Левски - Лудогорец - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

samorazprava
Контакти:

Re: Левски - Лудогорец 18.04, 20:00

Мнениеот samorazprava » 16 май 2013 11:40

tsonpen написа:
RIR написа:
tsonpen написа:А да ти идва на ум, че "Левски" и да играе хубав футбол и да се бори докрай, това може да не е достатъчно да бие Лудогорец? С две думи, игра като вчерашната може въобще да не ви помогне.
А вчера, че стана хубав мач - стана. Но не бихте. А явно сте играли. С малка намеса на съдията щеше да е друго. Както и с повече късмет. Но Берое заслужават заради дързостта да ви се опълчат и да играят наистина силно.

В спорта има много фактори различни от моментна форма и подготовка, които играят. Затова в събота може да се случи всичко. И тук не говоря за изсмуканите "други начини" от безумното изявление на Тонев. Както Левски само печелеше 10 мача подред, както не е бил Лудогорец откакто сте някои в българския футбол, така може паницата да се обърне. По същият начин може и да се окаже, че ще ни победите леко.

Аз мисля, че играчите ще са озлобени след мача за Купата. Никой не може да им промени качествата, но затова трябва чисто психологически да се подходи правилно.

Странно е чувството, виждам, че не е само при мен. Мен не ме е яд за вчерашния мач (само е тъпо, че играхме 120 минути) и чувствам оптимизъм за събота. Абсолютно безпочвен като помисля трезво, ама фен мисли ли?!? :mrgreen: Може да се лъжа, ще видим.

Аз затова написах "може да не е достатъчно да бие Лудогорец". Наистина всичко може да стане, макар и след вчера със сигурност не сте фаворити. Но го има момента със злобата, а и това, че се борихте честно в един мач и почти успяхте, което може да ви подейства положително. От друга страна, щабът на Лудогорец имаше перфектна възможност да разучи един "Левски", който играе на върха на възможностите си, а 120 минути, от които повече от половината с човек по-малко си имат значение. Възстановяване за играчите все пак ще има. Все пак мачът не е днес.
А оптимизмът при теб и другите е защото играта беше честна и отборът ви наистина се бореше. Това винаги действа добре на истинските фенове, дори и при загуба. Затова се надявам в събота играта пак да е честна и двата отбора да покажат най-доброто, на което са способни.

Всички се надяваме да е честна и Лудогорец да не дойдат със садиите а да играе честно.А дано ама на дали

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 16 май 2013 11:46

Хайде по спокойно с критиките, нека да мине мача и тогава се нахвърляйте на играчи треньори,шефове,да разочарованието е голямо след такава загуба когато почти си докоснал купата, всички видяхме допуснаха се много грешки и от играчи и треньори, но нека да дадем спокойствие преди решителния мач за титлата,все пак това е по важния мач и защо трябва да хвърляме кърпата преди да се изиграла срещата и да заливаме играчи и публика с отрицателна енергия .Нали знаете накрая се помнят победителите и това остава за статистиката.Все пак и мача се играе на нашия стадион, ние ако не помогнем сега публиката на отбора, какви фенове сме тогава.И аз недолюбвам това ръководство на Левски и начина по който ръководи отбора по точно Батков и Тонев,но не мога да не подкрепя отбора при положение че има шанс да спечели титлата ако бие, и е поставен в момента при такава трудна ситуация след загубата с дузпи за купата.В събота да подкрепяме отбора до края дори и при негативно развитие на мача.Само Левски пък каквото ще да става.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 16 май 2013 11:56

samorazprava написа:Всички се надяваме да е честна и Лудогорец да не дойдат със садиите а да играе честно.А дано ама на дали

Вероятността "Левски" да има съдийска подкрепа е по-голяма, предвид ситуацията и реалностите в последните мачове, но нека не говорим предварително! Не е коректно. Обикновено в такива финали с участието на Лудогорец ( а и вчера на "Левски") съдийството не подменя резултата.
[center]Изображение[/center]

