Ясни са съперниците на Лудогорец в Шампионската Лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

kev1n
Контакти:

Re: Ясни са съперниците на Лудогорец в Шампионската Лига

Мнениеот kev1n » 26 май 2013 02:13

ено нападателче и сме 6+ :) може би има 3-4 отбора които могат да ни победят/ако запазим състава и сме пределно мобилизирани!!/ лично аз се надявам на шерифчето.. верно че зимата беше приятелски мач.. ама ходом да пабнеш 3;1.. на арената ше ги ударим поне с 3 :) а и мисля че ако ни се падне с коеф над 1о отбор, ще сме поставени във следващия кръг, при което ще следват каде каде по-лесни отбори, при победа срещу които си осигуряваме влизане в ЛЕ, което е.. каде каде ;д но като си знам какъф ни е късмета сигурно ще се паднем със стяуа, БАТе или селтик.. ;д и ше ни е.ат мамата ;д
ПС: за сините: правилно ли разбирам, че обвиянвате славия във какво ли не, само и единствено защото не ви легнаха както сте свикнали да ви лягат и те, и локото/сф/ и още 4-5 бг отбора ? много ми е интересно.. ;дд нещо забранено ли е направил някой от лудогорец ? ;д и моля ви.. не си мислете, че сте имали шанс за титлата.. лудогорец нарочно изгуби точки през пролетния дял за да се гледа първенството.. по-яко ли щеше да ви е ако преди мача на герена лудогорец водеше със 1о-12 точки ? ;д още от зимата е ясно на всеки без цветни очила, че никой отбор освен лудогорец няма отбор за пробив в европа, затова и стана уговорката зимата, хем да е интересно първенството, хем да завърши както трябва.. защото иначе пак ше има сараево и мура. цска- пролетен първенец, левски - за маааааааааааааааалко да земе 2 купи ама на.. това е разпределението :) и сега умната и интересна част - цялото ръководство и тренйори кзват - ние/вие от левски/ сме морални победители, такава публика, ние за вас играем! ...и следва.. айде помогнете ни сега догудина, да бием тея дето си "купиха" титлата, и понеже футболния фен честто е.. да си го кажем ТЪП - вярва и ето ти.. пълните стадиони в софия, по 1о леа на билет, ей ти как се решава проблема със караниците между ръководство и фенове :) със цска е същата картинка ;д ще видите ;д айде успех на всички във европа! дано има масов бг пробив в европа, както преди няколко години!! :)

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 26 май 2013 02:18

Успех на Лудогорец в ШЛ.Миналата година малко не им достигна за да пробият,дано тази имат повече късмет.Много зависи и от жребия...

coruna_depor
Контакти:

Мнениеот coruna_depor » 26 май 2013 02:29

2 думи. БАТЕ Борисов.
разпорете гъзягите на тия българоубийци.
баси беларуската сволоч

Потребителски аватар
moreni_max
Контакти:

Мнениеот moreni_max » 26 май 2013 02:40

Успех на Лудогорец! България спешно се нуждае от коефициент, трябва всички наши отбори в евротурнирите да бият! Всички - Левски, ЦСКА, Берое, Лудогорец, колкото могат, да натискат. В такива турнири няма мое-няма твое ;)

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 26 май 2013 04:39

moreni_max написа:Успех на Лудогорец! България спешно се нуждае от коефициент, трябва всички наши отбори в евротурнирите да бият! Всички - Левски, ЦСКА, Берое, Лудогорец, колкото могат, да натискат. В такива турнири няма мое-няма твое ;)

В ЦСКА няма никакви пари,дори за ток ,Левски също са фалирали ,но и медийният щит няма да ги спаси...само в Лудогорец и Берое ми е надеждата
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 26 май 2013 05:36

D.Georgiev написа:С малко късмет ще избегнем "Партизан", "Стяула" и "Селтик". С някои от останалите отбори сме играли контроли и не мога да кажа, че са на светлинни години пред нас. Дано имаме малко късмет тази година и което е по-важно да си стягаме гащите, че все още сме далеч от формата от миналата година! Успех на момчетата!

Вземете проумейте най-накрая, че контроли и мачове от ЕКТ не може да са мерило за силата на един отбор.
Стига сте давали такива примери, че като видя подобни коментари ме напушва на смях :)

Успех !

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 26 май 2013 06:27

Партизан или Легия Варшава ? Домусчиев нали искал отбора да расте е по добър начин от този няма .

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 26 май 2013 09:45

paceto написа:
D.Georgiev написа:С малко късмет ще избегнем "Партизан", "Стяула" и "Селтик". С някои от останалите отбори сме играли контроли и не мога да кажа, че са на светлинни години пред нас. Дано имаме малко късмет тази година и което е по-важно да си стягаме гащите, че все още сме далеч от формата от миналата година! Успех на момчетата!

Вземете проумейте най-накрая, че контроли и мачове от ЕКТ не може да са мерило за силата на един отбор.
Стига сте давали такива примери, че като видя подобни коментари ме напушва на смях :)

Успех !

Ти май миналата година си я изпуснал? Паднахме се срещу един от отборите с най-висок коефициент и се бихме сами. Но този отбор далеч не беше непреодолим. И мен ме напушва на смях от клишета като твоите ;)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 26 май 2013 10:07

Отбор си имаме - играем грамотно. Какво стане - това ще е. Още малко физическа подготовка няма да е излишна.

Потребителски аватар
COVINI

Мнениеот COVINI » 26 май 2013 10:52

Пожелавам на шампионите да се падне Хик.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам

Върни се в “Лудогорец”