И на умряло куче нож вадят!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Re: И на умряло куче нож вадят!

Мнениеот we are the champions » 03 май 2013 22:06

Аз не виждам какъв е смисъла някой да тръгне да бута Враца ?? .... ако ще бутат някой отбор който се бори за оцеляване това ще е Локо София....
Последна промяна от we are the champions на 03 май 2013 22:08, променено общо 1 път.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 03 май 2013 22:07

TEDIMAR99 написа:ЛЕКААААААААААААААААААААААААР!!! :)Кога ви пуснаха нета в лудницата?

Някой да се обади на 123 имаме спешен случай.Срочно. :mrgreen:

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 03 май 2013 22:08

gentlemanxxx написа:
Deluxx написа:
sandi74 написа:Автора на темата нищо не разбира от футбол,явно е волейболистче.Нека от сърце му се посмеем.Честита победа на Ботев Враца.

Автора явно е турчин щом подкрепя този Етър

Може ли да си толкова тъп? Отбора е български! Независимо какви играчи играят, отбора е БЪЛГАРСКИ! АМАН ОТ ИДИОТИ КАТО ТЕБ, КОИТО СЕ БИЯТ В ГЪРДИТЕ И СЕ МИСЛЯТ ЗА ПАТРИОТИ!
П.С. 2-1 Ж.Силва и мълчи!

Е аз се чудя кво му не изснаса той бил говедо леле...ние говорим за Ботев-Етър той ми приказва за Силва :roll:

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 03 май 2013 22:08

Мецо Пуг написа:ДА СА ИБАТ БОТЕФ ВАРЦА ТЕ СА УОШИ ОРА И ТОЗ ПИДИРАС ТОДАРМАР Е УТ ТЯХ

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 03 май 2013 22:09

gentlemanxxx написа:
Deluxx написа:
sandi74 написа:Автора на темата нищо не разбира от футбол,явно е волейболистче.Нека от сърце му се посмеем.Честита победа на Ботев Враца.

Може ли да си толкова тъп? Отбора е български! Независимо какви играчи играят, отбора е БЪЛГАРСКИ! АМАН ОТ ИДИОТИ КАТО ТЕБ, КОИТО СЕ БИЯТ В ГЪРДИТЕ И СЕ МИСЛЯТ ЗА ПАТРИОТИ!

Време ти е да отидеш в почивка за колкото решат модераторите.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 03 май 2013 22:10

Deluxx написа:
gentlemanxxx написа:
Deluxx написа:

Е аз се чудя кво му не изснаса той бил говедо леле...ние говорим за Ботев-Етър той ми приказва за Силва :roll:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sandi74

Мнениеот sandi74 » 03 май 2013 22:15

gentlemanxxx написа:sandi Ти явно нямаш личен живот и прекарваш детството си в форума! Няма проблем, но не се опитвай да бъдеш остроумен, нито пък забавен - не ти се отдава! И не си позволявай да ми отговаряш във форума, защото си ми под нивото и отдавна съм спрял да комуникирам с селяци! (в това число сте ти и шивача)

Кой ти е учител по български език? :shock: :o Сигурен съм че се гордее с тебе. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 май 2013 22:23

Феновете от В.Т. да не се ослушват, а да помогнат на Етър да се прочисти от турци и всякакви тем подобни под-човеци. Това да си от от град в който ти играе местен отбор и да подкрепяш друг е срам.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 03 май 2013 22:32

Мецо Пуг написа:ДА СА ИБАТ БОТЕФ ВАРЦА ТЕ СА УОШИ ОРА И ТОЗ ПИДИРАС ТОДАРМАР Е УТ ТЯХ

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Antananarivo

Мнениеот Antananarivo » 03 май 2013 22:37

gentlemanxxx написа:...Ако този съдия свири така във вреда на някой от по-големите отбори...

Ако съдиите не бяха "такива", твоят отбор щеше да има с около 9т. по-малко!

gentlemanxxx написа:Ако така свирят срещу червните...
…сте особенно активни...в форума... с селяци

Гражданин да се наричаш, първа радост е за тебе! :lol:
Крайно време е на неграмотниците да им бъдат ограничени правата! Не теми да пускат, ами въобще да спрат с изявите си!

Върни се в “Футбол - България”