doktora25 написа:parvanoff написа:46. Искаш да кажеш, че Дянков е по-мразен от братя Галеви, Р.Овч., Ахмет Доган и други подобни? Ето ти и един пример, за да видиш колко субективно е едно такова мнение! Пак казвам-ти не казваш, че това е твое мнение, а го пишеш като констатация и твърдение! А и дори да е твое мнение сам виждаш колко далеч е от истината, а и е нормално да е много далеч от истината. Очерняш човек, който не е доказан като престъпник, а престъпниците ги смяташ за по-малко мразени, така ли?
http://mobile.frognews.bg/cat_1/news_53461/
Искрено се забавлявах с тази класация. Дано повече я прочетат да се посмеят и те. Тия 164 души от някой митинг на ГЕРБ ли са ги взели?

Единствено за процентите на Доган, Иван Костов, Овчаров, Румен Петков и Местан съм съгласен.
parvanoff написа:49. Ти твърдиш неща, следователно ти трябва да дадеш доказателства за нещо! Аз лично не съм твърдял, че преди изборите някой е бил за или против АЕЦ Белене!
Подлагаш на съмнение че БСП винаги са стояли зад АЕЦ Белене?
parvanoff написа:51. Не казвам, че е редно да се дават пари от държавния бюджет за никакъв футболен отбор, но ти казах, че доста си пресилил нещата! Относно интервюто ще бъдеш обективен, ако знаеш какво е искал да каже с тези думи, а не да си анализираш, както ти е угодно. Също можем да добавим, ако дадеш видео на това, за да видим точно какво е казал, но при липсата и на двете, каквото и да кажеш е инсинуация, а не смятам, че е справедливо да се плюе по човек на принцип на някакви собствени анализи!

Ами той по-нататък казва, че "лошият човешки материал не гласува за ГЕРБ", с което така иска лекичко да намекне, че всеки който не гласува за ГЕРБ също попада в тази категория. Извинявай, но статията съм я взел от Стандарт, минаващ за утвърдена медия, която не е тяснопартийна като Дума.
49. Как ли ти изнасят само процентите на тези хора?

Той бил съгласен-кой си ти? Някакъв обществен коректив? Твоето мнение е вся и всьо? Твоето мнение значи струва повече от това на 164 души, които не познаваш? Че и твърдиш от къде са били взети и откъде не... Цитирах ти тази анкета, за да не кажеш нещо за статистическите агенции и може и тях да погледнеш, но оставам с впечатление, че твоето мнение е много по-достоверно от всякакви статистически данни, анкети и т.н., така ли? Не ми отговори и на директният въпрос. Ти мразиш Дянков от доказано взелия 2 милиона за консултация на проекта Цанков камък? Или доказани престъпници, които са в затвора за злоупотреби, убийства и т.н.?

И ако ти мислиш така, вярваш, че и другите хора в България смятат така?
51. Стига свободни съчинения. Аз ако почна като теб мога да кажа, че той е казал, че има лош човешки материал в смисъл, че малцинствата са слабообразовани, което означава, че не могат да свършат работа, за която е нужна квалификация и те са много на брой. Същото е и с пенсионерите, които не са млади с прогресивно мислене и който могат да измъкнат страната ни в една сложна ситуация и криза, като в момента. Ама тук пак твоите анализи са по-верни, така ли?
styopa написа:parvanoff написа::shock: Странни неща пишеш.
Аз все повече почвам да си мисля,че определени партии плащат на хора да пишат по форумите.На няколко места взе да си личи.Едни и същи тези е навсякъде.Един и същ начин на писане.
Как навсякъде се пише ББ колко е лош.Как нито един който харесва БСП/ДПС не пише какво предлагат.Няколко заучени неща какво е било по тяхно време и до там.Като удобно се пропуска фактора външните неща и удобно се пропуска фактора,че ние всъщност сме си доста зависими от там... поради липсата на вътрешни големи ресурси.Нито имаме петролни кладенци,нито имаме каквото и да било.
Комбинацията от колко е лош ББ ми се допълва с още няколко много интересни съвпадения.Нинджите с качулките по протестите... как едва ли не протеста бил срещу ББ,а не срещу всички.Как изведнъж Станишев взе да получава анонимни подаръци от загрижени граждани.Срещу Миро Найденов взе съвсем случайно преди избори да му излизат обвинения.
Ако проследиш тази тема от по-ранна дата ще видиш колко очевадно е всичко това... Отдавна ги призовавам да проявят чест и достойнство и да спрат, но не спират. Аз им давам факти на техните оплювания, отделям часове, както се казва, а те не могат да отделят и две минути, за да докажат недоказуемите си твърдения, а те се покриват за известно време и после пак излизат... Сега ще видим дали doktora25 ще отговори най-сетне на конкретните въпроси...
Ето, че се появи и другият-изглежда за словата му от вчера са го баннали само за един ден...