Red Warrior написа:Е значи и на нас ни лепва петно това леке, както наркоманите от София Запад на Левски, така ли?
Абе още не сме се превърнали в това, което са те, но да, натам вървят нещата.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Red Warrior написа:Е значи и на нас ни лепва петно това леке, както наркоманите от София Запад на Левски, така ли?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Red Warrior написа:Е значи и на нас ни лепва петно това леке, както наркоманите от София Запад на Левски, така ли?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
radoslav_rashkov написа:Гледам, и се пуля, и пак гледам, и пак се пуля... Па накрая си викам "Еееей, добре е станало това в Български извор май..." Ей такива "животни" трябва да си взимат редовно.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Red Warrior написа:1982 написа:Red Warrior написа:Е значи и на нас ни лепва петно това леке, както наркоманите от София Запад на Левски, така ли?
Аз като ви казвах, че ще търсите Дучето със свещ не ми вярвахте. Не че ми пука от тоя лешпер де. Който е тъп да му се кланя да го прави. Жалко само, че и при нас налазиха грозните дроги дееба.
valkaredgi написа:стига вече стоя "ключ" рабрахме че си съпричастен,но няма друг начин ще се сърба попарата/в случая чорбата/ха ха вие сте мнооооого ама мноооооого ограничени.честно ,много сте тъпи.
1982 написа:radoslav_rashkov написа:Гледам, и се пуля, и пак гледам, и пак се пуля... Па накрая си викам "Еееей, добре е станало това в Български извор май..." Ей такива "животни" трябва да си взимат редовно.
В Български извор не ги бият тия, бият малките филмарчета, които напълно си го заслужават, защото и те са пълна утайка. Ония снощи са били в Плевен.

Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], ivonotbad и 6 госта