Дължа дълбоко извинение..

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Дължа дълбоко извинение..

Мнениеот Converse » 26 сеп 2009 22:20

Дължа извинение на Картаго, Славия_Форевър и всички останали потребители, заради непристойното и глупаво поведение за бившия ми ранг-модератор, и изобщо.Обидих Картаго, човека, който ме въведе във форума и Слависта.Знам, че извинението ми не значи нищо, но дори така да е аз съм длъжен да го направя от морална гледна точка.Бях се увлякъл в завистта си (може би) и казах много ненужни неща, като с тях само товарех потребителите на форума.Ще спра с всички тези глупости и ще бъда потребител за пример (ако не друго).Благодаря, че не ме баннахте, защото от доста време се "изявявам".Надали ще ми приемите извинението, но аз благодаря за всичко все пак!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Дължа дълбоко извинение..

Мнениеот Cesc Fabregas » 26 сеп 2009 22:24

Cesc Fabregas написа:
Converse написа:Дължа извинение на Картаго, Славия_Форевър и всички останали потребители, заради непристойното и глупаво поведение за бившия ми ранг-модератор, и изобщо.Обидих Картаго, човека, който ме въведе във форума и Слависта.Знам, че извинението ми не значи нищо, но дори така да е аз съм длъжен да го направя от морална гледна точка.Бях се увлякъл в завистта си (може би) и казах много ненужни неща, като с тях само товарех потребителите на форума.Ще спра с всички тези глупости и ще бъда потребител за пример (ако не друго).Благодаря, че не ме баннахте, защото от доста време се "изявявам".Надали ще ми приемите извинението, но аз благодаря за всичко все пак!

Евала,е тва е истински достойна постъпка :!: Всеки може да сгреши и да сглупи, важно е да го осъзнае и да го признае най-вече! БРАВО! :)
Последна промяна от Cesc Fabregas на 26 сеп 2009 22:27, променено общо 1 път.
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 26 сеп 2009 22:26

Converse написа:Дължа извинение на Картаго, Славия_Форевър и всички останали потребители, заради непристойното и глупаво поведение за бившия ми ранг-модератор, и изобщо.Обидих Картаго, човека, който ме въведе във форума и Слависта.Знам, че извинението ми не значи нищо, но дори така да е аз съм длъжен да го направя от морална гледна точка.Бях се увлякъл в завистта си (може би) и казах много ненужни неща, като с тях само товарех потребителите на форума.Ще спра с всички тези глупости и ще бъда потребител за пример (ако не друго).Благодаря, че не ме баннахте, защото от доста време се "изявявам".Надали ще ми приемите извинението, но аз благодаря за всичко все пак!

Аз ти благодаря и го приемам! Чест ти прави! :idea: :!:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 26 сеп 2009 22:26

А какво те накара да спреш?

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 26 сеп 2009 22:27

Ако е искренно-ЕВАЛА!!!!!!!!!!!!!!!
Изображение

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 26 сеп 2009 22:27

slavia_forever написа:

Аз ти благодаря и го приемам! Чест ти прави! :idea: :!:

Честно да ти кажа, ако бях на твое място не бих постъпил така.Явно наистина си добър човек и си над нещата, не съм го оценил, съжалявам!

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 26 сеп 2009 22:28

tprodanov написа:А какво те накара да спреш?

Съвестта..

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 26 сеп 2009 22:30

Съвеста си си я имал и преди, по-скоро някаква случка, нов поглед, не знам, ти кажи? Казваш завист, но тя не минава за два дни, къде отиде?

ПП Абе ти разбра ли от кой отбор съм, и откъде се появиха съмнения изобщо?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 сеп 2009 22:31

Наздраве по случая!

Изображение

За първи път чета нещо подобно в някой форум, което означава, че си вече потребител-пътеводна светлина и пример за всички останали :mrgreen:

Все пак в мен остава едно усещане за дежа вю...в "Задочни репортажи за България" и нечии реакции по повод смъртта на Сталин.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 26 сеп 2009 22:32

tprodanov написа:Съвеста си си я имал и преди, по-скоро някаква случка, нов поглед, не знам, ти кажи? Казваш завист, но тя не минава за два дни, къде отиде?

ПП Абе ти разбра ли от кой отбор съм, и откъде се появиха съмнения изобщо?

Може и така да се каже, да случка..[offtopic]Не бях разбрал 1-2 твои поста и затова..[/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”