Левски - Локо София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски - Локо София

Мнениеот TristaNNN » 14 апр 2013 01:21

delqnski47 написа:Да...явно и комисията е пълна с ''кретени'',щом за пореден път изгони съдия от ваш мач! ;)
Сега ще кажеш,че са го изгонили заради ''засадата''....опс...ама Пастата май не е страничен съдия!Или бъркам... ;)
Знам ги тия ситуация,когато споря с подуенец...последният просто решава да не мисли,затапва си нещо в главата и го повтаря!Няма лошо,негова си работа...само че сега Пастата ще пие бири с Дюран Дюран и останалите,дето ги пратиха на заточение!

Донякъде оценявам упоритостта и наглостта ти, и тъкмо затова ще ти отговоря за последен път тази вечер, макар че, като не ти изнасят отговорите ми, пробваш да пренасочваш дискусията в удобни за теб коловози.

Още след първите ми думи по тази тема пролича една тъга за тази жалка, присъща за вас подрастващите деградация, силно забележима във футболните форуми, а и във всички житейски сфери. Едва ли ще ме разбереш, но ми е изключително криво след мач, в който аз от доста време видях някои хубави (но странно защо непоказани досега) неща от играчите в синьо да коментирам съдийски решения с някакъв червен подрастващ. Странно, дори и за мен самия, но е факт. Какво нещо е животът...

Обаче, да си дойдем на думата: Все ми е тая какво се случва в тая комисия, не знам на какъв принцип гонят, не ща и да узнавам на какъв принцип назаначават. Не мисля, че днес реферите по някакъв начин предрешиха резултата от мача, дали ще е 2-1 или 4-2, или пък 5-3 ми е все тая. Ако ще се водим по гангрената, заразила наред футболния живот в България-съдиите, то ще кажа, че Спасов ощети и двата отбора. Съответно с изгонването на Том и Михелич. За засада и дума не може да се каже, такава нямаше, Дъстли да си вземе поуки от ситуацията, а Бибишков, заради хубавия гол, да хваща две руси студентки в дискотеките довечера. Та, тук наистина не разбирам конспирацията ти Спасов-Страничен-Гонене. Мъчиш се да изплюеш нещо, ама или не знаеш как правилно да се изразиш, или само се заяждаш.
Какво знаеш ти от споровете с подуенец, също не ме трогва. Имам много добри приятели цесекисти, спорили сме с часове на чаша и мезе и все някак сме намирали правдата. Всеки от нас и тях е преглъщал егото на емблемата в името на приятелската и чиста истина, ти обаче решаваш да се застраховаш предварително с думите "когато споря с подуенец...последният просто решава да не мисли". На това ли ви учат в училище, да печелите вербалните дуели с предварително подготвен по комунистически отговор при загуба?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Reckless

Мнениеот Reckless » 14 апр 2013 01:33

Абе те, Левски докато станат шампиони и вземат купата, ще изгорят всички съдии :)
Иначе много играят :)

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 апр 2013 01:43

Reckless написа:Абе те, Левски докато станат шампиони и вземат купата, ще изгорят всички съдии :)
Иначе много играят :)

Хахахахахахахахаха :lol: :lol: :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Reckless

Re: Ние имаме най-добрите футболисти в България

Мнениеот Reckless » 14 апр 2013 01:48

Той и треньора ви беше най-добрия ама...

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 14 апр 2013 07:22

До голяма степен Митов е прав. Проблемът бе, че нямахме добър треньор и сега той самият трябва да се докаже. Срещу Локо Сф определено бяхме една идея по-добре в сравнение с последните няколко мача.
Бъдещето ще покаже дали Митов ще разкрие потенциала на играчите.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 14 апр 2013 07:36

Според мен в момента треньор на "Левски" не би трябвало да си позволява изказване в подобен стил. Господин Митов се унесе. Оптимизмът е доста над разумния максимум. Качествата на футболистите, ръководени от президент/собственик, няколко директори и треньорско ръководство се проявяват на терена. А там виждаме липса на организация, мъка срещу всички съперници, слаби отигравания, дори некадърност... Справка - последните три гола, допуснати във вратата на "Левски".
П.П. Назначаването/възстановяването на двамата стари/нови капитани е точно отражение на състоянието на "Левски". Явно и на ръководството му е нужно "овладяване на съблекалнята". Дитирамбите за техните качаства на фона на показаното от тях в последните години са по-смешни и от заглавието на темата. Уви...

