Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

styopa
Контакти:

Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот styopa » 17 апр 2013 16:41

parvanoff написа::shock: Странни неща пишеш.

Аз все повече почвам да си мисля,че определени партии плащат на хора да пишат по форумите.На няколко места взе да си личи.Едни и същи тези е навсякъде.Един и същ начин на писане.
Как навсякъде се пише ББ колко е лош.Как нито един който харесва БСП/ДПС не пише какво предлагат.Няколко заучени неща какво е било по тяхно време и до там.Като удобно се пропуска фактора външните неща и удобно се пропуска фактора,че ние всъщност сме си доста зависими от там... поради липсата на вътрешни големи ресурси.Нито имаме петролни кладенци,нито имаме каквото и да било.
Комбинацията от колко е лош ББ ми се допълва с още няколко много интересни съвпадения.Нинджите с качулките по протестите... как едва ли не протеста бил срещу ББ,а не срещу всички.Как изведнъж Станишев взе да получава анонимни подаръци от загрижени граждани.Срещу Миро Найденов взе съвсем случайно преди избори да му излизат обвинения.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 17 апр 2013 16:48

parvanoff написа: :shock: Странни неща пишеш. Нима не ти е ясно,че ако сме зависими толкова от Русия при война ще заемем тяхната позиция, а няма да бъдем неутрални? И как можеш да твърдиш, че някой тук иска да сме изцяло наведени към запада? "Южен поток" западен проект ли е? "Набуко" западен проект ли е? Я кажи един голям западен енергиен проект? Май ти искаш изцяло да сме наведени към Русия-то така излиза... :lol: Пазарът ни е залят с китайски и турски стоки-тези и те ли са на запад? ;)

Ти вноса го остави, износът е важен и чуждестранните инвестиции. Какво точно изнасяме за Китай и Русия? А май забравяш една малка подробност - в НАТО сме, и май забравяш за българските контингенти в Ирак и Афганистан, както и за американските военни бази, всичко това е без значение и не е навеждане, така ли? А и самата Турция не е ли пръв съюзник на Щатите?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 апр 2013 16:52

Ама те ГЕРБ правят глупост след глупост и всичко възможно да качат БСП на власт! . Така и ще стане, а ние ще им ударим едно рамо, за да не правят коалиции с турци и цигани. Те сами не искат да управляват, искат програмно правителство-и ще го имат. Но с жълт картон още от съблекалнята, да си правят сметката хубаво, няма кой да ги чака изобщо! Втория жълт ще им бъде изваден веднага, ако кривнат из пътя. С оглед интересите на България на първо място е изолацията на ГЕРБ от властта и натикването им в глуха опозиционна защита.И това ще стане, с техните 20-на % са за никъде. БСП имат кадрите да управляват , ние имаме възможността за контрола им. Това е положението.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 17 апр 2013 17:00

doktora25 написа:Ти вноса го остави, износът е важен и чуждестранните инвестиции. Какво точно изнасяме за Китай и Русия? А май забравяш една малка подробност - в НАТО сме, и май забравяш за българските контингенти в Ирак и Афганистан, както и за американските военни бази, всичко това е без значение и не е навеждане, така ли? А и самата Турция не е ли пръв съюзник на Щатите?

Ами тя плановата икономика отдавна сме я отписали.Ти какво очакваш?ББ да създаде държавни заводи и да продава под строй в Русия или Китай.Или си мислиш,че ако имаш бизнес някой ще ти пречи да работиш с когото и да било.Та ние основни проекти са ни свързани с Русия.

sin4ec написа:Ама те ГЕРБ правят глупост след глупост и всичко възможно да качат БСП на власт!

Ами точно това им е кампанията на БСП/ДПС.Да покажат на хората как ГЕРБ са лоши.. с надеждата хората да са забравили за Овчаров/Доган и тем подобни.
До сега което ми се набива на очи е,че доста от нещата те самите си ги измислят.Ето например с популярните подслушвания.Значи прокуратурата казва... имало е възможност за незаконно подслушване.БСП/ДПС си допълват.. ето виждате вече е доказано как ГЕРБ подслушват хората за да им откраднат бизнеса.Цветанов лично ги нарежда тези неща.Хората както виждаш вярват на тези глупости.Реално ако беше доказано вярно Цветанов вече щеше да е в затвора.

