Мнениеот damyanov1963 » 18 май 2013 23:50
от tsonpen на 18 Май 2013 21:29
Честито на феновете на "Левски"!
Голяма доза късмет, без който резултатът щеше да е друг. Не е първи мач, когато "Левски" се спасява в края на мача.
За начина по който играха нашите доста хора ще пишат. И аз исках повече самочувствие и игра в атака и сигурно щеше да е различно. Но и по този начин щяхме да си тръгнем с равен без този нелеп и случаен гол.
Нещото което ме зарадва е гледката на ликуващите фенове на "Левски", които се чувстваха така, все едно са победили Барселона. А всъщност празнуваха един късметлийски за тях рикошет в добавеното време. Радост голяма, че е победен шампиона. Това са реалностите. Лудогорец остава фактор, дори и практически (но не и теоретично!!!) да е загубил титлата.
Лош късмет за нашите с контузиите на Безяк и Марселиньо. Само за Деко не знам излезе ли "цял".
Добра атмосфера на Герена, хареса ми. Единствената ми забележка е към една идиотска групичка, която се беше събрала да ни чака на кръстовището. Стояха като зомбирани и втренчено търсеха с поглед врага. Полицията подходи по най-позорния начин и вместо да ги подкара, накара нас да търсим начин да ги заобикаляме. Не ми е ясно що за човек трябва да си, че да търсиш кофликт с хора, които само имат различни от твоите симпатии.
Ами нормално е публиката на Левски да се радва така, все пак това е победа над шампиона и най-добрия отбор в България в последните 2 години, още повече, че тази победа ти дава шанс да станеш шампион. А на въпроса ти -
"що за човек трябва да си, че да търсиш кофликт с хора, които само имат различни от твоите симпатии" - ще ти кажа, че и аз съм си го задавал при гостуванията на Левски в другите градове. А за това, че омаловажаваш победата на Левски с някакви случайности, рикошети и продължения - не си прав. Футбола се играе 90м. + даденото от съдята продължение, те са и за двата отбора, а гола щеше да е случаен, ако някой беше ритнал топката в обратна на вашата врата посока, но от рикошет вземе че влезе, освен това не помня в коя минута беше, Станислав Генчев трябваше да получи червен картон за едно безумно влизане в краката на Нуно Пинто, ако не се лъжа. Като прибавим и факта, че преди 3 дни Левски игра 120 м. + дузпи изобщо няма място за подценяване. Мога само да ви пожелая и на вас в Разград да имате поне наполовина, като публиката на Левски, и тогава и вие ще печелите трудни мачове без да сте били по-добри на терена.