Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
South_Park

Re: ПП АТАКА

Мнениеот South_Park » 02 май 2013 21:17

edmon_dantes написа:
South_Park написа:
doktora25 написа:
South_Park написа:Ок, да приемем , че Волен не е болен , но как ще коментирате някои от исканията на Атака , на първо място:

Въвеждане на смъртното наказание - не мислите ли, че убийството на убиец е двойно по-голям грях , отколкото само един убиец.
Също така ако Атака толкова настоява за смъртното наказание ,нека то се изпълнява от лидера на партията , а не от друг човек, който после ще събира негативите и карма от извършените убийства(било то и с инжекции) , след като човек е роден на Земята ,такава е волята на Бог и никой няма право да се меси в тези работи , чрез отнемане на живот , който не е създал ;)

Първо, смъртното наказание има основно превантивна мярка. Едно е даден убиец да си мисли, че може да му се размине с някоя-друга годинка или по-малко, при добри адвокати или купени съдии, друго е да знае че ако нещо с връзките му не се получи както трябва какво го очаква. И второ, смъртното наказание би трябвало да се прилага при особено тежки престъпления като убийство на дете или терористичен акт. Ако хипотетично някой убие пред очите ти умишлено твое дете, няма ли собственоръчно да го убиеш?

Естествено , че не , дори и най-голямото възможно зверсто да извършат в/у децата ми(бъдещите ми) няма да настоявам,( даже няма и да мразя убиеца) за смъртно наказание на убиеца, а ще оставя онзи отгоре да определи заслуженото му наказание ;)
По твоята логика, ти трябваше да си многократно убит от роднините на животните , които си изял ;)

Кажи ми, че се шегуваш. Доктора беше много точен, напълно съм съгласен с него. А това с животните изобщо не може да бъде давано за пример.

Що :?
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: ПП АТАКА

Мнениеот doktora25 » 02 май 2013 21:18

South_Park написа:
doktora25 написа:
South_Park написа:Ок, да приемем , че Волен не е болен , но как ще коментирате някои от исканията на Атака , на първо място:

Въвеждане на смъртното наказание - не мислите ли, че убийството на убиец е двойно по-голям грях , отколкото само един убиец.
Също така ако Атака толкова настоява за смъртното наказание ,нека то се изпълнява от лидера на партията , а не от друг човек, който после ще събира негативите и карма от извършените убийства(било то и с инжекции) , след като човек е роден на Земята ,такава е волята на Бог и никой няма право да се меси в тези работи , чрез отнемане на живот , който не е създал ;)

Първо, смъртното наказание има основно превантивна мярка. Едно е даден убиец да си мисли, че може да му се размине с някоя-друга годинка или по-малко, при добри адвокати или купени съдии, друго е да знае че ако нещо с връзките му не се получи както трябва какво го очаква. И второ, смъртното наказание би трябвало да се прилага при особено тежки престъпления като убийство на дете или терористичен акт. Ако хипотетично някой убие пред очите ти умишлено твое дете, няма ли собственоръчно да го убиеш?

Естествено , че не , дори и най-голямото възможно зверсто да извършат в/у децата ми(бъдещите ми) няма да настоявам,( даже няма и да мразя убиеца) за смъртно наказание на убиеца, а ще оставя онзи отгоре да определи заслуженото му наказание ;)
По твоята логика, ти трябваше да си многократно убит от роднините на животните , които си изял ;)

Харесва ми начина ти на разсъждение, но аз не ям месо. ;) Все пак не ти вярвам, че не би го направил.
Аз акцентирам най-вече на "респектиращия" за престъпниците характер на наказанието, той е най-важният, просто защото в момента те се чувстват безнаказани и над закона.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот GOLEADOR » 02 май 2013 21:31

Атака си е националистическа партия и е нормално да носи както негативите,така и позитивите от това.Всеки сам решава дали да ги подкрепи или не.Огромния проблем на ППА са кадрите.И малкото по-умни хора които бяха в партията се отцепиха от нея и създадоха свои партийки.Колкото и да не ги биваше тези индивиди,това бе цветът на Атака,а сега тях ги няма.Разбира се,това е без значение за феновете на партията,но за мен това е сериозен проблем който Атака трябва да реши.Иначе национализма бележи възход в България и нищо чудно партията на ТВ Скат да успее да се вмъкне в парламента.ВМРО за сега са твърдо вън,но те винаги са недооценявани и имат възможност да минат 4-ри процентната бариера на изборите.Ако това стане ще е много интересно с 3 националистически партии в парламента.И едно поне ще е сигурно - никоя няма да влезне в коалиция с ДПС,колкото и БСП да се стреми към това.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 май 2013 21:51

