Genius. написа:Другарю,а бихте ли ни разказали за вечерта в която сте се превърнали в мъж?
Е какво да ни разказва, той го е описал. От къде мислиш е това ръководство, ако не от собствен опит

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Genius. написа:Другарю,а бихте ли ни разказали за вечерта в която сте се превърнали в мъж?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
shumkar_44 написа: някои типични привички за отлични резултати на изпитите
BLUE CHAMPIONS написа:Другарче, юноша от Габрово, това на снимката предполагам е самката, която ви е подмамила с течното съдържание "Собиески" от миналата седмицаТакива ги има много по коридорите на полицейските управления. Вслушайте се в речите на бившия ни вожд и внимавайте занапред
![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AK89uNbWbZM[/youtube]
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
shumkar_44 написа:
В същото време, специално за най-любознателните, ще разкрия на каква тема ще са следващите два труда (а те ще са доста актуални). Първият ще разкрие особеностите на студентския живот и методологиите за поддържане на добра дисциплина в общежитието, някои типични привички за отлични резултати на изпитите, както и най-наболелите проблеми в студентското битие като цяло. Вторият труд, от своя страна, ще разкрие механизъма на отглеждане на челяд в социалната джунгла, наречена съвременна България. Надявам се въпросните публикации да помогнат на нуждаещите.
Време е за срещата ми с Илия. Лек ден.
shumkar_44 написа:Простете, че не ви отговорих по-рано, ала на обед реших да ида с внука си в реномираната кино зала Арена Смолян.В крайна сметка...
...
...
ПП. Не съм Кирил, ала скоро ще поясня, защо ползувам неговата фотография.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта