STENLI написа:Не мога да разбера едно нещо:след като ние изгонихме този некадърник Милен, с какъв акъл вашите шефове го взеха?
Щото са малоумни за това, 1млн. треньори смениха за 5 години олигофрените!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
STENLI написа:Не мога да разбера едно нещо:след като ние изгонихме този некадърник Милен, с какъв акъл вашите шефове го взеха?
petko.h.markov написа:Тео може и да си прав.Не ги защитавам но не са само те виновни.Според мен всички-директори
футболисти треньор носят вина.В левски да не би нещата да са наред.Явно ума на всички ни е толкова.
Но състава го избира треньора а с левски и лудогорец той сгреши според мен.Както загубихме
така можеше и да спечелим-въпрос на късмет.Просто не съм привърженик на екстемни изказвания.
Teo написа:petko.h.markov написа:Тео може и да си прав.Не ги защитавам но не са само те виновни.Според мен всички-директори
футболисти треньор носят вина.В левски да не би нещата да са наред.Явно ума на всички ни е толкова.
Но състава го избира треньора а с левски и лудогорец той сгреши според мен.Както загубихме
така можеше и да спечелим-въпрос на късмет.Просто не съм привърженик на екстемни изказвания.
Каквото е сгрешил да си носи отговорността, но ето тук идва главния проблем - защо по дяволите смениха Стойчо няколко дена преди заминаването на подготовка, какво им беше толкова крив на тяхА Стойчо и с един крак тоя мач го взимаше, но това е друга тема.
petko.h.markov написа:Teo написа:petko.h.markov написа:Тео може и да си прав.Не ги защитавам но не са само те виновни.Според мен всички-директори
Каквото е сгрешил да си носи отговорността, но ето тук идва главния проблем - защо по дяволите смениха Стойчо няколко дена преди заминаването на подготовка, какво им беше толкова крив на тяхА Стойчо и с един крак тоя мач го взимаше, но това е друга тема.
Не го величай толкова Стойчо-миналата пролет и той загуби мача.Загубата от левски нито е първата нито последната.
Мисля че до края и те ще губят точки.А всички футболисти дошли през зимата са искани от Стойчо-Камбуров Варела.
Най-пагубното в тежки моменти е да се хули всичко.И да не участваме в ЛЕ-НЯМА ДА СВЪРШИ СВЕТА.По-добре
да се вземат ясни и точни решения и те да се изпълняват.
Teo написа: А Стойчо и с един крак тоя мач го взимаше, но това е друга тема.
kolokolo написа:Teo написа: А Стойчо и с един крак тоя мач го взимаше, но това е друга тема.
Ъхъ , а колко крака му трябват на Стойчо да вземе мача с Мура , примерно.
Teo написа:
с 13 полеви футболисти, без да има вариативност как да го вземе...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта