25ти кръг ЦСКА-Ботев Пловдив на Армията 4ти май

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: 25ти кръг ЦСКА-Ботев Пловдив на Армията 4ти май

Мнениеот Teo » 28 апр 2013 13:08

STENLI написа:Не мога да разбера едно нещо:след като ние изгонихме този некадърник Милен, с какъв акъл вашите шефове го взеха?

Щото са малоумни за това, 1млн. треньори смениха за 5 години олигофрените!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 28 апр 2013 13:28

Тео може и да си прав.Не ги защитавам но не са само те виновни.Според мен всички-директори
футболисти треньор носят вина.В левски да не би нещата да са наред.Явно ума на всички ни е толкова.
Но състава го избира треньора а с левски и лудогорец той сгреши според мен.Както загубихме
така можеше и да спечелим-въпрос на късмет.Просто не съм привърженик на екстемни изказвания.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 28 апр 2013 13:36

petko.h.markov написа:Тео може и да си прав.Не ги защитавам но не са само те виновни.Според мен всички-директори
футболисти треньор носят вина.В левски да не би нещата да са наред.Явно ума на всички ни е толкова.
Но състава го избира треньора а с левски и лудогорец той сгреши според мен.Както загубихме
така можеше и да спечелим-въпрос на късмет.Просто не съм привърженик на екстемни изказвания.

Каквото е сгрешил да си носи отговорността, но ето тук идва главния проблем - защо по дяволите смениха Стойчо няколко дена преди заминаването на подготовка, какво им беше толкова крив на тях :?: А Стойчо и с един крак тоя мач го взимаше, но това е друга тема.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 28 апр 2013 13:47

Teo написа:
petko.h.markov написа:Тео може и да си прав.Не ги защитавам но не са само те виновни.Според мен всички-директори

Каквото е сгрешил да си носи отговорността, но ето тук идва главния проблем - защо по дяволите смениха Стойчо няколко дена преди заминаването на подготовка, какво им беше толкова крив на тях :?: А Стойчо и с един крак тоя мач го взимаше, но това е друга тема.

Не го величай толкова Стойчо-миналата пролет и той загуби мача.Загубата от левски нито е първата нито последната.
Мисля че до края и те ще губят точки.А всички футболисти дошли през зимата са искани от Стойчо-Камбуров Варела.
Най-пагубното в тежки моменти е да се хули всичко.И да не участваме в ЛЕ-НЯМА ДА СВЪРШИ СВЕТА.По-добре
да се вземат ясни и точни решения и те да се изпълняват.

Потребителски аватар
Караконжоулу
Контакти:

Мнениеот Караконжоулу » 28 апр 2013 13:48

Освиркване , игнориране или уважение - какво ще бъде посрещането на Радуканов от феновете на Ботев в този мач ?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 28 апр 2013 13:51

petko.h.markov написа:
Teo написа:

Не го величай толкова Стойчо-миналата пролет и той загуби мача.Загубата от левски нито е първата нито последната.
Мисля че до края и те ще губят точки.А всички футболисти дошли през зимата са искани от Стойчо-Камбуров Варела.
Най-пагубното в тежки моменти е да се хули всичко.И да не участваме в ЛЕ-НЯМА ДА СВЪРШИ СВЕТА.По-добре
да се вземат ясни и точни решения и те да се изпълняват.

Е тука го заявявам, че ако Стойчо ни беше треньор тоя мач с тези футболисти щяхме да ги смажем на терена, толкова слаб Левски едва ли ще видим отново! ЕКТ и какво ще правим там още първия кръг да ни върнат у дупката, ае по-добре не.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 28 апр 2013 14:01

Добре.Тогава нека не предизвикваме смяна на треньора.Да подкрепим Милен и отбора па какво ще да става.

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 28 апр 2013 14:05

Teo написа: А Стойчо и с един крак тоя мач го взимаше, но това е друга тема.

Ъхъ , а колко крака му трябват на Стойчо да вземе мача с Мура , примерно. :?:
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 28 апр 2013 14:14

kolokolo написа:
Teo написа: А Стойчо и с един крак тоя мач го взимаше, но това е друга тема.

Ъхъ , а колко крака му трябват на Стойчо да вземе мача с Мура , примерно. :?:

с 13 полеви футболисти, без да има вариативност как да го вземе...

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 28 апр 2013 14:18

Teo написа:
с 13 полеви футболисти, без да има вариативност как да го вземе...

Като изгониш 15 футболисти без да има с кого да ги смениш е нормално да останеш с 13 . Не мислиш ли ? 8-)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Върни се в “ЦСКА”