neverbackdown написа:Не знам защо има толкова много хора , които загърбват успехите и на двата гранда.Колкото и да ненавиждам розовите с ръка на сърцето ви казвам , че с 8 човека да играят в ЕКТ ще стигнат повече от Ботев,а за Левски не искам да коментирам , защото съм пристрастен и смятам , че след 89 ние имаме най-големите успехи в ЕКТ и както каза едно канарче срещу нас да тичате няма да ни настигнете.Колкото до агитките мога да ви кажа , че специално тази на Левски и години пред тази на Ботев и вчера на мача го доказахме.Например като ни вкараха гол нямаше и секунда мълчане , а продължихме да пеем дори по-силно от радостните викове на цскарите и ако не ми вярвате питайте някой , който е бил на стадиона....Лека вечер и честито на всички именяци....
Синята наглост и безочие не знае граници. В Пловдив втория кръг не ви се чу гласеца, така че не знам какви претенции може да имате. Още повече, че тоя сезон освен на домакинствата ви с ЦСКА и с нас сте пълна трагедия. По 200 човека в сектор б. Пълен смях...
За 8-те човека не знам, ще питам Сараево...
[/offtopic]