Дължа дълбоко извинение..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Дължа дълбоко извинение..
Дължа извинение на Картаго, Славия_Форевър и всички останали потребители, заради непристойното и глупаво поведение за бившия ми ранг-модератор, и изобщо.Обидих Картаго, човека, който ме въведе във форума и Слависта.Знам, че извинението ми не значи нищо, но дори така да е аз съм длъжен да го направя от морална гледна точка.Бях се увлякъл в завистта си (може би) и казах много ненужни неща, като с тях само товарех потребителите на форума.Ще спра с всички тези глупости и ще бъда потребител за пример (ако не друго).Благодаря, че не ме баннахте, защото от доста време се "изявявам".Надали ще ми приемите извинението, но аз благодаря за всичко все пак!
[center]
[/center]

- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: Дължа дълбоко извинение..
Cesc Fabregas написа:Converse написа:Дължа извинение на Картаго, Славия_Форевър и всички останали потребители, заради непристойното и глупаво поведение за бившия ми ранг-модератор, и изобщо.Обидих Картаго, човека, който ме въведе във форума и Слависта.Знам, че извинението ми не значи нищо, но дори така да е аз съм длъжен да го направя от морална гледна точка.Бях се увлякъл в завистта си (може би) и казах много ненужни неща, като с тях само товарех потребителите на форума.Ще спра с всички тези глупости и ще бъда потребител за пример (ако не друго).Благодаря, че не ме баннахте, защото от доста време се "изявявам".Надали ще ми приемите извинението, но аз благодаря за всичко все пак!
Евала,е тва е истински достойна постъпка

Последна промяна от Cesc Fabregas на 26 сеп 2009 22:27, променено общо 1 път.
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- slavia_forever
- Контакти:
Converse написа:Дължа извинение на Картаго, Славия_Форевър и всички останали потребители, заради непристойното и глупаво поведение за бившия ми ранг-модератор, и изобщо.Обидих Картаго, човека, който ме въведе във форума и Слависта.Знам, че извинението ми не значи нищо, но дори така да е аз съм длъжен да го направя от морална гледна точка.Бях се увлякъл в завистта си (може би) и казах много ненужни неща, като с тях само товарех потребителите на форума.Ще спра с всички тези глупости и ще бъда потребител за пример (ако не друго).Благодаря, че не ме баннахте, защото от доста време се "изявявам".Надали ще ми приемите извинението, но аз благодаря за всичко все пак!
Аз ти благодаря и го приемам! Чест ти прави!

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
А какво те накара да спреш?
Converse написа:Дължа извинение на Картаго, Славия_Форевър и всички останали потребители, заради непристойното и глупаво поведение за бившия ми ранг-модератор, и изобщо.Обидих Картаго, човека, който ме въведе във форума и Слависта.Знам, че извинението ми не значи нищо, но дори така да е аз съм длъжен да го направя от морална гледна точка.Бях се увлякъл в завистта си (може би) и казах много ненужни неща, като с тях само товарех потребителите на форума.Ще спра с всички тези глупости и ще бъда потребител за пример (ако не друго).Благодаря, че не ме баннахте, защото от доста време се "изявявам".Надали ще ми приемите извинението, но аз благодаря за всичко все пак!
Ако е искренно-ЕВАЛА!!!!!!!!!!!!!!!

slavia_forever написа:Converse написа:Дължа извинение на Картаго, Славия_Форевър и всички останали потребители, заради непристойното и глупаво поведение за бившия ми ранг-модератор, и изобщо.Обидих Картаго, човека, който ме въведе във форума и Слависта.Знам, че извинението ми не значи нищо, но дори така да е аз съм длъжен да го направя от морална гледна точка.Бях се увлякъл в завистта си (може би) и казах много ненужни неща, като с тях само товарех потребителите на форума.Ще спра с всички тези глупости и ще бъда потребител за пример (ако не друго).Благодаря, че не ме баннахте, защото от доста време се "изявявам".Надали ще ми приемите извинението, но аз благодаря за всичко все пак!
Аз ти благодаря и го приемам! Чест ти прави!![]()
Честно да ти кажа, ако бях на твое място не бих постъпил така.Явно наистина си добър човек и си над нещата, не съм го оценил, съжалявам!
[center]
[/center]

tprodanov написа:А какво те накара да спреш?
Съвестта..
[center]
[/center]

Съвеста си си я имал и преди, по-скоро някаква случка, нов поглед, не знам, ти кажи? Казваш завист, но тя не минава за два дни, къде отиде?
ПП Абе ти разбра ли от кой отбор съм, и откъде се появиха съмнения изобщо?
Наздраве по случая!

За първи път чета нещо подобно в някой форум, което означава, че си вече потребител-пътеводна светлина и пример за всички останали
Все пак в мен остава едно усещане за дежа вю...в "Задочни репортажи за България" и нечии реакции по повод смъртта на Сталин.

За първи път чета нещо подобно в някой форум, което означава, че си вече потребител-пътеводна светлина и пример за всички останали

Все пак в мен остава едно усещане за дежа вю...в "Задочни репортажи за България" и нечии реакции по повод смъртта на Сталин.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
tprodanov написа:Съвеста си си я имал и преди, по-скоро някаква случка, нов поглед, не знам, ти кажи? Казваш завист, но тя не минава за два дни, къде отиде?
Може и така да се каже, да случка..[offtopic]Не бях разбрал 1-2 твои поста и затова..[/offtopic]
[center]
[/center]