DukeUnv написа:Незнам какво го храните, като за повечето неща е прав, като изключим това за боя - с него нищо няма да се постигне освен да се изгонят хора от сектора.. Повечето от тук съм забелязал, че са супер-мега-ултра фенове и върли ултраси като Левски бие, ама дойде ли ред на загуба "Това не е моят Левски!" Всеки е фен пред телевизора, ама съм 100% сигурен, че тук има хора (изключвам тези от другите градове), че ходят на мачове само срещу ЦСКА и мачове от Евротурнири. На мач срещу Ботев никой не може да отиде? Ще видим сега и срещу Монтана и Своге и т.н колко ще дойдат.. Ако не подкрепяте отбора - то поне подкрепяйте идеята Левски! Това кой притежава клуба хич не ме интересува! Важното е да дава пари за него! А не като тая ламя Баткоф!
Пич, тази година бях на мача с Ботев, миналото първенство ходих на мачовете със Спартак (Вн), Сливен, Миньор и т.н.
Имам карта и ходя на почти всички домакински мачове. Преди няколко дена написах, че мачът с Лацио е последният, на който стъпвам докато това ръководство е в Левски! Това не ме прави плачко, нали

И кой е тоя, че да ми казва дали да викам против Батков или да не викам

Не мога да не викам срещу човек, който от три години се гаври с мен като фен и с Левски

Тая шепа платени малоумници изгониха нормалните хора от стадионите, благодарение на тях във всеки по-възлов мач има бой в сектора между Левскари, благодарение на тях оня мустак изгони Вуцоя, а след това Велев и Боримиров

И не да пише защо не ходим по стадионите

Когато има такива като него в сектор "Б"...хора, които те пребиват, защото не си съгласен с политиката, която води отбора все по-малко хора ще ходят на мачове
...па и ще ме заплашва да не викам срещу тоя или оня.