Лудогорец - Черноморец 3:0 | 25-и кръг

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: Лудогорец - Черноморец 3:0 | 25-и кръг

Мнениеот volf » 04 май 2013 00:09

Bourgas написа:Данчо, нали щяхте да идвате за мача? Пак само лудите пътувахме, доста тъпо.
За мачът мога да кажа само едно, беше ясно на всеки един, че с този състав нямаше нищо друго да направим, освен да паднем. Слабички сме бая, Тяната Колев е отстранен, половината ни играчи се контузиха, не мога да видя един мач, в който Уатара да играе до последните минути. Все си заминава към 20-тата.
Искам да похваля страхотно организацията на мача, стюардът на билетите и стюардът на терена. Налагаше се нашите малчугани да се катерят по едни заострени тръби и да опъват транспаранта за Херо. Секторът е наистина отврателен, от година на година.
Искам да похваля и близкостоящата публика. Ходил съм къде ли не, но никога, ама никога не съм срещал подобни индивиди, даже в Перник са цветенца.
Исках да похваля и местен бабаит, който дойде на полувремето, за да си свали гащите и за да покаже, че е българин. Облечен като типичен чобанин дойде, хвана си телефона за 5 лв., протърка си джапанките Бумеранг по асфалта и се обади на някой друг местен мафиозо, за да каже колко сме, какви сме и ще сме. Докато всички го гледахме с учудване той дойде, каза, че нямало нито един турчин на стадиона ( не знам защо го каза), каза, че не бил от агитката, защото сме били прекалено страшни за тях и ги е било страх от нас (естествено надменно) и след този монолог, по време на който всички седяхме в недоумение, си тръгна.
Искам да похваля, ама това наистина и ченгетата, малкото свестни хора, които срещнахме в този град.
На последно място ще кажа, аз на този стадион повече няма да стъпя, поне докато не ми мине. Все едно съм на селски мач, селски персонал, селска публика и селски сектор (не стадион). Дерзайте, честита победа.

Писах Ви във вашия форум, че ако ако сте нормални хора клетката на този стадион не е Вашето място.
Без да го оправдавам- напротив: Фенът който е дошъл при Вас е направил онова което са правили спрямо него на "Лазур" или на други стадиони - наричали са го резак, мангал, "турци сте!", селянин, замеряли са го с боклуци и ..... Според него вероятно това е хореография.
Ние Българите сме невероятно прост ( прост, не глупав), а затова и беден народ - ние сме най-простият народ всред, който съм бил някога.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 04 май 2013 00:17

volf написа:[
Писах Ви във вашия форум, че ако ако сте нормални хора клетката на този стадион не е Вашето място.
Без да го оправдавам- напротив: Фенът който е дошъл при Вас е направил онова което са правили спрямо него на "Лазур" или на други стадиони - наричали са го резак, мангал, "турци сте!", селянин, замеряли са го с боклуци и ..... Според него вероятно това е хореография.
Ние Българите сме невероятно прост ( прост, не глупав), а затова и беден народ - ние сме най-простият народ всред, който съм бил някога.

+ 1
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 04 май 2013 00:18

Аз не съм казал на никой рязан, турчин или селянин. Не съм замерял с нищо никъде. Не мърся там, където съм, даже хартийките от стикерите си ги пробрах в джоба и не ги хвърлих на стадиона.
Викнах няколко пъти "цял живот на село" и "селяндур" към тези, които се държаха като селяндури и които си мислят, че по-арно от тяхното село нема. Нищо, че се води град. Аз не си спомням на "Лазур" да са получавали лошо отношение или скандирания.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 04 май 2013 00:25

Bourgas написа:Аз не съм казал на никой рязан, турчин или селянин. Не съм замерял с нищо никъде. Не мърся там, където съм, даже хартийките от стикерите си ги пробрах в джоба и не ги хвърлих на стадиона.
Викнах няколко пъти "цял живот на село" и "селяндур" към тези, които се държаха като селяндури и които си мислят, че по-арно от тяхното село нема. Нищо, че се води град. Аз не си спомням на "Лазур" да са получавали лошо отношение или скандирания.

