Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bako
Контакти:

Re: Левски ако има някой свестен в клуба ще вземе Кривия.

Мнениеот bako » 29 сеп 2009 09:39

ЕМИЛ написа:Чувал ли си нещо за можещи и неможещи ?

Абе те Йовов,Бардон и Топчо май бяха от можещите във Левски, ама......сега ги псувате и кълнете...Вземете и Кривия и от другия сезон дербито ще е м/у Левски и отбор "Палави старчета"-Дом за възрастни хора-с.Плачковци.Смешници...търсят си Месия!!!
"За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ - Константин Иречек (13.12.1881)

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Плачковци,или сте от Левски,или изпушвайте!

Мнениеот Levski 1914 » 29 сеп 2009 09:52

DukeUnv написа:Незнам какво го храните, като за повечето неща е прав, като изключим това за боя - с него нищо няма да се постигне освен да се изгонят хора от сектора.. Повечето от тук съм забелязал, че са супер-мега-ултра фенове и върли ултраси като Левски бие, ама дойде ли ред на загуба "Това не е моят Левски!" Всеки е фен пред телевизора, ама съм 100% сигурен, че тук има хора (изключвам тези от другите градове), че ходят на мачове само срещу ЦСКА и мачове от Евротурнири. На мач срещу Ботев никой не може да отиде? Ще видим сега и срещу Монтана и Своге и т.н колко ще дойдат.. Ако не подкрепяте отбора - то поне подкрепяйте идеята Левски! Това кой притежава клуба хич не ме интересува! Важното е да дава пари за него! А не като тая ламя Баткоф!

Пич, тази година бях на мача с Ботев, миналото първенство ходих на мачовете със Спартак (Вн), Сливен, Миньор и т.н.
Имам карта и ходя на почти всички домакински мачове. Преди няколко дена написах, че мачът с Лацио е последният, на който стъпвам докато това ръководство е в Левски! Това не ме прави плачко, нали :?: И кой е тоя, че да ми казва дали да викам против Батков или да не викам :?: Не мога да не викам срещу човек, който от три години се гаври с мен като фен и с Левски :!: Тая шепа платени малоумници изгониха нормалните хора от стадионите, благодарение на тях във всеки по-възлов мач има бой в сектора между Левскари, благодарение на тях оня мустак изгони Вуцоя, а след това Велев и Боримиров :!:
И не да пише защо не ходим по стадионите :!: Когато има такива като него в сектор "Б"...хора, които те пребиват, защото не си съгласен с политиката, която води отбора все по-малко хора ще ходят на мачове :!:
...па и ще ме заплашва да не викам срещу тоя или оня. :roll:
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Re: Време е за Наско Сираков

Мнениеот topchaki » 29 сеп 2009 09:53

bergkamp написа:
batmanlevski написа:сега си спомням за сащ 94 ,когато дори дебелоглавия пенев не искаше да го пуска в състава за да не засенчи чичовото,но се оказа че без наско не може.след първата ни победа за която главна роля изигра именно наско ,самият той каза : където е наско там е и победата.дано батков не се бави повече и вземе правилното решение.но и достанич трябва да си ходи час по скоро.

Пенев(Любо),пропусна световното в САЩ ,заради борбата с рака.Но пък даде брилянтен пас на Костадинов за 1:2 срещу Франция....ходи си лягай,че си на градина утре

Когато го скопиха ли?Това кюсе никога не е бил футболист.Навремето като го пуснеха в национала и си затварях очите да не го гледам.

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мнениеот iskren » 29 сеп 2009 09:58

santiliana написа:Мисля,че Наско даде достатъчно и като футболист, и като ръководител.Защо постоянно в публичното пространство се въртят едни и същи имена?! Наско, Мъри,Херо и кажи-речи това е.Защо не се даде път на хора с морал и креативно мислене като Ники Илиев,Илиан Илиев,Пепи Хубчев, а Иво Ивков е перфектен за шеф на звено, занимаващо се с трансфери.Все си мисля, че горепосочените хора имат не по-малко качества нито от Наско, нито от Мъри. Напротив- многократно ги превъзхождат по морал и чест.И като прибавим един стабилен собственик на отбора (било ТИМ, било ЛУКойл или който и да е),загрижен за развитието на клуба- ето рецептата.
Не забравяйте, че 2/3 от настоящите играчи на Левски именно тандема Наско-Мъри ги е селектирал, а резултата е на лице- 9-то място в А група. Срам и позор!!!!!

Ники Илиев къде е бил ръководител?Пепи Хубчев да беше всички знаем до къде я докара!Илиян ако не е Мъри няма да е никакъв треноьр, а този Ивков не съм го и чувал!Ако Наско беше шеф в Левски сега и с тези футболисти щяхме да бием чурбата!
Но не е!
Не мога да ви разбера защо наи успешния ръководител на Левски за всички времена се опитвате да го изкарате че не е такъв!Това са факти които никои не може да изтрие от спомените на всеки нормално мислещ човек!Стига с тая злоба и завист!
И Дани Боримиров ви го каза миналия ден с този президент толкова!На мен това ми го каза Мъри предивреме когато доиде в Ловеч!И наистина Левски стигна до дъното!
Но с купена публика която в неделя не смееше да викне против Достанич и Гонзо е така!
Тези всичките трябва по наи бързия начин да се изметат от ЛЕВСКИ!
И Гонзо го видяхме какво преставлява!
Батков вън от ЛЕВСКИ!

