ено нападателче и сме 6+

може би има 3-4 отбора които могат да ни победят/ако запазим състава и сме пределно мобилизирани!!/ лично аз се надявам на шерифчето.. верно че зимата беше приятелски мач.. ама ходом да пабнеш 3;1.. на арената ше ги ударим поне с 3

а и мисля че ако ни се падне с коеф над 1о отбор, ще сме поставени във следващия кръг, при което ще следват каде каде по-лесни отбори, при победа срещу които си осигуряваме влизане в ЛЕ, което е.. каде каде ;д но като си знам какъф ни е късмета сигурно ще се паднем със стяуа, БАТе или селтик.. ;д и ше ни е.ат мамата ;д
ПС: за сините: правилно ли разбирам, че обвиянвате славия във какво ли не, само и единствено защото не ви легнаха както сте свикнали да ви лягат и те, и локото/сф/ и още 4-5 бг отбора ? много ми е интересно.. ;дд нещо забранено ли е направил някой от лудогорец ? ;д и моля ви.. не си мислете, че сте имали шанс за титлата.. лудогорец нарочно изгуби точки през пролетния дял за да се гледа първенството.. по-яко ли щеше да ви е ако преди мача на герена лудогорец водеше със 1о-12 точки ? ;д още от зимата е ясно на всеки без цветни очила, че никой отбор освен лудогорец няма отбор за пробив в европа, затова и стана уговорката зимата, хем да е интересно първенството, хем да завърши както трябва.. защото иначе пак ше има сараево и мура. цска- пролетен първенец, левски - за маааааааааааааааалко да земе 2 купи ама на.. това е разпределението

и сега умната и интересна част - цялото ръководство и тренйори кзват - ние/вие от левски/ сме морални победители, такава публика, ние за вас играем! ...и следва.. айде помогнете ни сега догудина, да бием тея дето си "купиха" титлата, и понеже футболния фен честто е.. да си го кажем ТЪП - вярва и ето ти.. пълните стадиони в софия, по 1о леа на билет, ей ти как се решава проблема със караниците между ръководство и фенове

със цска е същата картинка ;д ще видите ;д айде успех на всички във европа! дано има масов бг пробив в европа, както преди няколко години!!