Поредното безумие: Фен на ЦСКА преби треньор на "Армията"!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Поредното безумие: Фен на ЦСКА преби треньор на "Армията"!

Мнениеот 1982 » 21 апр 2013 23:37

Red Warrior написа:Е значи и на нас ни лепва петно това леке, както наркоманите от София Запад на Левски, така ли?

Абе още не сме се превърнали в това, което са те, но да, натам вървят нещата.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 21 апр 2013 23:42

Гледам, и се пуля, и пак гледам, и пак се пуля... Па накрая си викам "Еееей, добре е станало това в Български извор май..." Ей такива "животни" трябва да си взимат редовно. От затвора казвал кой, какво... Я си напиши името без грешка, пък тогава нареждай. НЕ ВЯРВАМ, че този човек (Ангелов) може да е напсувал някого. Второ, дори и да бях или да не бях цесекар нямаше да позволя на никой да ми държи сметка как съм се държал за главата. Така мога, така се държа. На стадиона си правя каквото си искам и не може разни компанийки и фенклубчета да определят поведение на хората на стадиона. И накрая един съвет към разни крайни П***и майни - открай време смятам, че по родните публики ще се стигне до ситуацията в Белград (Аlcatraz/Zabranjeni). Нека да ги видя разните фракцийки тогава...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 21 апр 2013 23:45

1982 написа:
Red Warrior написа:Е значи и на нас ни лепва петно това леке, както наркоманите от София Запад на Левски, така ли?

Аз като ви казвах, че ще търсите Дучето със свещ не ми вярвахте. Не че ми пука от тоя лешпер де. Който е тъп да му се кланя да го прави. Жалко само, че и при нас налазиха грозните дроги дееба.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 21 апр 2013 23:48

И това е представител на фенската маса в червено, която иначе се скъсва да се прави на моралисти в подфорума на Левски :|
Сега гледам, че другата фенска маса, тази в жълто, която също много обича да се прави на морална в подфорума на Левски, също си има представител в лицето на някакъв изтрещял, който си искал някаква титла от някаква година там :|
Абе... мила родна картинка.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 апр 2013 23:57

radoslav_rashkov написа:Гледам, и се пуля, и пак гледам, и пак се пуля... Па накрая си викам "Еееей, добре е станало това в Български извор май..." Ей такива "животни" трябва да си взимат редовно.

В Български извор не ги бият тия, бият малките филмарчета, които напълно си го заслужават, защото и те са пълна утайка. Ония снощи са били в Плевен.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 апр 2013 23:59

Red Warrior написа:
1982 написа:

Аз като ви казвах, че ще търсите Дучето със свещ не ми вярвахте. Не че ми пука от тоя лешпер де. Който е тъп да му се кланя да го прави. Жалко само, че и при нас налазиха грозните дроги дееба.

Животното още при Дучето беше стюард, дори ги търкаля веднъж всичките. :lol: :lol:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 22 апр 2013 00:15

valkaredgi написа:стига вече стоя "ключ" рабрахме че си съпричастен,но няма друг начин ще се сърба попарата/в случая чорбата/ха ха вие сте мнооооого ама мноооооого ограничени.честно ,много сте тъпи.

Щом се имаш за умен поне да бе прочел постнатото в темата отначало.Яко си се филмирал за да пишеш,че съм "съпричастен"!Но разбира се, ти това си го разбрал защото си гений и си получил факс!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 22 апр 2013 00:28

1982 написа:
radoslav_rashkov написа:Гледам, и се пуля, и пак гледам, и пак се пуля... Па накрая си викам "Еееей, добре е станало това в Български извор май..." Ей такива "животни" трябва да си взимат редовно.

В Български извор не ги бият тия, бият малките филмарчета, които напълно си го заслужават, защото и те са пълна утайка. Ония снощи са били в Плевен.

В Карлуково свободно място има и за едните, и за другите. Медикаменти - също.
Изображение

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 22 апр 2013 00:39

Бившият наставник на Видима-Раковски Костадин Ангелов бе бит от фен на ЦСКА по време на днешния мач на "червените" със Славия (2:1) на стадион "Българска армия". Ангелов е бил със своите приятели в сектор "В", когато фенът на ЦСКА Росен - Животното му е нанесъл удар по лицето.

"Не знам какви са тези хора. Аз съм юноша на ЦСКА, тук са ми минали младите години. Това не са хора, това са болни мозъци. Вече май ще започна да ходя само в сектор "А". Гледах си мача и изведнъж ми извикаха: "Ей, какво се държиш за главата?". Ама каква Видима? Аз тук съм израстнал, даже за една бройка можех да съм в щаба на Милен Радуканов. Какво? Псувал ли съм? (тук друг привърженик на ЦСКА се намесва пред камерите и казва, че Ангелов е псувал по адрес на агитката - б.а.) Няма такова нещо! Кого съм псувал? Вие сте луди! Имам две деца и се заклевам в тях, че никого не съм псувал. Това е ненормално! Вижте ми лицето. Удариха ме по лицето, после ми разбиха и джуката. Досега се мих. Кой? Някакъв Росен", оплака се след мача Лаптопа.

Съд за Животното!Такива нямат място на "Армията".
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 22 апр 2013 01:46

Наистина си е спечелил прякора.Лаптопа е юноша на ЦСКА,господа лапнишарани.Как никой не го е защитил или животното е лидер на животните.Ще ви кажа как стоят нещата в Ботев Пловдив.При нас стюардите са от редиците на фракциите и тежко му на този който не спазва правилата.Една от най-темпераментните публики сме,но досега нямаме изцепки.За разлика от христоловото време когато при гостуване в град биваше обявено военно положение.На двубоя със сините именно стюардите прекъснаха ексцесиите.За разлика от петимата столични полицаи.Ако не бяха те феновете на Левски щяха да бъдат избити.Хиляда срещу хиляди.Предизвестена смърт.

Върни се в “ЦСКА”