KategorieC написа:Robbery написа:Arjen Robben - Man of the Match
Това е подигравка, нали ?
Имаше доста други играчи, които повече го заслужаваха. Двамата вратари, Ройс, Гюндоган, Мартинез ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
KategorieC написа:Robbery написа:Arjen Robben - Man of the Match
[/center]Robbery написа:KategorieC написа:Robbery написа:Arjen Robben - Man of the Match
Имаше доста други играчи, които повече го заслужаваха. Двамата вратари, Ройс, Гюндоган, Мартинез ...
KategorieC написа:Гюндоган- НЕ! Другите изброени- да! Пак ще се повторя- пожелавам ви да се отървете от Робен! Не е за вас, едно от двете слаби звена е той. Другото е Боатенг/Данте.
[/center]Robbery написа:KategorieC написа:Гюндоган- НЕ! Другите изброени- да! Пак ще се повторя- пожелавам ви да се отървете от Робен! Не е за вас, едно от двете слаби звена е той. Другото е Боатенг/Данте.
Като резерва е добър. Само че мрънка, когато седи на пейката. Често пропуска - видягме го и тази вечер- но и за секунди може да реши един мач (2010 срещу Юнайтед). Аз не тая лоши чувства към него. Просто ми стана чудно, че са го избрали за играч на мача.
Robbery написа:Arjen Robben - Man of the Match
[/center]

[/center]ShooterMan написа:Бях за Борусия в този мач.Това,което се видя,че имат като слабост днес лъсна с пълна сила.Правят детински гршеки отзад в защита,правиха ги срещу Малага,срещу Реал,но днес не можаха да се измъкнат.Хумелс и Суботич са слаби (за такова високо ниво) защитници,бавни,мудни,надиграват ги на ръба на засадата винаги.По-зле,при всеки корнер на Байерн те бяха в ролята на зрители надскачани редовно и надигравани с лекота.При такава слабост отзад е трудно да играеш добре.Борусия започна силно с основното си оръжие - висока скорост и силна преса на противника,но 2-3 корнера бяха достатъчни на Байерн да ги извади от ритъм и да ги накара да се приберат по-назад,за да няма такива пробойни.Ако не беше нечовекът Вайденфелер,който извади поне 4 чисти гола Борусия отиваха на голям резултат.Просто нямаха никакъв шанс да се върнат в мача ако не беше непохватността на Данте,голяма глупост направи,защото ако беше видял ЧК нещата можеше и да се обърнат на 180 градуса.За Борусия много липсваше Гьотце,видя се,че Ройс не се справи никак добре със задачите му,макар и да бе човекът,който Данте срита за дузпата.Левандовски също направи много слаб мач за класата си,а постъпката му срещу падналия Боатенг беше просташка най-малкото.В крайна сметка победи много по-стабилния отбор,не мога да кажа много по-добрия,но при слабостта на Борусия в защита такъв развой беше неминуем.Дано Барса са гледали представянето на Хумелс,за да няма втори Чегрински.Абсолютно слаб за толкова високо ниво защитник.Борусия от тук започва надолу ми се струва,а по мое мнение и Байерн.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта