ШЛ ФИНАЛ Борусия Дортмунд - БАЙЕРН МЮНХЕН 1:2 КР

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Re: ШЛ ФИНАЛ Борусия Дортмунд - БАЙЕРН МЮНХЕН

Мнениеот Robbery » 26 май 2013 01:26

KategorieC написа:
Robbery написа:Arjen Robben - Man of the Match :shock:

Това е подигравка, нали ? :roll:

Имаше доста други играчи, които повече го заслужаваха. Двамата вратари, Ройс, Гюндоган, Мартинез ...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 26 май 2013 01:31

Robbery написа:
KategorieC написа:

Това е подигравка, нали ? :roll:

Имаше доста други играчи, които повече го заслужаваха. Двамата вратари, Ройс, Гюндоган, Мартинез ...

Гюндоган- НЕ! Другите изброени- да! Пак ще се повторя- пожелавам ви да се отървете от Робен! Не е за вас, едно от двете слаби звена е той. Другото е Боатенг/Данте.
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 26 май 2013 01:36

KategorieC написа:Гюндоган- НЕ! Другите изброени- да! Пак ще се повторя- пожелавам ви да се отървете от Робен! Не е за вас, едно от двете слаби звена е той. Другото е Боатенг/Данте.

Като резерва е добър. Само че мрънка, когато седи на пейката. Често пропуска - видягме го и тази вечер- но и за секунди може да реши един мач (2010 срещу Юнайтед). Аз не тая лоши чувства към него. Просто ми стана чудно, че са го избрали за играч на мача.

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 26 май 2013 01:41

Robbery написа:
KategorieC написа:Гюндоган- НЕ! Другите изброени- да! Пак ще се повторя- пожелавам ви да се отървете от Робен! Не е за вас, едно от двете слаби звена е той. Другото е Боатенг/Данте.

Като резерва е добър. Само че мрънка, когато седи на пейката. Често пропуска - видягме го и тази вечер- но и за секунди може да реши един мач (2010 срещу Юнайтед). Аз не тая лоши чувства към него. Просто ми стана чудно, че са го избрали за играч на мача.

УЕФА... заради гола вероятно. Знам ли и аз. За резерва става, да помага на младите да навлязат във футбола. Имате един противен играч, който не харесвам заради поведението му.Никакъв спортсмен не е и е симулант- Манджукич! Този ми е противен в червата. Против наши футболисти пиша много критики, против чужди не, но този няма как да го пропусна. Симулации, жестикулиране, провокации, реплики... не мога да го трая!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Re: ШЛ ФИНАЛ Борусия Дортмунд - БАЙЕРН МЮНХЕН 1:2 КР

Мнениеот pesho_1913 » 26 май 2013 01:42

Играч на мача трябваше да бъде един от двамата вратари ;)
п.п. За Манджукич съм съгласен, също ми е много противен. За всяко докосване мрънка при съдията...
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 26 май 2013 02:07

Ами въпреки,че и Нойер и Вайдерфелер можеше да вземат приза,Робен също го заслужава.
Все пак записа асистенция и гол,друг въпрос е,че пак направи много пропуски....
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 26 май 2013 02:07

Ето и пълен запис на мача на английски и немски.

http://www.footballtarget.com/2013/05/f ... ns-league/

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 май 2013 02:31

Бях за Борусия в този мач.Това,което се видя,че имат като слабост днес лъсна с пълна сила.Правят детински гршеки отзад в защита,правиха ги срещу Малага,срещу Реал,но днес не можаха да се измъкнат.Хумелс и Суботич са слаби (за такова високо ниво) защитници,бавни,мудни,надиграват ги на ръба на засадата винаги.По-зле,при всеки корнер на Байерн те бяха в ролята на зрители надскачани редовно и надигравани с лекота.При такава слабост отзад е трудно да играеш добре.Борусия започна силно с основното си оръжие - висока скорост и силна преса на противника,но 2-3 корнера бяха достатъчни на Байерн да ги извади от ритъм и да ги накара да се приберат по-назад,за да няма такива пробойни.Ако не беше нечовекът Вайденфелер,който извади поне 4 чисти гола Борусия отиваха на голям резултат.Просто нямаха никакъв шанс да се върнат в мача ако не беше непохватността на Данте,голяма глупост направи,защото ако беше видял ЧК нещата можеше и да се обърнат на 180 градуса.За Борусия много липсваше Гьотце,видя се,че Ройс не се справи никак добре със задачите му,макар и да бе човекът,който Данте срита за дузпата.Левандовски също направи много слаб мач за класата си,а постъпката му срещу падналия Боатенг беше просташка най-малкото.В крайна сметка победи много по-стабилния отбор,не мога да кажа много по-добрия,но при слабостта на Борусия в защита такъв развой беше неминуем.Дано Барса са гледали представянето на Хумелс,за да няма втори Чегрински.Абсолютно слаб за толкова високо ниво защитник.Борусия от тук започва надолу ми се струва,а по мое мнение и Байерн.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 26 май 2013 09:48

Каквото и да напиша ще е нещо като нищо. Толкова напрежение имаше в мен, че след мача ми се губеха моменти от него.

Честито на БАЙЕРН! Честито на ЮП ХАЙНКЕС! Честито на РЪКОВОДСТВОТО! Честито на ФЕНОВЕТЕ!

Поздрави за Дортмунд! На финала бяха най- добрите отбори в Европа. Може би и в света.

[center]Изображение
Изображение
Изображение[/center]
Последна промяна от MCMXIII на 29 май 2013 06:03, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

fen na Slavia
Контакти:

Мнениеот fen na Slavia » 26 май 2013 11:13

ShooterMan написа:Бях за Борусия в този мач.Това,което се видя,че имат като слабост днес лъсна с пълна сила.Правят детински гршеки отзад в защита,правиха ги срещу Малага,срещу Реал,но днес не можаха да се измъкнат.Хумелс и Суботич са слаби (за такова високо ниво) защитници,бавни,мудни,надиграват ги на ръба на засадата винаги.По-зле,при всеки корнер на Байерн те бяха в ролята на зрители надскачани редовно и надигравани с лекота.При такава слабост отзад е трудно да играеш добре.Борусия започна силно с основното си оръжие - висока скорост и силна преса на противника,но 2-3 корнера бяха достатъчни на Байерн да ги извади от ритъм и да ги накара да се приберат по-назад,за да няма такива пробойни.Ако не беше нечовекът Вайденфелер,който извади поне 4 чисти гола Борусия отиваха на голям резултат.Просто нямаха никакъв шанс да се върнат в мача ако не беше непохватността на Данте,голяма глупост направи,защото ако беше видял ЧК нещата можеше и да се обърнат на 180 градуса.За Борусия много липсваше Гьотце,видя се,че Ройс не се справи никак добре със задачите му,макар и да бе човекът,който Данте срита за дузпата.Левандовски също направи много слаб мач за класата си,а постъпката му срещу падналия Боатенг беше просташка най-малкото.В крайна сметка победи много по-стабилния отбор,не мога да кажа много по-добрия,но при слабостта на Борусия в защита такъв развой беше неминуем.Дано Барса са гледали представянето на Хумелс,за да няма втори Чегрински.Абсолютно слаб за толкова високо ниво защитник.Борусия от тук започва надолу ми се струва,а по мое мнение и Байерн.

На 100% съм съгласен с анализа ти.

Върни се в “Байерн”