Shaze
Контакти:

Мнениеот Shaze » 16 май 2013 12:08

Дух и воля са точните думи за отбора на Левски но не и в този състав.Това вчера си беше чист късмет,колебливост и страх налегна бероици за това Левски изравни.Духът на Левски си замина преди около четри сезона когато в един мач със сливен се контузи един от най борбените футболисти на България и истински лидер на Левски,от тогава го караме ей така взимаме разни рендета французи холандци испанци който нямат място в собствените си страни и идвет да късат нашите нерви.Не отричам чужденците много са оставили отпечатак в историята (Бардон,Головской,Кабат,Пантелич,Симонович,Вагнер,Дембеле,дори Мулдер)но тези който са в момента няма да ги помня след 5 години това е сигурно,а за съжаление те са повече в момента от българите.Юношите на Левски не получават шанс заради такива като "Силвето" отиват в другите отбори (Лудогорец,Ботев,Литекс,и т.н.) и после викамме като ни бият абе как можахме да го изпуснем тоя.Предпочитам Стефан Велев и Старокин да ми късат нервите от колкото такива като Михелич и Пинто.г-н Батков трябва да разбере най накрая че не се вика хоп без да скачаш,счупихме всички рекорди през пследните 3 години и вчера беше капака на всичко.Трябва да разбере,че Левски вече не е онова сташилиште което беше до преди пет години,ДО ТОГАВА НЕ всеки мач беше "ДЕРБИ" за разлика на сегашния хал.Без да умаловажавам Берое те победиха защота Левски не е това което ни се иска на всички да виждаме.г-нБатков хората зад гърбът ви не са точните действията ви също явно и нямате желание,силно се надявам на промяна и адекватни действия, убеден съм че има много Български футболисти който биха заместили (МНОГО ПО ДОСТОЙНО)чужденците.Вчера като видях Гаджев да плаче се успокойх,че не само в треньорския щаб има Левскари,Силва и Родригес не може да ги боли така както мен и останалите Левскари. Благодарение на вашите действия през последните години много хора свалихме СИНИТЕ очила ,спряхме да вярваме за съжаление.Многократно съм бил между онези срамни за историята по 1000 човека на Герена и съм си давал последните 5лв за билет и с гордост се наричам фен на футбола но този сезон ме отказахте от всичко не визирам загубата на финала,дори да станем шампиони няма да направиме сезона по добър защото Август ще лъсне цялата истина като дойде гранд от сорта на Сараево надявам се да бъда опроверган за казаното.Поздавявам Заралий и всички който обичат истински отборите си.САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 16 май 2013 12:14

grasiani написа:Хайде по спокойно с критиките, нека да мине мача и тогава се нахвърляйте на играчи треньори,шефове,да разочарованието е голямо след такава загуба когато почти си докоснал купата, всички видяхме допуснаха се много грешки и от играчи и треньори, но нека да дадем спокойствие преди решителния мач за титлата,все пак това е по важния мач и защо трябва да хвърляме кърпата преди да се изиграла срещата и да заливаме играчи и публика с отрицателна енергия .Нали знаете накрая се помнят победителите и това остава за статистиката.Все пак и мача се играе на нашия стадион, ние ако не помогнем сега публиката на отбора, какви фенове сме тогава.И аз недолюбвам това ръководство на Левски и начина по който ръководи отбора по точно Батков и Тонев,но не мога да не подкрепя отбора при положение че има шанс да спечели титлата ако бие, и е поставен в момента при такава трудна ситуация след загубата с дузпи за купата.В събота да подкрепяме отбора до края дори и при негативно развитие на мача.Само Левски пък каквото ще да става.

