Декларация на Феновете на Локомотив София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Re: Декларация на Феновете на Локомотив София

Мнениеот hd29 » 16 май 2013 20:02

gor40_67 написа:Няма страшно , ако отидем в " Б " група , страшното е че сценария е следния: Всички започват да си искат парите от Гигов , той обявява несъстоятелност на " Локо" за да не ги плаща и отиваме в А окръжна.Там не сме Ботев Пловдив , никой не ни спонсорира и така се затриваме.От това ме е страх.Мисля въпреки , че не съм скептик по принцип , че гледаме последни мачове на любимото " Локо".

Абсурт е да смятаме ,че отбора може да бъде затрит.Дори и Гигов да се откаже,все ще се намерят и други хора с пари.

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 16 май 2013 21:54

Хора с пари и интереси в тази част на София има, ново начало обаче може да има само от нас ЛОКОМОТИВЦИТЕ.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
IBUU
Контакти:

Мнениеот IBUU » 16 май 2013 22:16

Това е достойно и мъжко поведение уважаеми приятели- наши фенове и чужди.
Искам да изкажа благодарност на феновете/хората (защото ние сме преди всичко хора мислещи,обичащи с чувства, а по-после сини,зелени,пембени), които ни оказаха респект.Балодаря Ви.
Сигурен съм че и Вие ако проявявате подобно отношение към туморите тровещи вашите религии,ще ги изгоним един хубав ден ще пребъдем.Ще ни се случат нещата и няма да идват световно неизвестни анонимници да си правят "сефтето".
Колкото до нашите фенове критикари-тук вече ми е болно,наистина.

Буфери, дайте всичко за отбора, подкрепето го на макс,не ми обеснявайте Кайчо-лъжеца колко голям пич е.
Не са 20 човека подписалите тая декларация, много повече са, и част от тях ще пътуват за Бургас да подкрепят отбора,да си изкажат мнението,Вие ще сте там ли.

и накрая

Гигов вън,

САМО ЛОКО

ВИНАГИ ВЕРНИ!!!
Локомотив за нас е всичко!!!

rankoni74
Контакти:

Мнениеот rankoni74 » 17 май 2013 05:37

Абе какво спорите кой какво изял изпил и откраднал,фен клубове формаций,кой ходил с пари кой без пари,голям проблем :!: Най големия проблем е че всичко е загубено,ако изпаднеме ще е катастрофа,ако останеме догодина пак ще изпаднеме,останахме 500 човека,ако не знаете кой кой е във форума може да се запознаем след последния мач на по бира на нашия стадион и да приканиме цялото ръководство и някои или всички футболисти да си ходят,иначе каквото и да говорите и да се карате е безсмислено :!:

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 17 май 2013 11:21

rankoni74 написа:Абе какво спорите кой какво изял изпил и откраднал,фен клубове формаций,кой ходил с пари кой без пари,голям проблем :!: Най големия проблем е че всичко е загубено,ако изпаднеме ще е катастрофа,ако останеме догодина пак ще изпаднеме,останахме 500 човека,ако не знаете кой кой е във форума може да се запознаем след последния мач на по бира на нашия стадион и да приканиме цялото ръководство и някои или всички футболисти да си ходят,иначе каквото и да говорите и да се карате е безсмислено :!:

И това дето го казваш ще стане !
Обаче тоя път без компромиси ! И никакви отстъпки ! Гигов пък ако имаше малко мозък да беше уволнил поне Рендето да падне малко напрежението.
Да ама не !
Човека отиде да си пляка тенис на корт и Локомотив му е през к*ра - важното е далаверата да върви ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Turo
Контакти:

Мнениеот Turo » 17 май 2013 13:24

Чета днес по форумите че Гигов бил пред нервна криза!Я пак!Та човечеца си разцъква тенис и не му дреме на макарите.

Puldin
Контакти:

Мнениеот Puldin » 17 май 2013 17:36

haiobaio написа:
gor40_67 написа:Няма страшно , ако отидем в " Б " група , страшното е че сценария е следния: Всички започват да си искат парите от Гигов , той обявява несъстоятелност на " Локо" за да не ги плаща и отиваме в А окръжна.Там не сме Ботев Пловдив , никой не ни спонсорира и така се затриваме.От това ме е страх.Мисля въпреки , че не съм скептик по принцип , че гледаме последни мачове на любимото " Локо".

А те са едни мачове... Напрегнати, със силен футбол, с класни изпълнения.
И ако отидем в А окръжна какво? Няма да ходиш на мачове ли? И си прав, не сме Ботев Пловдив. Ние сме много повече като клуб от тях, без да се обиждат ботевистите, но си е така. Единственото, което имат повече е фенска маса, но къде беше тя преди 3 години? Защо сега е тук? Защото не се уплашиха, а постъпиха мъжки и си извоюваха свободата.
Ами нашата фенска маса? Къде са тези 10 000 души, подкрепили почти във всеки мач отбора през сезон 2000/2001 г, а и преди това? Да не са минали 50 години за да изчезнат? Не, просто не идват на стадиона, защото са отвратени от гротеската, която вие наричате отбор и от президента, който вие наричате "единствен". Те ще се върнат на стадиона, когато Гигов го няма - независимо в коя група.
А вас ви е страх. Няма нищо страшно. Какво ще стане? Ще закрие АД-то си и това е. То пък е едно АД. Тъкмо всичко ще ни е чисто.

Първо да кажа, че съм от Ботев Пловдив и най-искрено ви съчувствам. Това, което в момента преживявате, ние вече сме го минали. Не си мислете, че кокъла лесно се пуска. И ние си мислехме че като изпаднем, ще се отървем от христолоff, но не е точно така и така изпадахме три пъти за тези мъчителни 10 години. А този е много по опасен от онзи нашия цървул, навие ли си нещо......незнам. Какво ли не се опита....бойкоти, нарочно съботиране на срещи, пречакваха го пред къщи и офиси и т.н. Издействаха се се наказания, но накрая БФС ни галеше, незнайно защо, ако още тогава си беше свършило работата, нещата щяха да са вече подредени, както е в момента при вас случая, БФС не си върши работата.
Това което искам да кажа е да бъдете по-дейни, това което беше след мача с Гоцето, да е ежедневие. И друго, заблуждавате се че като започнахме от В група, още го нямаше Цв. Василев. Първия сезон във В група беше повратен, нямаше пари за нищо, тогава се събраха пари от феновете, за да се гарантира поне полусезона. Смея да кажа, че за мен тези дни бяха най радостните като привърженик на този отбор, и много хора се върнаха по трибуните. Всичко останало досега е вече история.
Горе главата и смело напред, това е шанс за да се обедините и повече хора да са съпричастни с вашето дело ;)

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 17 май 2013 18:37

Благодаря!Успех и на Ботев!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 18 май 2013 22:54

Един път да не ни е срам от тъпотията на ръководството. Този път бяха толкова тъпи че не успяха да уредят мач ни с Черноморец, за което браво. Сега остава и да ги фалират ако ни ни платят 50000 лв. дето ни дължат
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Върни се в “Локо София”