BRF написа:Грешката е моя!Обобщавам!Не мисля,че ви надиграха,а мисля че им подарихте победата със страхливата си игра!Или може толкова да си можете,незнам!След като си почивал една седмица,а опонента ти 3дни след финал за купа,продължил 120 мин,си мисля,че трябваше да ги нагънете в някакъв момент от мача поне за 10-15 мин.!Имате страхлив треньор,доказва го за пореден път и бяхте излезли за равен!Самият мач протече по този начин и беше ясно,че ще имате няколко положения за гол!
Не мисля, че нещата стоят точно така. Първото полувреме нашите играха за победа, както и част от второто. Играта беше доста равностойна и мога да кажа с предимство на нашите. Помня на полувремето като се видяхме с един от коментиращите тук и не бяхме разочаровани от играта на нашите и по-скоро бяхме оптимисти. Лудогорец се изтеглиха през второто полувреме, особено след изгонването на Гулдан, но истинското разочарование дойде след гола.
Този финал за Купата не може да се каже със сигурност дали е предимство или недотатък за този, който го е играл. Зависи с какво настроение излиза от мача. Но със сигурност отборът, който е имал мач преди 3 дни е още в играта, а другият идва от тренировка и имитация на реална ситуация, което е недостатък. Умората е ясна, но три денонощия мисля, че никак не са малко за възстановяване. А другото е играта на всяка цена когато си изгубил Купата. Тези мисли съм ги споделял и преди мача, има ги в темата, не са опит за оправдаване на загубата.
Нормално Лудогорец да са били по-спокойни в този мач, макар че е трябвалодаси дават сметка, че загубата е непоправима, равенството рисковои само победата значи почти сигурна титла. мисля, че не са ги мотивирали добре.
Но нека не забравяме, че Безяк излезе принудително с контузия, Марселиньо излезе наритан, а останахме и с човек по-малко. Съдим много строго заради важността на мача. Мисля, че твърде крайно го правим. Питаме защо не са си играли играта, но пресата на "Левски" и грубата им игра даде резултат, заедно с контузията на острието ни и като добавим късмета- нещата не са толкова черни, освен разочарованието от гола в края.
Моментът наистина е походящ за истински анализ и сега е добре да се прави смяна, ако ще се прави. Но като казвам анализ - това значи анализ, не емоции, каквито изпитахме при гола. Такива са правилата и тези неща се случват. "Левски" не показа да заслужава титлата с играта на собствения си стадион. Ние пък също отстъпихме спрямо миналата година, макар и като точки може и да е подобно. Да видим мача утре и да си подкрепяме отбора! Браво на тези футболисти, които имаха силата да дойдат до сектора за гости. Разочарованието е за всички, но не трябва да отстъпваме и трябва да се подкрепяме.
Дори това гостуване на Герена не мисля, че не беше по-различно от предишното. Още повече че ми се струва, че тогава "Левски" имаха повече положения. Разликата сега е единствено, че бяха по-мотивирани. И съответно резултата, а както знаем победителите не ги съдят.