Пък и какво ми хвалят отбора на Лудогорец... Нали ги видяхме миналата седмица срещу Славия, как след 70-та минута (като всички Бг отбори) бяха готови да отнесат 2-3 гола и само неумението на славистите ги спаси. Сега мача няма да е в Разград, противника няма да е Славия и ако пак издържат само 70 минути, никой не може да им помогне в края на мача защото аз съм сигурен, че Левски няма да губи до тази минута с повече от гол разлика. Да не стане като в Загреб и да плачат, че видиш ли съдиите дали много продължение и затова са паднали. :o

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 16 май 2013 12:42

mistreated написа:
sin4ec написа:Няма лудо изравняване, всичко е логика. При 3-1 те освен, че свършиха кислорода, вкараха защитници и изкараха офанзивни играчи. Иво Главата не може да покрива Гари, освен ако последният не е с патерици. :) Да, в продълженията имам впредвид, че търсехме повече победата, те се уплашиха и заложиха на сигурно, което ама никак не беше сигурно...
При първите ни два гола грешката на зелените не беше толкова стряскаща, колкото безумието на Ели, например, или голът от тъч... Но да, няма ли грешки-няма голове.
Наистина нашите неутрализираха численото превъзходство на беройци и в продълженията не само не си личеше кой е с играч по-малко, ами.. Накрая буквално лягаха на земята, дадоха всичко от себе си и затова Съдбата реши да ни даде златен шанс за решителен удар, но ние го пропиляхме . Убеден съм, че на много хора в този момент им е прескочило сърцето.; Нейсе.

Да разбирам, че си доволен от играта на Левски?
А иначе за логиката... Логиката каза, че Берое трябва да спечели купата. Факт!

П.С. Поведението на Караджов при първите 2 гола на Левски хич не е брутална грешка. 5 пъти топката минава покрай него, а той дори не се опитва да я пресече.

Mistreated, едва ли има левскар, който да е доволен от играта на отбора. Като цяло при ИлИл бяхме отписали всичко, просто защото сме трагедия в игрово отношение. При Митов единственото, което се промени е желанието и нагласата за мачовете. Тактически сме си същите. Просто късмет, избухване в точния момент на Гари, Рамос, Силва и това е. От тази гледна точка и това, че повечето бяхме отписали и титла, че и купа, разбираема е радостта, че го добутахме дотук. Като сложиш, че и играхме с човек по-малко и при 3:1 10 минути преди края на мача, няма отбор и фен, който да не се радва, че си се върнал в борбата за трофея. Иначе си бяхме същата плачевна картинка, като игра и съвсем заслужено Берое си спечели купата.

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 16 май 2013 13:15

1:3

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 16 май 2013 13:28

В петък (17 май) стартира предварителната продажба на билети за дербито от 28-ия кръг на първенството Левски - Лудогорец. Двубоят ще се играе в събота, 18 май от 20,00 часа на стадион „Георги Аспарухов”.

В петък, билети ще се продават на касите на стадион "Георги Аспарухов" на ул. "Тодорини кукли" №47 от 10,00 часа до 18,00 часа. В деня на мача (събота, 18 май) билети ще се продават от 10,00 часа до края на първото полувреме на двубоя.

Цените на билети:

Сектор „В” – 8 лв

Сектор „Б” – 6 лв

Сектор „Г” – 6 лв
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 16 май 2013 13:30

Давам леко предимство на Лудогорец не защото са мега силата.... а защото защитата на Левски е трагедия ;) колко човека може да събере ''Герена'' ?!?! и това може да окаже влияние на резултата..... :roll: :| Лудогорец са ясни... 5-10 семкари в гостуващия сектор .... шампиона на България.... по назад в класацията.... по посещаемост от отбори като Ботев Враца и Пирин ГД :lol:
Прогноза 1Х2

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 16 май 2013 13:40

Ето кои трябва според мен да започнат в събота: Илиев

Мюлдер----------- Д. Димов----------- Ели------------- Пинто

------------------ Ангелов-------- Велев

Рамос------------- Михелич--------------- Родригес

-------------------------- Силва

Да се надяваме, че Митов ще избере 11-те, които ще спечелят мача. 8-)

Върни се в “Архив”