И на умряло куче нож вадят!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- we are the champions
- Контакти:
Re: И на умряло куче нож вадят!
Аз не виждам какъв е смисъла някой да тръгне да бута Враца ?? .... ако ще бутат някой отбор който се бори за оцеляване това ще е Локо София....
Последна промяна от we are the champions на 03 май 2013 22:08, променено общо 1 път.
TEDIMAR99 написа:ЛЕКААААААААААААААААААААААААР!!!Кога ви пуснаха нета в лудницата?
Някой да се обади на 123 имаме спешен случай.Срочно.

gentlemanxxx написа:Deluxx написа:sandi74 написа:Автора на темата нищо не разбира от футбол,явно е волейболистче.Нека от сърце му се посмеем.Честита победа на Ботев Враца.
Автора явно е турчин щом подкрепя този Етър
Може ли да си толкова тъп? Отбора е български! Независимо какви играчи играят, отбора е БЪЛГАРСКИ! АМАН ОТ ИДИОТИ КАТО ТЕБ, КОИТО СЕ БИЯТ В ГЪРДИТЕ И СЕ МИСЛЯТ ЗА ПАТРИОТИ!
П.С. 2-1 Ж.Силва и мълчи!
Е аз се чудя кво му не изснаса той бил говедо леле...ние говорим за Ботев-Етър той ми приказва за Силва

- shotgun blues
- Контакти:
Мецо Пуг написа:ДА СА ИБАТ БОТЕФ ВАРЦА ТЕ СА УОШИ ОРА И ТОЗ ПИДИРАС ТОДАРМАР Е УТ ТЯХ

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
gentlemanxxx написа:Deluxx написа:sandi74 написа:Автора на темата нищо не разбира от футбол,явно е волейболистче.Нека от сърце му се посмеем.Честита победа на Ботев Враца.
Може ли да си толкова тъп? Отбора е български! Независимо какви играчи играят, отбора е БЪЛГАРСКИ! АМАН ОТ ИДИОТИ КАТО ТЕБ, КОИТО СЕ БИЯТ В ГЪРДИТЕ И СЕ МИСЛЯТ ЗА ПАТРИОТИ!
Време ти е да отидеш в почивка за колкото решат модераторите.
Deluxx написа:gentlemanxxx написа:Deluxx написа:sandi74 написа:Автора на темата нищо не разбира от футбол,явно е волейболистче.Нека от сърце му се посмеем.Честита победа на Ботев Враца.
Е аз се чудя кво му не изснаса той бил говедо леле...ние говорим за Ботев-Етър той ми приказва за Силва

gentlemanxxx написа:sandi Ти явно нямаш личен живот и прекарваш детството си в форума! Няма проблем, но не се опитвай да бъдеш остроумен, нито пък забавен - не ти се отдава! И не си позволявай да ми отговаряш във форума, защото си ми под нивото и отдавна съм спрял да комуникирам с селяци! (в това число сте ти и шивача)
Кой ти е учител по български език?

Феновете от В.Т. да не се ослушват, а да помогнат на Етър да се прочисти от турци и всякакви тем подобни под-човеци. Това да си от от град в който ти играе местен отбор и да подкрепяш друг е срам.
Мецо Пуг написа:ДА СА ИБАТ БОТЕФ ВАРЦА ТЕ СА УОШИ ОРА И ТОЗ ПИДИРАС ТОДАРМАР Е УТ ТЯХ

- Antananarivo
gentlemanxxx написа:...Ако този съдия свири така във вреда на някой от по-големите отбори...
Ако съдиите не бяха "такива", твоят отбор щеше да има с около 9т. по-малко!
gentlemanxxx написа:Ако така свирят срещу червните...
…сте особенно активни...в форума... с селяци
Гражданин да се наричаш, първа радост е за тебе!

Крайно време е на неграмотниците да им бъдат ограничени правата! Не теми да пускат, ами въобще да спрат с изявите си!
Върни се в “Футбол - България”