XXVIII кръг, "Левски" - Лудогорец - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: XXVIII кръг, "Левски" - Лудогорец - 1:0

Мнениеот tsonpen » 18 май 2013 23:48

OOP написа:Мислиш, че шампиона на България не може да бие Славия?!? Да така ставаме шампиони като бием преките конкуренти..........а със Монтана, Пирин ГД и Миньор си личи кой играе истински мачове

Шампионът на България вече би Славия!
Ако имаш идея от футбол, трябва да знаеш, че ако се играе честно, изненади са възможни. Когато не се играе честно, тогава е друго.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 май 2013 23:50

от tsonpen на 18 Май 2013 21:29

Честито на феновете на "Левски"!
Голяма доза късмет, без който резултатът щеше да е друг. Не е първи мач, когато "Левски" се спасява в края на мача.
За начина по който играха нашите доста хора ще пишат. И аз исках повече самочувствие и игра в атака и сигурно щеше да е различно. Но и по този начин щяхме да си тръгнем с равен без този нелеп и случаен гол.
Нещото което ме зарадва е гледката на ликуващите фенове на "Левски", които се чувстваха така, все едно са победили Барселона. А всъщност празнуваха един късметлийски за тях рикошет в добавеното време. Радост голяма, че е победен шампиона. Това са реалностите. Лудогорец остава фактор, дори и практически (но не и теоретично!!!) да е загубил титлата.
Лош късмет за нашите с контузиите на Безяк и Марселиньо. Само за Деко не знам излезе ли "цял".
Добра атмосфера на Герена, хареса ми. Единствената ми забележка е към една идиотска групичка, която се беше събрала да ни чака на кръстовището. Стояха като зомбирани и втренчено търсеха с поглед врага. Полицията подходи по най-позорния начин и вместо да ги подкара, накара нас да търсим начин да ги заобикаляме. Не ми е ясно що за човек трябва да си, че да търсиш кофликт с хора, които само имат различни от твоите симпатии.

Ами нормално е публиката на Левски да се радва така, все пак това е победа над шампиона и най-добрия отбор в България в последните 2 години, още повече, че тази победа ти дава шанс да станеш шампион. А на въпроса ти -
"що за човек трябва да си, че да търсиш кофликт с хора, които само имат различни от твоите симпатии" - ще ти кажа, че и аз съм си го задавал при гостуванията на Левски в другите градове. А за това, че омаловажаваш победата на Левски с някакви случайности, рикошети и продължения - не си прав. Футбола се играе 90м. + даденото от съдята продължение, те са и за двата отбора, а гола щеше да е случаен, ако някой беше ритнал топката в обратна на вашата врата посока, но от рикошет вземе че влезе, освен това не помня в коя минута беше, Станислав Генчев трябваше да получи червен картон за едно безумно влизане в краката на Нуно Пинто, ако не се лъжа. Като прибавим и факта, че преди 3 дни Левски игра 120 м. + дузпи изобщо няма място за подценяване. Мога само да ви пожелая и на вас в Разград да имате поне наполовина, като публиката на Левски, и тогава и вие ще печелите трудни мачове без да сте били по-добри на терена.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 18 май 2013 23:50

tsonpen написа:
OOP написа:Ехх миналата година по това време влизахте с автобуса в пешеходната зона на разград и 150 върли фенове се кефеха на титлата, а сега.......голям рев големи оправдания, както и очаквах де от хора БЕЗ достойнство
Айде със здраве да си носите калъвката

Теб що не те видях на Герена, човече с достойнство? Естествено, че миналата година се радвахме и отборът наистина заслужи и титлата и Купата. А вие с късмет и някакви начини вероятно ще вземете едното, защото при другото от 4 дузпи вкарахте една.
За нас второто място не е калъфка. То е също успех като за все още действащ шампион (титла не се дублира обикновено) и като за отбор, каращ едва втората си година в елита.
В този мач беше възможен всякакъв резултат. И хубаво отвори дума за достойнството, защото само хора без достойнство могат да дойдат да злобеят и да се заяждат. Ходи и се радвай във вашия си подфорум. Аз ви честитя победата и не бих злобял, ако бяхте загубили. Което беше напълно възможно със същата игра и същите положения.

Видяхме се бе аз бях оня на кръстовището дето те гледаше лошо..........Иначе не се заяждам просто казвам истината, което само в този форум на никой не му изнася
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 18 май 2013 23:50

tsonpen написа:
OOP написа:Ехх миналата година по това време влизахте с автобуса в пешеходната зона на разград и 150 върли фенове се кефеха на титлата, а сега.......голям рев големи оправдания, както и очаквах де от хора БЕЗ достойнство

Теб що не те видях на Герена, човече с достойнство? Естествено, че миналата година се радвахме и отборът наистина заслужи и титлата и Купата. А вие с късмет и някакви начини вероятно ще вземете едното, защото при другото от 4 дузпи вкарахте една.
За нас второто място не е калъфка. То е също успех като за все още действащ шампион (титла не се дублира обикновено) и като за отбор, каращ едва втората си година в елита.
В този мач беше възможен всякакъв резултат. И хубаво отвори дума за достойнството, защото само хора без достойнство могат да дойдат да злобеят и да се заяждат. Ходи и се радвай във вашия си подфорум. Аз ви честитя победата и не бих злобял, ако бяхте загубили. Което беше напълно възможно със същата игра и същите положения.

Всъщност аз лично смятам,че тази година Лудогорец игра по-честно,макар и по-слабо. И ако станете шампиони ще е по-честно от миналата година,предвид съдийския комфорт за Левски тая година. ;)
Ноооо някои неща не се забравят-никога !!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 18 май 2013 23:51

Der Führer написа:Ти сериозно ли мислиш , че чичо ти Венци ще скочи на Левски :mrgreen:

Теоретично - да, практически - не. Но, всичко е възможно.
Аз коментирах странната убеденост на феновете на "Левски", че оня мач ще им е подарен. Нормално ли е да имат това усещане? Та те имат още един мач и то с отбор, който прави изненади.

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 18 май 2013 23:52

Какъв рев те гони? Фактите са, че Кишада си изпусна положенията и паднахме - това е. Калъфка се пише между другото.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 18 май 2013 23:54

tsonpen написа:
Der Führer написа:Ти сериозно ли мислиш , че чичо ти Венци ще скочи на Левски :mrgreen:

Аз коментирах странната убеденост на феновете на "Левски", че оня мач ще им е подарен. Нормално ли е да имат това усещане? Та те имат още един мач и то с отбор, който прави изненади.

Че те феновете им знаеха и за победата им в Бургас още преди Нова Година ... нищо че аз до последно вярвах че Херо ще ги надъха да играят . 8-)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 18 май 2013 23:55

tsonpen написа:

Ако Лудогорец бие Ботев,Славия ще играят за много пари. Въпроса е кой ще даде повече. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 май 2013 23:55

OOP написа:Мислиш, че шампиона на България не може да бие Славия?!? Да така ставаме шампиони като бием преките конкуренти..........а със Монтана, Пирин ГД и Миньор си личи кой играе истински мачове

Това не бяха истински мачове - истинските бяха с/у ЦСКА и Лудогорец.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 19 май 2013 00:03

Сега зацепих ,че тоя където си вкара автогола е рапарче :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=m_ZJM57jqK8[/youtube] ПОЗДРАВ!

Върни се в “Лудогорец”