GOLEADOR написа:Атака си е националистическа партия и е нормално да носи както негативите,така и позитивите от това.Всеки сам решава дали да ги подкрепи или не.Огромния проблем на ППА са кадрите.И малкото по-умни хора които бяха в партията се отцепиха от нея и създадоха свои партийки.Колкото и да не ги биваше тези индивиди,това бе цветът на Атака,а сега тях ги няма.Разбира се,това е без значение за феновете на партията,но за мен това е сериозен проблем който Атака трябва да реши.Иначе национализма бележи възход в България и нищо чудно партията на ТВ Скат да успее да се вмъкне в парламента.ВМРО за сега са твърдо вън,но те винаги са недооценявани и имат възможност да минат 4-ри процентната бариера на изборите.Ако това стане ще е много интересно с 3 националистически партии в парламента.И едно поне ще е сигурно - никоя няма да влезне в коалиция с ДПС,колкото и БСП да се стреми към това.

Националистите могат да са някакъв фактор само ако се обединят в една коалиция. Сега да се говори, че може 2-3 партии да влязат изобщо не е сириозно. Лично мое мнение е, че дори и Атака "виси" за следващия парламент.
И много е важно да не включват нелепи неща в програмите си, като 1000 лв. минимална заплата и 500 лв. минимална пенсия например. Така могат да спечелят хора, които гласуват чисто емоционално, ама е много много трудно да съберат сериозен процент от гласовете. За момента трябваше да се обърне най-сериозно внимание на демографския проблем у нас и предизборната програма да е насочена основно към него. Това всъщност се отнася за всички партии, но най-вече за националистическите.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 02 май 2013 22:40

Програмите на националистите въобще не ги коментирам,но социолозите дават 2 процента на партията на СКАТ,а това при ниска избирателна активност ги праща в парламента.Ако БСП измъкне още някой компромат срещу ГЕРБ от ръкава си,като нищо хората могат да се отвратят от тази кампания и да не отидат до урните и така да видим 2 националистически партии в парламента.За мен Атака със сигурност минават 4-те процента и въпроса е по-скоро дали и СКАТ ще успеят да се наредят до тях.Относно демографския проблем аз не виждам решение в близко бъдеще.Младите ще искат да живеят в богатите страни,тук селата и малките градове ще се стопяват и те така.От глобализацията няма спасение който и да дойде на власт.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 02 май 2013 22:48

GOLEADOR написа:От глобализацията няма спасение който и да дойде на власт.

Ами така е.
Аз по принцип съм на мнение,че ще дойде един момент ... да живеем в държава Европа.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 02 май 2013 22:55

Дали ще е като щати или федерация,но натам вървят нещата.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 02 май 2013 23:01

GOLEADOR написа:Дали ще е като щати или федерация,но натам вървят нещата.

Което принципно за нас би било много добре.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 02 май 2013 23:49

styopa написа:
GOLEADOR написа:От глобализацията няма спасение който и да дойде на власт.

Ами така е.
Аз по принцип съм на мнение,че ще дойде един момент ... да живеем в държава Европа.

Да , ама след телефонен разговор с ВП ББ подаде оставка(според признанието му) , т.е. все още Европа не ни е откъснала от мечата прегръдка.

Като говорите за националистически партии , забравяте БДФ.Другите са създания на ДС - подразделение на КГБ. :lol:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 май 2013 00:26

За мен няма по малоумен вот от този за АТАКА,нищо лично към хората,които ще си дадат гласа за тази партия,просто ми се струва абсурдно и нелепо.
Ако тези хора,някога имат и минимална роля в управлението на страната,това което се случи през последните 23 год. ще ни се струва като безгрижие и просперитет !
Мразя в червата БСП,но бедите,които те могат да ни стоварят са като детска приказка пред това,което може да направят ненормалниците от АТАКА....
Дори ДПС са по добра алтернатива от "националистите".

Върни се в “Архив”