tsonpen написа:RIR написа:tsonpen написа:А да ти идва на ум, че "Левски" и да играе хубав футбол и да се бори докрай, това може да не е достатъчно да бие Лудогорец? С две думи, игра като вчерашната може въобще да не ви помогне.
А вчера, че стана хубав мач - стана. Но не бихте. А явно сте играли. С малка намеса на съдията щеше да е друго. Както и с повече късмет. Но Берое заслужават заради дързостта да ви се опълчат и да играят наистина силно.
В спорта има много фактори различни от моментна форма и подготовка, които играят. Затова в събота може да се случи всичко. И тук не говоря за изсмуканите "други начини" от безумното изявление на Тонев. Както Левски само печелеше 10 мача подред, както не е бил Лудогорец откакто сте някои в българския футбол, така може паницата да се обърне. По същият начин може и да се окаже, че ще ни победите леко.
Аз мисля, че играчите ще са озлобени след мача за Купата. Никой не може да им промени качествата, но затова трябва чисто психологически да се подходи правилно.
Странно е чувството, виждам, че не е само при мен. Мен не ме е яд за вчерашния мач (само е тъпо, че играхме 120 минути) и чувствам оптимизъм за събота. Абсолютно безпочвен като помисля трезво, ама фен мисли ли?!?Може да се лъжа, ще видим.
Аз затова написах "може да не е достатъчно да бие Лудогорец". Наистина всичко може да стане, макар и след вчера със сигурност не сте фаворити. Но го има момента със злобата, а и това, че се борихте честно в един мач и почти успяхте, което може да ви подейства положително. От друга страна, щабът на Лудогорец имаше перфектна възможност да разучи един "Левски", който играе на върха на възможностите си, а 120 минути, от които повече от половината с човек по-малко си имат значение. Възстановяване за играчите все пак ще има. Все пак мачът не е днес.
А оптимизмът при теб и другите е защото играта беше честна и отборът ви наистина се бореше. Това винаги действа добре на истинските фенове, дори и при загуба. Затова се надявам в събота играта пак да е честна и двата отбора да покажат най-доброто, на което са способни.
Всички се надяваме да е честна и Лудогорец да не дойдат със садиите а да играе честно.А дано ама на дали