XXVIII кръг, "Левски" - Лудогорец - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: XXVIII кръг, "Левски" - Лудогорец - 1:0

Мнениеот tsonpen » 21 май 2013 19:46

BRF написа:Грешката е моя!Обобщавам!Не мисля,че ви надиграха,а мисля че им подарихте победата със страхливата си игра!Или може толкова да си можете,незнам!След като си почивал една седмица,а опонента ти 3дни след финал за купа,продължил 120 мин,си мисля,че трябваше да ги нагънете в някакъв момент от мача поне за 10-15 мин.!Имате страхлив треньор,доказва го за пореден път и бяхте излезли за равен!Самият мач протече по този начин и беше ясно,че ще имате няколко положения за гол!

Не мисля, че нещата стоят точно така. Първото полувреме нашите играха за победа, както и част от второто. Играта беше доста равностойна и мога да кажа с предимство на нашите. Помня на полувремето като се видяхме с един от коментиращите тук и не бяхме разочаровани от играта на нашите и по-скоро бяхме оптимисти. Лудогорец се изтеглиха през второто полувреме, особено след изгонването на Гулдан, но истинското разочарование дойде след гола.
Този финал за Купата не може да се каже със сигурност дали е предимство или недотатък за този, който го е играл. Зависи с какво настроение излиза от мача. Но със сигурност отборът, който е имал мач преди 3 дни е още в играта, а другият идва от тренировка и имитация на реална ситуация, което е недостатък. Умората е ясна, но три денонощия мисля, че никак не са малко за възстановяване. А другото е играта на всяка цена когато си изгубил Купата. Тези мисли съм ги споделял и преди мача, има ги в темата, не са опит за оправдаване на загубата.
Нормално Лудогорец да са били по-спокойни в този мач, макар че е трябвалодаси дават сметка, че загубата е непоправима, равенството рисковои само победата значи почти сигурна титла. мисля, че не са ги мотивирали добре.
Но нека не забравяме, че Безяк излезе принудително с контузия, Марселиньо излезе наритан, а останахме и с човек по-малко. Съдим много строго заради важността на мача. Мисля, че твърде крайно го правим. Питаме защо не са си играли играта, но пресата на "Левски" и грубата им игра даде резултат, заедно с контузията на острието ни и като добавим късмета- нещата не са толкова черни, освен разочарованието от гола в края.
Моментът наистина е походящ за истински анализ и сега е добре да се прави смяна, ако ще се прави. Но като казвам анализ - това значи анализ, не емоции, каквито изпитахме при гола. Такива са правилата и тези неща се случват. "Левски" не показа да заслужава титлата с играта на собствения си стадион. Ние пък също отстъпихме спрямо миналата година, макар и като точки може и да е подобно. Да видим мача утре и да си подкрепяме отбора! Браво на тези футболисти, които имаха силата да дойдат до сектора за гости. Разочарованието е за всички, но не трябва да отстъпваме и трябва да се подкрепяме.
Дори това гостуване на Герена не мисля, че не беше по-различно от предишното. Още повече че ми се струва, че тогава "Левски" имаха повече положения. Разликата сега е единствено, че бяха по-мотивирани. И съответно резултата, а както знаем победителите не ги съдят.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 21 май 2013 20:19

tsonpen написа:
BRF написа:Грешката е моя!Обобщавам!Не мисля,че ви надиграха,а мисля че им подарихте победата със страхливата си игра!Или може толкова да си можете,незнам!След като си почивал една седмица,а опонента ти 3дни след финал за купа,продължил 120 мин,си мисля,че трябваше да ги нагънете в някакъв момент от мача поне за 10-15 мин.!Имате страхлив треньор,доказва го за пореден път и бяхте излезли за равен!Самият мач протече по този начин и беше ясно,че ще имате няколко положения за гол!