И не само те...
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 04 май 2013 01:08

Bourgas написа:Аз не съм казал на никой рязан, турчин или селянин. Не съм замерял с нищо никъде. Не мърся там, където съм, даже хартийките от стикерите си ги пробрах в джоба и не ги хвърлих на стадиона.

Аз ще ти разкажа случай с мен на Лазур.
По времето на Балъков и кампанията за популяризиране на футбола в Бургас имах покана за ВИП на стадиона.
Реших да се включа и да се възползувам да заведа най-малкото от децата си на мач. О каква грешка...?!
На входа детето ми едва не беше смачкано от феновете дощли от Комлука да учавстват в томболата.
После във ВИП-а, комшията ВИП-аджия псува безптказно, избълва един тон кюспе и изплю една кофа храчки, само че понеже нямаше кофа........ и не ми се говори. Както ида е -детето вече не иска да ходи на мач.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 04 май 2013 01:41

volf написа:

Аз ще ти разкажа случай с мен на Лазур.
По времето на Балъков и кампанията за популяризиране на футбола в Бургас имах покана за ВИП на стадиона.
Реших да се включа и да се възползувам да заведа най-малкото от децата си на мач. О каква грешка...?!
На входа детето ми едва не беше смачкано от феновете дощли от Комлука да учавстват в томболата.
После във ВИП-а, комшията ВИП-аджия псува безптказно, избълва един тон кюспе и изплю една кофа храчки, само че понеже нямаше кофа........ и не ми се говори. Както ида е -детето вече не иска да ходи на мач.

Моето дете пък иска да ходи на мач, защото никога не съм го водил на ВИП-а. Впрочем в Бургас не знаеш ли, кои ходят на ВИП-а ? Тези, които ги интересува повече кетеринг-а.
Другия мач пак доведи детето си и се обади. Ще бъдат с моето и ще се забавляват...Питай съфорумниците ни. ВИП покани - бол. Друг е въпросът, защо и кой се възползва от тях.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 04 май 2013 01:49

А ако няма кой да те научи правилно да дишаш, няма как да издържаш продължително време на натоварвания.

:mrgreen: Да бе, да... Не си пиЙ ти хаповете пък си дишаЙ правилно. :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 04 май 2013 02:14

Нормално е като викате "цял живот на село " (каквото и да имате впредвид) и там разни други вече не им обръщам внимание да има хора които да ви отвръщат, но бяхте най-културната публика дето е идвала (смятайте... ) . Аз лично като излизах от стадиона ,от изхода в близост до вашия сектор ви ръкоплясках и даже ми се стори че някой ми отговори .. :shock:

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 04 май 2013 10:37

Ивайло Лудогорец написа:Нормално е като викате "цял живот на село " (каквото и да имате впредвид) и там разни други вече не им обръщам внимание да има хора които да ви отвръщат, но бяхте най-културната публика дето е идвала (смятайте... ) . Аз лично като излизах от стадиона ,от изхода в близост до вашия сектор ви ръкоплясках и даже ми се стори че някой ми отговори .. :shock:

Е колега стига си ги четкал , ще ми викат "цял живот на село" и били културна публика ?? :?
Културна публика имаха Монтана, Враца и Литекс миналия сезон, на това се казва културни публики !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 04 май 2013 11:13

snakebite написа:
Ивайло Лудогорец написа:Нормално е като викате "цял живот на село " (каквото и да имате впредвид) и там разни други вече не им обръщам внимание да има хора които да ви отвръщат, но бяхте най-културната публика дето е идвала (смятайте... ) . Аз лично като излизах от стадиона ,от изхода в близост до вашия сектор ви ръкоплясках и даже ми се стори че някой ми отговори .. :shock:

Е колега стига си ги четкал , ще ми викат "цял живот на село" и били културна публика ?? :?
Културна публика имаха Монтана, Враца и Литекс миналия сезон, на това се казва културни публики !

Е ..сравнително културни бяха . То няма да е нормално ако няма скандирания между които и да е публики така че ... :)

Върни се в “Лудогорец”