haiobaio написа:gor40_67 написа:Няма страшно , ако отидем в " Б " група , страшното е че сценария е следния: Всички започват да си искат парите от Гигов , той обявява несъстоятелност на " Локо" за да не ги плаща и отиваме в А окръжна.Там не сме Ботев Пловдив , никой не ни спонсорира и така се затриваме.От това ме е страх.Мисля въпреки , че не съм скептик по принцип , че гледаме последни мачове на любимото " Локо".
А те са едни мачове... Напрегнати, със силен футбол, с класни изпълнения.
И ако отидем в А окръжна какво? Няма да ходиш на мачове ли? И си прав, не сме Ботев Пловдив. Ние сме много повече като клуб от тях, без да се обиждат ботевистите, но си е така. Единственото, което имат повече е фенска маса, но къде беше тя преди 3 години? Защо сега е тук? Защото не се уплашиха, а постъпиха мъжки и си извоюваха свободата.
Ами нашата фенска маса? Къде са тези 10 000 души, подкрепили почти във всеки мач отбора през сезон 2000/2001 г, а и преди това? Да не са минали 50 години за да изчезнат? Не, просто не идват на стадиона, защото са отвратени от гротеската, която вие наричате отбор и от президента, който вие наричате "единствен". Те ще се върнат на стадиона, когато Гигов го няма - независимо в коя група.
А вас ви е страх. Няма нищо страшно. Какво ще стане? Ще закрие АД-то си и това е. То пък е едно АД. Тъкмо всичко ще ни е чисто.
Първо да кажа, че съм от Ботев Пловдив и най-искрено ви съчувствам. Това, което в момента преживявате, ние вече сме го минали. Не си мислете, че кокъла лесно се пуска. И ние си мислехме че като изпаднем, ще се отървем от христолоff, но не е точно така и така изпадахме три пъти за тези мъчителни 10 години. А този е много по опасен от онзи нашия цървул, навие ли си нещо......незнам. Какво ли не се опита....бойкоти, нарочно съботиране на срещи, пречакваха го пред къщи и офиси и т.н. Издействаха се се наказания, но накрая БФС ни галеше, незнайно защо, ако още тогава си беше свършило работата, нещата щяха да са вече подредени, както е в момента при вас случая, БФС не си върши работата.
Това което искам да кажа е да бъдете по-дейни, това което беше след мача с Гоцето, да е ежедневие. И друго, заблуждавате се че като започнахме от В група, още го нямаше Цв. Василев. Първия сезон във В група беше повратен, нямаше пари за нищо, тогава се събраха пари от феновете, за да се гарантира поне полусезона. Смея да кажа, че за мен тези дни бяха най радостните като привърженик на този отбор, и много хора се върнаха по трибуните. Всичко останало досега е вече история.
Горе главата и смело напред, това е шанс за да се обедините и повече хора да са съпричастни с вашето дело