Не мисля, че нещата стоят точно така. Първото полувреме нашите играха за победа, както и част от второто. Играта беше доста равностойна и мога да кажа с предимство на нашите. Помня на полувремето като се видяхме с един от коментиращите тук и не бяхме разочаровани от играта на нашите и по-скоро бяхме оптимисти. Лудогорец се изтеглиха през второто полувреме, особено след изгонването на Гулдан, но истинското разочарование дойде след гола.
Този финал за Купата не може да се каже със сигурност дали е предимство или недотатък за този, който го е играл. Зависи с какво настроение излиза от мача. Но със сигурност отборът, който е имал мач преди 3 дни е още в играта, а другият идва от тренировка и имитация на реална ситуация, което е недостатък. Умората е ясна, но три денонощия мисля, че никак не са малко за възстановяване. А другото е играта на всяка цена когато си изгубил Купата. Тези мисли съм ги споделял и преди мача, има ги в темата, не са опит за оправдаване на загубата.
Нормално Лудогорец да са били по-спокойни в този мач, макар че е трябвалодаси дават сметка, че загубата е непоправима, равенството рисковои само победата значи почти сигурна титла. мисля, че не са ги мотивирали добре.
Но нека не забравяме, че Безяк излезе принудително с контузия, Марселиньо излезе наритан, а останахме и с човек по-малко. Съдим много строго заради важността на мача. Мисля, че твърде крайно го правим. Питаме защо не са си играли играта, но пресата на "Левски" и грубата им игра даде резултат, заедно с контузията на острието ни и като добавим късмета- нещата не са толкова черни, освен разочарованието от гола в края.
Моментът наистина е походящ за истински анализ и сега е добре да се прави смяна, ако ще се прави. Но като казвам анализ - това значи анализ, не емоции, каквито изпитахме при гола. Такива са правилата и тези неща се случват. "Левски" не показа да заслужава титлата с играта на собствения си стадион. Ние пък също отстъпихме спрямо миналата година, макар и като точки може и да е подобно. Да видим мача утре и да си подкрепяме отбора! Браво на тези футболисти, които имаха силата да дойдат до сектора за гости. Разочарованието е за всички, но не трябва да отстъпваме и трябва да се подкрепяме.
Дори това гостуване на Герена не мисля, че не беше по-различно от предишното. Още повече че ми се струва, че тогава "Левски" имаха повече положения. Разликата сега е единствено, че бяха по-мотивирани. И съответно резултата, а както знаем победителите не ги съдят.

Голям анализатор си признавам ти щом взе и контузените да броиш. Левски играли грубо?!?Я сега и аз да пробвам:
1. 56 мин. - Рене Михелич е сменен заради контузия
2. 70. мин. - Нуно Пинто е принудително заменен заради контузия.
3.4.5. Родригес, Димов и Милиев с контузии след мача с Лудогорец - http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1088961
Значи все пак Левски се е представил ВЕЛИКОЛЕПНО защото ако ако ако ако ако не бяха контузиите щяхме да бием поне с 3-0.........въпреки "играта за победа" на зелените ментаци
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 21 май 2013 20:39

OOP написа:Голям анализатор си признавам ти щом взе и контузените да броиш. Левски играли грубо?!?Я сега и аз да пробвам:
3.4.5. Родригес, Димов и Милиев с контузии след мача с Лудогорец - http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1088961
Значи все пак Левски се е представил ВЕЛИКОЛЕПНО защото ако ако ако ако ако не бяха контузиите щяхме да бием поне с 3-0.........въпреки "играта за победа" на зелените ментаци

Голям заядливец си, признавам ти, но отново си бос! Безяк е контузен още 30-40-та минута. Безяк е играчът, който в последните 3 мача вкара 5 гола! А ако при вас в 40-та минута се беше контузил Родригес, как щяхте да играете? Изгонен също нямате, а при това изобилие на картони и нарушения изборът беше доста случаен.
"Левски" се представи така, че без късмет или губеше или в най-добрия случай мачът беше равен.
Но късметът идва и си отива. Понеже не съм кон с капаци, помня, че на предишното гостуване Голубович успя да спаси няколко гола и да победим с 1:0. Както някой каза по-горе, съдбата сега може и да си връща и за един от головете в Разград, също от рикошет.
Не се пъни много, давай го по-обективно! И най-вече се опитай да се задържаш в твоя раздел повечко.

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 21 май 2013 20:41

Голям анализатор си признавам ти щом взе и контузените да броиш. Левски играли грубо?!?Я сега и аз да пробвам:
Значи все пак Левски се е представил ВЕЛИКОЛЕПНО защото ако ако ако ако ако не бяха контузиите щяхме да бием поне с 3-0.........въпреки "играта за победа" на зелените ментаци[/quote]

Не те разбирам защо пишеш глупости! Левски не игра грубо, игра повече от грубо! Това беше начина да се противодейства на Лудогорец в този мач. Та нашите не бяха оставени да задържат топката повече от 3-4 подавания, максимум на петото подаване син футболист се хвърляше в опит за шпагат, в повечето случай не само неуспешно, а и доста брутално. Ако беше чужд съдия/без да имам претенции да се вика такъв/ мисля, че нямаше да допусне такава игра, или пък вие щяхте да останете с 9, а ние с 10 играча. Изгледай срещата на запис и ако си свалиш сините очила, ще признаеш, че е така. Фактът, че в един момент статистиката за нарушенията показваше 22 към 12 нарушения в повече за Левски, е красноречив. Никой не ти отрича контузията на Михелич, факт е. Нищо не казваш за удара на Пинто без топка срещу Генчев. Остави и ние малко да разбираме нещата. Чудя ти се и за друго: бихте ли- бихте; шампиони ли сте вече - шампиони. Какво току виснеш в нашия форум и ръсиш мисъл след мисъл.

