Bourgas написа:Данчо, нали щяхте да идвате за мача? Пак само лудите пътувахме, доста тъпо.
За мачът мога да кажа само едно, беше ясно на всеки един, че с този състав нямаше нищо друго да направим, освен да паднем. Слабички сме бая, Тяната Колев е отстранен, половината ни играчи се контузиха, не мога да видя един мач, в който Уатара да играе до последните минути. Все си заминава към 20-тата.
Искам да похваля страхотно организацията на мача, стюардът на билетите и стюардът на терена. Налагаше се нашите малчугани да се катерят по едни заострени тръби и да опъват транспаранта за Херо. Секторът е наистина отврателен, от година на година.
Искам да похваля и близкостоящата публика. Ходил съм къде ли не, но никога, ама никога не съм срещал подобни индивиди, даже в Перник са цветенца.
Исках да похваля и местен бабаит, който дойде на полувремето, за да си свали гащите и за да покаже, че е българин. Облечен като типичен чобанин дойде, хвана си телефона за 5 лв., протърка си джапанките Бумеранг по асфалта и се обади на някой друг местен мафиозо, за да каже колко сме, какви сме и ще сме. Докато всички го гледахме с учудване той дойде, каза, че нямало нито един турчин на стадиона ( не знам защо го каза), каза, че не бил от агитката, защото сме били прекалено страшни за тях и ги е било страх от нас (естествено надменно) и след този монолог, по време на който всички седяхме в недоумение, си тръгна.
Искам да похваля, ама това наистина и ченгетата, малкото свестни хора, които срещнахме в този град.
На последно място ще кажа, аз на този стадион повече няма да стъпя, поне докато не ми мине. Все едно съм на селски мач, селски персонал, селска публика и селски сектор (не стадион). Дерзайте, честита победа.
Писах Ви във вашия форум, че ако ако сте нормални хора клетката на този стадион не е Вашето място.
Без да го оправдавам- напротив: Фенът който е дошъл при Вас е направил онова което са правили спрямо него на "Лазур" или на други стадиони - наричали са го резак, мангал, "турци сте!", селянин, замеряли са го с боклуци и ..... Според него вероятно това е хореография.
Ние Българите сме невероятно прост ( прост, не глупав), а затова и беден народ - ние сме най-простият народ всред, който съм бил някога.