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 17 апр 2013 17:03

Днес четох нещо много интересно, оказа се че ГЕРБ пускат за проверка всички които пишат против тях по форумите. Понеже се водеше някакъв спор за подслушването и следенето може ли някой простичко да ми го обясни защото аз се сещам само за едно МИЛИЦИОНЕРЩИНА а може би бъркам. Виновни са пенсионерите че изяли едни милиарди, виновни са тези дето пишат по форумите вероятно защото обменяме мнение което е противоположното на тяхното. Не знам за вас хора, но аз започвам да се чувствам чужд в собствената си държава. Повръща ми се като чуя думата политик вече, и мазните им гласчета да ни убеждават да гласуваме за тях....
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 17 апр 2013 17:04

doktora25 написа:
parvanoff написа:
46. Искаш да кажеш, че Дянков е по-мразен от братя Галеви, Р.Овч., Ахмет Доган и други подобни? Ето ти и един пример, за да видиш колко субективно е едно такова мнение! Пак казвам-ти не казваш, че това е твое мнение, а го пишеш като констатация и твърдение! А и дори да е твое мнение сам виждаш колко далеч е от истината, а и е нормално да е много далеч от истината. Очерняш човек, който не е доказан като престъпник, а престъпниците ги смяташ за по-малко мразени, така ли?
http://mobile.frognews.bg/cat_1/news_53461/

Искрено се забавлявах с тази класация. Дано повече я прочетат да се посмеят и те. Тия 164 души от някой митинг на ГЕРБ ли са ги взели? :lol: Единствено за процентите на Доган, Иван Костов, Овчаров, Румен Петков и Местан съм съгласен.
parvanoff написа:49. Ти твърдиш неща, следователно ти трябва да дадеш доказателства за нещо! Аз лично не съм твърдял, че преди изборите някой е бил за или против АЕЦ Белене!

Подлагаш на съмнение че БСП винаги са стояли зад АЕЦ Белене?
parvanoff написа:51. Не казвам, че е редно да се дават пари от държавния бюджет за никакъв футболен отбор, но ти казах, че доста си пресилил нещата! Относно интервюто ще бъдеш обективен, ако знаеш какво е искал да каже с тези думи, а не да си анализираш, както ти е угодно. Също можем да добавим, ако дадеш видео на това, за да видим точно какво е казал, но при липсата и на двете, каквото и да кажеш е инсинуация, а не смятам, че е справедливо да се плюе по човек на принцип на някакви собствени анализи! ;)

Ами той по-нататък казва, че "лошият човешки материал не гласува за ГЕРБ", с което така иска лекичко да намекне, че всеки който не гласува за ГЕРБ също попада в тази категория. Извинявай, но статията съм я взел от Стандарт, минаващ за утвърдена медия, която не е тяснопартийна като Дума.

49. Как ли ти изнасят само процентите на тези хора? :lol: Той бил съгласен-кой си ти? Някакъв обществен коректив? Твоето мнение е вся и всьо? Твоето мнение значи струва повече от това на 164 души, които не познаваш? Че и твърдиш от къде са били взети и откъде не... Цитирах ти тази анкета, за да не кажеш нещо за статистическите агенции и може и тях да погледнеш, но оставам с впечатление, че твоето мнение е много по-достоверно от всякакви статистически данни, анкети и т.н., така ли? Не ми отговори и на директният въпрос. Ти мразиш Дянков от доказано взелия 2 милиона за консултация на проекта Цанков камък? Или доказани престъпници, които са в затвора за злоупотреби, убийства и т.н.? :shock: И ако ти мислиш така, вярваш, че и другите хора в България смятат така? :shock:
51. Стига свободни съчинения. Аз ако почна като теб мога да кажа, че той е казал, че има лош човешки материал в смисъл, че малцинствата са слабообразовани, което означава, че не могат да свършат работа, за която е нужна квалификация и те са много на брой. Същото е и с пенсионерите, които не са млади с прогресивно мислене и който могат да измъкнат страната ни в една сложна ситуация и криза, като в момента. Ама тук пак твоите анализи са по-верни, така ли? :lol:
styopa написа:
parvanoff написа::shock: Странни неща пишеш.

Аз все повече почвам да си мисля,че определени партии плащат на хора да пишат по форумите.На няколко места взе да си личи.Едни и същи тези е навсякъде.Един и същ начин на писане.
Как навсякъде се пише ББ колко е лош.Как нито един който харесва БСП/ДПС не пише какво предлагат.Няколко заучени неща какво е било по тяхно време и до там.Като удобно се пропуска фактора външните неща и удобно се пропуска фактора,че ние всъщност сме си доста зависими от там... поради липсата на вътрешни големи ресурси.Нито имаме петролни кладенци,нито имаме каквото и да било.
Комбинацията от колко е лош ББ ми се допълва с още няколко много интересни съвпадения.Нинджите с качулките по протестите... как едва ли не протеста бил срещу ББ,а не срещу всички.Как изведнъж Станишев взе да получава анонимни подаръци от загрижени граждани.Срещу Миро Найденов взе съвсем случайно преди избори да му излизат обвинения.