EG5KO
Контакти:

Мнениеот EG5KO » 29 сеп 2009 10:20

Това е едиственият верен ход! Не за Батков, а за "Левски"! Много ги е страх "червените" от Наско и не вярвам комунягите да позволят на Батков да направи последния си разумен ход. Наско трябва да се върне на Герена като президент на клуба, а собствениците (които и да са те) да му дадат пълен картбланш до лятото да направи новия "Левски"! Другo разумно решение сега няма! Гонзо може и да стане като него, но не сега и не в такава взривоопасна обстановка! Само "Левски"!

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 29 сеп 2009 10:32

EG5KO написа:Това е едиственият верен ход! Не за Батков, а за "Левски"! Много ги е страх "червените" от Наско и не вярвам комунягите да позволят на Батков да направи последния си разумен ход. Наско трябва да се върне на Герена като президент на клуба, а собствениците (които и да са те) да му дадат пълен картбланш до лятото да направи новия "Левски"! Другo разумно решение сега няма! Гонзо може и да стане като него, но не сега и не в такава взривоопасна обстановка! Само "Левски"!

От какво да ни е страх, бе ?
Като дойде в Левски, какво, по какъв начин ще ви вдигне отбора, като започне да се мръщи, цупи, гледа лошо и по този начин да всява респект ли ?
Сираков образец за ръководител-селяндур, който единствено може да напада противниците и да обяснява колко за жалки, а в същото време неговия отбор колко е велик. Много бързо забравихте как си свали гащите пред агитката ви. Разберете, този човек няма клуб, няма пристрастия, няма доблест, той има едно огромно его и мания за величие, която седи над всичко.
Ако Сираков се върне сега, няма да ви помогне с нищо, просто защото сте в криза, а Раев не може да вирее в таква обстановка, той е силен само, когато е на страната на силните.
По-добре Гонзо да е в Левски, поне този човек е истински мъж (за разлика от Раев), той може да поеме отбоворност в трудните моменти, той е човека, който може да ви изведе отбора от кризата.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Ngg11
Контакти:

Re: АВИОКОМПАНИЯ Е НОВИЯТ СПОНСОР НА ЛЕВСКИ!

Мнениеот Ngg11 » 29 сеп 2009 10:32

Пичове, аз като един човек, който наистина обича Левски ще ви кажа само, че няма никакво значение коя фирма ще ни вземе или ще ние е спонсор важното е, че те ще налеят пари в нашият клуб!

SIN

Re: АВИОКОМПАНИЯ Е НОВИЯТ СПОНСОР НА ЛЕВСКИ!

Мнениеот SIN » 29 сеп 2009 10:34

Ngg11 написа:Пичове, аз като един човек, който наистина обича Левски ще ви кажа само, че няма никакво значение коя фирма ще ни вземе или ще ние е спонсор важното е, че те ще налеят пари в нашият клуб!

А дали ще налеят или ще искат да източват? Дали ще се месят в работите на спортно-техническото ръководство? Дали ще работят с чисти пари? Дали ще използват клуба за пране на пари?

Разбира се, че има значение и то огромно.

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Re: Плачковци,или сте от Левски,или изпушвайте!

Мнениеот gonzofenka » 29 сеп 2009 11:22

Това,че на много левскари не се харесва положението,в което изпадна "Левски'' не ги прави по-малко левскари.Ами и на мен не ми харесва мястото в класирането,на което се намира "Левски",но това изобщо не е толкова важно,колкото играта и духа,които показват играчите. :( Това естествено НЕ ЗНАЧИ,че е нормално някой да отиде на стадиона,само за да започне да мрънка и да псува на висок глас играчи(и/или ръководство) още от десетата минута на съответния мач.Но и да се правим,че всичко в ''Левски"е наред също не върви,защото много малко неща са наред.Имам карта,винаги когато мога съм на стадиона.Мисля,че това ми дава право да си кажа мнението?Без да ангажирам никой с него,или да обиждам,разбира се.Според мен това ръководство не се справя.Може да има и обективни причини за това,не знам.Важното е,че отбора не върви напред.Съжалявам,но това ми е мнението.Никой не задължавам да го споделя.
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

На линия
Потребителски аватар
mikata

Re: Левски ако има някой свестен в клуба ще вземе Кривия.

Мнениеот mikata » 29 сеп 2009 11:48

Кривия тренира следобед с Левски

Играчът бе освободен от Черно море, преминава в сините редици
Преминаването на Алексанъдр А.ександров - Алекс на Герена на практика вече стана реалност! След като техничарят скъса контракта си с Черно море снощи, той остана свободен агент, като от Левски веднага са се възползвали от този факт. Така днес Алекс ще проведе и първата си тренировка със сините.

http://***.eu/news63646.html
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Архив”