочем, манията на Илия, изглежда толкова силна, че (доколкото съм чувал), той е ходил с куклите си на дълги планински походи, носейки ги в малката си алена раница. Също така знам, че вдетиненият старик използува всяка минута, за да плете дрешки на пластмасовите играчки, навярно подготвяйки ги за някоя друга бутафорна церемония. Дори в един слънчев следобед, колеги се кълнат, че са го виждали да вози кукла в шарена детска количка, крещейки нещо на немски език.

В крайна сметка, ако Илия все още следи тази дискусия, трябва да има в предвид, че аз знам и, как той открадна няколко панерки за хляб, една купичка за чай и три комплекта прибори от столовата, както и, че непрестанно краде пощата на Кехайови без видима причина. Ако е разумен, подлецът ще се откаже доброволно от неофициалния си пост на помощник - оператор и ще си върне в Давидково, където му е мястото, взимайки пластмасовите си другари с него.
Последна промяна от shumkar_44 на 26 май 2013 19:06, променено общо 1 път.
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 26 май 2013 19:06

shumkar_44 написа:Простете, че не ви отговорих по-рано, ала на обед реших да ида с внука си в реномираната кино зала Арена Смолян.В крайна сметка...

...

...

ПП. Не съм Кирил, ала скоро ще поясня, защо ползувам неговата фотография.

Въздействащ текст! Дори Тургенев би се гордял с някои от изреченията.

Няма защо да пояснявате за фотографията. Далеч по-полезно ще бъде, ако насочите интелектуалния си взор към значими за обществото теми и проблеми, например... абитуриентските балове. Как би трябвало да протичат тези събирания, слагащи край на мъките на средношколците?

P.s. Какво Ви е мнението за Sauth Park?

Върни се в “Свободна зона”