Ако проследиш тази тема от по-ранна дата ще видиш колко очевадно е всичко това... Отдавна ги призовавам да проявят чест и достойнство и да спрат, но не спират. Аз им давам факти на техните оплювания, отделям часове, както се казва, а те не могат да отделят и две минути, за да докажат недоказуемите си твърдения, а те се покриват за известно време и после пак излизат... Сега ще видим дали doktora25 ще отговори най-сетне на конкретните въпроси...
Ето, че се появи и другият-изглежда за словата му от вчера са го баннали само за един ден...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 17 апр 2013 17:23

florentin_petre написа:Днес четох нещо много интересно, оказа се че ГЕРБ пускат за проверка всички които пишат против тях по форумите. Понеже се водеше някакъв спор за подслушването и следенето може ли някой простичко да ми го обясни защото аз се сещам само за едно МИЛИЦИОНЕРЩИНА а може би бъркам. Виновни са пенсионерите че изяли едни милиарди, виновни са тези дето пишат по форумите вероятно защото обменяме мнение което е противоположното на тяхното. Не знам за вас хора, но аз започвам да се чувствам чужд в собствената си държава. Повръща ми се като чуя думата политик вече, и мазните им гласчета да ни убеждават да гласуваме за тях....

Човече преди да се почувстваш чужд, където и да е, вземи прочети 10-тина страници от тази тема и ще видиш кой какви доказателства дава и кой говори празни приказки. Същото е и с подслушването. Оставям настрана въпросът, че излиза, че ГЕРБ сами са се самоподслушвали, защото знаем какви подслушвания излязоха за Борисов и Танов, оставям настрана, че за мен, колкото повече подслушвания има, толкова повече далавери ще се хванат, но колегата го каза над мен-прокурорите излизат с изявление, че имало предпоставки за нерегламентирани подслушвания, а според някои други това означава, че Цветанов лично е издавал заповеди за подслушване! Сам помисли и си направи изводите какво означава това. Както и току що каза Цветков, че ГЕРБ искат да се разследват хора, които предлагат пари в интернет да се гласува за ГЕРБ, а ти виж какво си написал сам!...
doktora25 написа:
parvanoff написа: :shock: Странни неща пишеш. Нима не ти е ясно,че ако сме зависими толкова от Русия при война ще заемем тяхната позиция, а няма да бъдем неутрални? И как можеш да твърдиш, че някой тук иска да сме изцяло наведени към запада? "Южен поток" западен проект ли е? "Набуко" западен проект ли е? Я кажи един голям западен енергиен проект? Май ти искаш изцяло да сме наведени към Русия-то така излиза... :lol: Пазарът ни е залят с китайски и турски стоки-тези и те ли са на запад? ;)

Ти вноса го остави, износът е важен и чуждестранните инвестиции. Какво точно изнасяме за Китай и Русия? А май забравяш една малка подробност - в НАТО сме, и май забравяш за българските контингенти в Ирак и Афганистан, както и за американските военни бази, всичко това е без значение и не е навеждане, така ли? А и самата Турция не е ли пръв съюзник на Щатите?

Ти знаеш ли изобщо къде изнасяме стоки?
Пак ще ти изнеса данни, за да се разбере, че пишеш, за да злепоставиш хора с неверни данни!
САЩ-518,2
Русия-1060,3
Китай-574,4
Румъния-3781,1
Германия-4606,4
Украйна-565,0
Македония-902,2
Сърбия-935,7
Това пак по данни на НСИ в милиони левове за 2011 година. Можеш сам да си погледнеш всички държави преди да говориш неверни неща...
НАТО? Нима ГЕРБ са причината да сме в НАТО? :shock:
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 17 апр 2013 18:27

parvanoff написа:Ако проследиш тази тема от по-ранна дата ще видиш колко очевадно е всичко това... Отдавна ги призовавам да проявят чест и достойнство и да спрат, но не спират.

Ами може би за някой хора всичко опира до пари.Когато са намесени парите... какво достойнство?Всякакви разбирания има.Още повече,че тук си е малко или много анонимно.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 17 апр 2013 18:32

Вече всеки е решил за кого ще гласува (някои сме твърди и не скачаме от цвят на цвят).
Въпросът е каква коалиция е възможната за след изборите да управлява страната.
Чакам варианти. :roll:

Върни се в “Архив”