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 14 апр 2013 08:02

Специално за червените фенчета.В два мача с/у Локото отбелязахте 0 голове, ние в един им вкарахме два и имахме още поне 5 положения за гол, но след всичко това се чува само колко сме слаби и как пак в Европа щели да ни разкрият. Добре! :P

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 14 апр 2013 08:50

ehh написа:Смятам, че в съдийската комисия има нещо сбъркано, а в случая се нагъзи на Гигов. Не може да се отнасяш така с твой служител, не и по подобен начин. Аз няма да коментирам играта, защото не гледах мача, но видях репортаж със спорните моменти и за мен:
- пресилен втори жълт и съответно червен за играч на Локо (първия червен)
- никаква дузпа за Левски, симулация на Карвальо, като трябваше да му бъде показан жълт картон
- справедлив червен картон за Михелич, отново замахване с ръка, опасна игра за висока топка - по Европа се е давало и ще дават и занапред червен картон за подобно нещо
- НАПЪЛНО справедлив червен картон за играч на Локо Сф (ситуацията с острото влизане) - по Европа се дава и ще се дава и занапред червен картон за такива опасни влизания, пък било то и това, че краката на атакувания не били докоснати
Т.е., ако можем да направим едно обобщение, за мен Пастата е сгафил за първия червен в мача и дузпата на Левски. Окей - за наказание е. Но трябва ли да бъде толкова тежко и да му отрежат главата само няколко часа след края на мача? Това си мязаше на жива екзекуция, като столчето бе ритнато от Гигов.

Много прецизно мнение.Поздравления!Гигов наистина каза след мача,че съдията е за гонене и туткаси го изхвърлиха.Е, сега тия съдии как да свирят спокойно и точно ,като всеки олигарх с две празки може да ги съсипе професионално.После по форумите се пишат по сто страници за грешките на съдиите и как били купени.Просто са пренавити,изнервени и свирят на моменти грешно.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 14 апр 2013 09:11

Аз няма да коментирам нищо само ще постна мнението на Насо Сираков.Пък вие си преценете прав ли е ,крив ли е.

Легендарният голмайстор на Левски Наско Сираков обяви, че "сините" са безобразни слаби.

"Три месеца ги бях оставил на мира в Левски, защото винаги след това ме обвиняват, че развалям обстановката и си казах: "Хайде малко да оставя да зрее обстановката". Левски обаче е безобразно слаб. Всеки шест месеца се обвиняват футболистите, че не стават. А кой ги води тези футболисти? Да не ги спускат с парашут. За пет години през Левски са минали 30 чужденци. Всеки сезон правиш нов състав.

Предполагм,че сменят силните футболисти с още по- силни иначе нямам обяснение защо трябва да гониш добрите си играчи :mrgreen: .

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 14 апр 2013 09:26

delqnski47 написа:Червеното недоразумение,ако искаше щеше да пребие вашето момче!Само че червеното недоразумение игра ЗА ТОПКАТА...и ако си имал предвид ''централно С двата крака'',то не беше много много така!НЯМА как в белите държави да ти дадат ЧЕРВЕН картон за тази ситуация...за играене за топката!Не е важно ''как ти изглежда ситуацията'' и ''колко е опасна'',а каква е в действителност!Тва е ФУТБОЛ,не ти е балет!
Това е мое лично мнение...виждал съм контузии на играчи,но създадени от противникови футболисти,които обаче са играли за топката и са се разминавали поне с жълт!

И сега внимание - Видео от една Бяла държава:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EBQn2OvoNKI[/youtube]
Интересно ми е този съдия дали го изхвърлиха от съдииството?!? Много ревете, а самите вие сте наясно, че ситуацията си беше за чист червен картон......
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Върни се в “Архив”