Ботев-Литекс 28.04.13.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Re: Ботев Пд е вече трети в класирането.

Мнениеот Raoul_Duke » 28 апр 2013 21:11

neverbackdown написа:Не знам защо има толкова много хора , които загърбват успехите и на двата гранда.Колкото и да ненавиждам розовите с ръка на сърцето ви казвам , че с 8 човека да играят в ЕКТ ще стигнат повече от Ботев,а за Левски не искам да коментирам , защото съм пристрастен и смятам , че след 89 ние имаме най-големите успехи в ЕКТ и както каза едно канарче срещу нас да тичате няма да ни настигнете.Колкото до агитките мога да ви кажа , че специално тази на Левски и години пред тази на Ботев и вчера на мача го доказахме.Например като ни вкараха гол нямаше и секунда мълчане , а продължихме да пеем дори по-силно от радостните викове на цскарите и ако не ми вярвате питайте някой , който е бил на стадиона....Лека вечер и честито на всички именяци....

Синята наглост и безочие не знае граници. В Пловдив втория кръг не ви се чу гласеца, така че не знам какви претенции може да имате. Още повече, че тоя сезон освен на домакинствата ви с ЦСКА и с нас сте пълна трагедия. По 200 човека в сектор б. Пълен смях...
За 8-те човека не знам, ще питам Сараево...
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Мнениеот Седем » 28 апр 2013 21:19

Raoul_Duke написа:
neverbackdown написа:Не знам защо има толкова много хора , които загърбват успехите и на двата гранда.Колкото и да ненавиждам розовите с ръка на сърцето ви казвам , че с 8 човека да играят в ЕКТ ще стигнат повече от Ботев,а за Левски не искам да коментирам , защото съм пристрастен и смятам , че след 89 ние имаме най-големите успехи в ЕКТ и както каза едно канарче срещу нас да тичате няма да ни настигнете.Колкото до агитките мога да ви кажа , че специално тази на Левски и години пред тази на Ботев и вчера на мача го доказахме.Например като ни вкараха гол нямаше и секунда мълчане , а продължихме да пеем дори по-силно от радостните викове на цскарите и ако не ми вярвате питайте някой , който е бил на стадиона....Лека вечер и честито на всички именяци....

Синята наглост и безочие не знае граници. В Пловдив втория кръг не ви се чу гласеца, така че не знам какви претенции може да имате. Още повече, че тоя сезон освен на домакинствата ви с ЦСКА и с нас сте пълна трагедия. По 200 човека в сектор б. Пълен смях...

И по 1 човек да има в сектор Б, вашият най-голям успех в близките 15 години ще е 1 победа над Левски. Жалък филиал на цесекато, нищо повече. И така 50 години! Това ви е славният отбор.
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 28 апр 2013 21:31

Седем написа:
Raoul_Duke написа:Синята наглост и безочие не знае граници. В Пловдив втория кръг не ви се чу гласеца, така че не знам какви претенции може да имате. Още повече, че тоя сезон освен на домакинствата ви с ЦСКА и с нас сте пълна трагедия. По 200 човека в сектор б. Пълен смях...

И по 1 човек да има в сектор Б, вашият най-голям успех в близките 15 години ще е 1 победа над Левски. Жалък филиал на цесекато, нищо повече. И така 50 години! Това ви е славният отбор.

С тая победа си "причинихме" душевен оргазъм, нищо повече. Вие сте НИКОИ, за да го броим за някакъв успех. Ако под "славен отбор" разбираш съдийска държанка и протежета на всяка власт - мне, мерси... запазете си го вие това определение. Жалко само, че за пред Сараево и скиорите не вАжи...
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

violator
Контакти:

Re: Ботев-Литекс 28.04.13.

Мнениеот violator » 28 апр 2013 21:34

zergRush написа:Литекс днеска бяха подкрепени от човек-агитка :Д Даже някой от нашите го спонсорираха вода и семки да запомни Пловдив с добро :)

Винаги ме радват такива дребни душици като теб! 8-)

Amstel
Контакти:

Мнениеот Amstel » 28 апр 2013 21:50

Cayman написа:Какво толкова ги превъзнасяте Ботев с тази купена програма?Цял сезон обират пяната след Левски,играят с отбор който предният кръг е играл с Левски.С нормална програма щяха да се борят за 6 място!Какъв е тоя жребий цял сезон да играеш след Левски?Чист късмет сигурно!14 пъти.

Cayman, преди да говориш и да се излагаш се позаинтересувай и разбери как се прави програма на първенство. Ще останеш много учуден колко МНОГО късмет имат всички отбори в групата.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 28 апр 2013 21:55

honda написа:Борбата за 3-то място се очертава да е доста жестока. В мача с ЦСКА Ботев ще трябва да покажат доколко им са сериозни претенции да играят първостепенна роля в първенството. Винаги съм казвал ,че безкрайно уважавам отбора на Ботев и неговите привърженици, но за мен на този етап фаворит за 3-то място е ЦСКА, просто Ботев има доста тежка програма- освен гостуване на ЦСКА имат гостуване и на Лудогорец, както и градското дерби с Локомотив. Искам да попитам феновете на Ботев , промениха ли си мнението за Ст.Стоилов защото си спомням мненията им за него.

Да, променихме го! Станимир Стоилов си разбира от работата. Никога няма да бъде наша легенда, но ще има уважението, което си заслужи!

mariuskirkov
Контакти:

Мнениеот mariuskirkov » 28 апр 2013 21:59

Ако няма в тази страна поръчковите медии никой нямаше да знае, че ченгиджииският отбор Левски и разпадналият се чорбарско-фатмашки отбор са "грандове".Сутрин ставаме и разбираме,че някакъв мелез бил купен за единия"велик"отбор.Вечерта разбираме от смехурковската телевизия,че обсъжда великите дела на измекяр от другия велик отбор,че щял да бъде продаден за колосалната сума от 2000 лева и т.н и т.н.На единия гранд му взривиха руснаците стадиона на другия вообще няма нужда и от това-просто боклукчиите мога от сутринта да го направят сметище.На базата на какво се бабаните бе Подуенски и Люленски момчета.Та поогледайте се.ХА ХА ХА !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 28 апр 2013 22:10

Браво на момчетата за мъжката игра. Много трудна, но сладка победа.
Тези фенчета на Антибиотик - какво коментират. Гледайте си феноменалния отбор с гръмките победи и невиждана игра!!!!
П.П. как Антибиотика щеше да спечели в Пловдив, ако не беше съдията [offtopic]а ..... да забравих- с феноменална игра[/offtopic]

zergRush
Контакти:

Мнениеот zergRush » 28 апр 2013 22:18

violator написа:
zergRush написа:Литекс днеска бяха подкрепени от човек-агитка :Д Даже някой от нашите го спонсорираха вода и семки да запомни Пловдив с добро :)

Винаги ме радват такива дребни душици като теб! 8-)

Кое ми е дребното? Радвам се на човека и респект за него.

Върни се в “Ботев”