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 21 май 2013 20:50

tsonpen написа:
OOP написа:Голям анализатор си признавам ти щом взе и контузените да броиш. Левски играли грубо?!?Я сега и аз да пробвам:

Голям заядливец си, признавам ти, но отново си бос! Безяк е контузен още 30-40-та минута. Безяк е играчът, който в последните 3 мача вкара 5 гола! А ако при вас в 40-та минута се беше контузил Родригес, как щяхте да играете? Изгонен също нямате, а при това изобилие на картони и нарушения изборът беше доста случаен.
Такааааааа Безак вкарал 5 гола, НО на Етър и Слабия. После ако си гледал внимателно точно Родригез беше най слаб в този мач......или ако така ще ти олекне Минев го надигра.......така, че недей да продължаваш да пишеш небивалици и да ми обясняваш, че се заяждам.
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 21 май 2013 20:54

OOP написа:Такааааааа Безак вкарал 5 гола, НО на Етър и Слабия. После ако си гледал внимателно точно Родригез беше най слаб в този мач......или ако така ще ти олекне Минев го надигра.......така, че недей да продължаваш да пишеш небивалици и да ми обясняваш, че се заяждам.

Е, ти няма как да осъзнаеш, че срещу Славия може да се играе истински мач, това е ясно! Вкара и на Черноморец два гола и то мачът се беше позакучил и той второто полувреме избухна. При вас не го дочака и си го наритваха още преди контузията.

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 21 май 2013 20:56

tsonpen написа:
OOP написа:Такааааааа Безак вкарал 5 гола, НО на Етър и Слабия. После ако си гледал внимателно точно Родригез беше най слаб в този мач......или ако така ще ти олекне Минев го надигра.......така, че недей да продължаваш да пишеш небивалици и да ми обясняваш, че се заяждам.

Е, ти няма как да осъзнаеш, че срещу Славия може да се играе истински мач, това е ясно! Вкара и на Черноморец два гола и то мачът се беше позакучил и той второто полувреме избухна. При вас не го дочака и си го наритваха още преди контузията.

Явно освен анализатор си падаш и малко Нострадамус.....ако не бил контузен щял да вкара, ако Димов не го бил фаулирал било 50 процента гол.......... :) :) :) :)
От „Фен клуб Сектор Г”:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 май 2013 10:21

tsonpen написа:

Не си много коректен!
Играхте 7-8мин с човек по-малко,а до колкото си спомням рапъра дето си вкара автогол или каквото е там е дефанзивен и влезе на мястото на офанзивен!Левски били груби,да така е,но спечелиха мача!Най-грубото нарушение беше на Моци в мача!
Ако Левски бяха спечелили Купата и да са в подем разбирам,те едно,че загубиха,второ играха 80 мин с човек по-малко,а и почиваха много по-малко!В други ситуации си пишел за умора,несправедливост и дори,че сте жертвали Купата за титла!
Колкото за контузиите,те са част от играта и толкова!Особенно на Безяк беше нелепа!
По-безпристратен едва ли мога да бъда!Имайки предвид,че желаех вие да сте шампион или по-скоро да не са Левски!Те са заслужен шампион след като биха вас,нас и Литекс като гост!
Красива игра,че кой български отбор показва такава?

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Re: XXVIII кръг, "Левски" - Лудогорец

Мнениеот Gesha1986 » 22 май 2013 10:22

mad forest написа:Прогноза 0:3 пред 2000 заблудени сини фена, които все още вярват, че могат да ни се противопоставят...

:) :) :) :) :) :) :) :) :)

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 22 май 2013 13:42

Станислав Ангелов играч на мача :shock:
Тези журналя с какво гласуват с ... ли ?
Най-добрия играч на Левски (ако приемем че трябва да е от отбора на Левски) е Пацо Тигъра, защото направи така гола на Ангелов да не е само почетен !
Имаше и други играчи като Велев, или пък Димов (който спаси сигурен гол с грубата си проява) , които повече заслужават от Пелето !

Да са им честити и Пелето, и Митов, и всичките....нека да си се радват...
Време е да приключваме темата, минало- заминало, още ни горчи от пропусната възможност, и от реанимацията на Левски, но трябва да гледаме напред !
Има един начин това са се случи - ПЕТЕВ да си ходи, тоя мач...се компрометира, и той ни отне титлата на практика, най - кофти е че не се поучи от грешките си със Загреб, това говори за една неособена интелигентност !!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Лудогорец”