edmon_dantes написа:South_Park написа:doktora25 написа:South_Park написа:Ок, да приемем , че Волен не е болен , но как ще коментирате някои от исканията на Атака , на първо място:
Въвеждане на смъртното наказание - не мислите ли, че убийството на убиец е двойно по-голям грях , отколкото само един убиец.
Също така ако Атака толкова настоява за смъртното наказание ,нека то се изпълнява от лидера на партията , а не от друг човек, който после ще събира негативите и карма от извършените убийства(било то и с инжекции) , след като човек е роден на Земята ,такава е волята на Бог и никой няма право да се меси в тези работи , чрез отнемане на живот , който не е създал
Първо, смъртното наказание има основно превантивна мярка. Едно е даден убиец да си мисли, че може да му се размине с някоя-друга годинка или по-малко, при добри адвокати или купени съдии, друго е да знае че ако нещо с връзките му не се получи както трябва какво го очаква. И второ, смъртното наказание би трябвало да се прилага при особено тежки престъпления като убийство на дете или терористичен акт. Ако хипотетично някой убие пред очите ти умишлено твое дете, няма ли собственоръчно да го убиеш?
Естествено , че не , дори и най-голямото възможно зверсто да извършат в/у децата ми(бъдещите ми) няма да настоявам,( даже няма и да мразя убиеца) за смъртно наказание на убиеца, а ще оставя онзи отгоре да определи заслуженото му наказание
По твоята логика, ти трябваше да си многократно убит от роднините на животните , които си изял
Кажи ми, че се шегуваш. Доктора беше много точен, напълно съм съгласен с него. А това с животните изобщо не може да бъде давано за пример.
Що